Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Trazim najbolju ponudu za Yettel M ili ekvivalent. Globaltel korisnik trenutno.

Yettel, "Prenesi Kredit". Presao bih na neki jaci paket sa vise net-a. Molim za ponude u PP.

Trenutno u Yettelu na Total 10, tražim najpovoljniju sličnu opciju u bilo kojoj mreži, bez uređaja, krajem jula ističe ugovor.

Zadovoljan sam Yettelom i ne bih menjao ako ne moram, pa prednost imaju Yettel agenti koji bi dali 24*50% za Yettel Surf bez cimanja da podnosim zahtev za prenos broja pa da mi onda nude.

Zainteresovan za A1 Kućni net plus, pominju se 25% popusta ili istekla akcija 6 meseci.

Istekla UO kod Yettela na Total Data paketu sa 50% popusta, potreban produžetak pod ekvivalentnim uslovima za neki od aktuelnh paketa.
Potencijalno potreban i prenos broja na pravno lice i još jedan prepaid na postpaid, ali to ćemo već preko PM oko detalja. :)
Odustajem od ovog upita s obzirom da se niko ne javlja već 2 nedelje.

Tražim ponudu za A1 Kucni net ili Kucni net plus .

Odustajem od ovog upita s obzirom da se niko ne javlja već 2 nedelje.
Što se pogodnosti za Yettel pakete tiče uopšte se ne morate mučiti i pisati ovde bilo šta. Trzaju samo na zahtev za prenos, supruga je prošle nedelje podnela zahtev u A1, ispregovarala sa njima za ekvivalent Yettel 20 paketa za1250 din. X 24meseca. Kad su je zvali iz Yettela odmah su ponudili 50% na Yettel 20 i kao ne može meseci za dinar, dok im nije rekla da joj se više sviđa ponuda u A1. Posle kraće "provere", promenili su ploči i dali joj i 6 mes. po dinar.

Nisam hteo da bacam duži komentar pošto nije tema za to, ali kratko ću - nije ni prepiska sa [email protected] ništa bolja, a imam utisak da su sami operateri krivi za to svojom ciganijom oko svakog pojedinačnog nastavka ugovora. 3x im odgovaram na mail da 'samo' očekujem iste uslove koje sam imao već 10+ godina (50% na pretplatu) i da ne razumem zašto me teraju da tražim MIK i idem u A1 da bi te uslove odobrili... ne znam ko je autor tog 'genijalnog' metoda 'zadržavanja' korisnika koje se zapatilo kod svih operatera... slepci najobičniji

Istekao MTS paket Omorika M, presao bih na Yettel Surf ili bih ostao na Omorici S uz dobru ponudu. Bez uredjaja.

Zdravo ističe mi početkom jula MTS paket Omorika, presao bih na Yettel ili bih ostao na Omorici uz dobru ponudu. Bez uredjaja. Kontaktirajte me na PM za broj telefona

Prelazak iz MTS u A1 za dve usluge, potrebno:
NEO Super, prvih 12 meseci 1din preostalih 12 meseci 50% (Preko Lidl je trenutno 24m 50%)
Kućni net prelazak iz MTS Mobilni Net Mega (Pod ugovorom do 23.08 ) na A1 100/10 paket, prvih 12 meseci 1 dinar preostlaih 12 meseci 50%.
Moguć dogovor.

Trazim agenta za najbolju ponudu kucnog neta A1

Pozdrav, želim da uvedem internet i tražim ponudu za jeftiniji A1 kućni net ili neku optiku do 2000 dinara mesečno

Istice mi ugovor u A1, Tražim ponudu najbolju u A1 sa telefonom ili bez, odgovaralo bi mi 50% ako moze

Istekao ugovor u mts. Mogu da se jave ponude za yettel ili mts pošto A1 signal na mojoj lokaciji katastrofa

Ističe ugovorna obaveza 31.7.2025 u Yettelu
Interesuje me popust od 50% tokom ugovorne obaveze za Yettel surf ili A1 neo surf.
Trošim prosečno 2gb mesečno

Džabe pišeš/mo ovde, moraš da odeš u A1 poslovnicu i pokreneš proces prenosa broja, daju standardno 50% i onda će Yetel da te zove isotg/sledećeg dana kad vide da si tražio promenu, potencijalno će ti dati i više od 50%... znam da je napisano da osim potraživanja ponuda ne pišemo ovde komentare, ali bi bilo veoma zanimljivo videti koliko je od ovih upita uopšte dobilo nekakav odgovor na PM (nije bitno kakav).

Inače, moj slučaj je završen time što sam odbio Yettel Mobile M za 1800 i prešao u A1, sad čekam da vidim da li će se neko javiti na upit za prenos prepaid broja na postpaid ugovor ili da i to otkazujem Yettelu.

Džabe pišeš/mo ovde, moraš da odeš u A1 poslovnicu i pokreneš proces prenosa broja, daju standardno 50% i onda će Yetel da te zove isotg/sledećeg dana kad vide da si tražio promenu, potencijalno će ti dati i više od 50%... znam da je napisano da osim potraživanja ponuda ne pišemo ovde komentare, ali bi bilo veoma zanimljivo videti koliko je od ovih upita uopšte dobilo nekakav odgovor na PM (nije bitno kakav).

Inače, moj slučaj je završen time što sam odbio Yettel Mobile M za 1800 i prešao u A1, sad čekam da vidim da li će se neko javiti na upit za prenos prepaid broja na postpaid ugovor ili da i to otkazujem Yettelu.
Inače ja kada sam podneo iz MTS u A1, MTS me uopšte nije zvao, svkakao sam hteo prenos zbog Neo tarife.

Za koji dan ističe paket u A1 jednom od članova porodice. Ako može na PP ponuda za nastavak saradnje sa A1.

Ističe ugovor u Yettelu krajem meseca, zanima me koja je ponuda mts i A1 za prenos ili Yettel za obnovu

Istekao mi je ugovor u Yettel-u, Total 10 sa 50% popusta. Plaćao sam 1.300. Zanima me prenos broja u drugu mrežu, na sličan paket po istoj ili nižoj ceni.

Zamolio bih A1 agenta da me kontaktira po pitanju prenosa 5 brojeva svih članova porodice (sukcesivno do kraja godine, kako im ističu ugovori iz mts/yettel). Zainteresovani smo za Neo 30 ili Neo Super pakete (u zavisnosti od ponude), a prvi broj koji bi preneli je slobodan odmah za realizaciju jer nije pod ugovorom.

Uskoro mi ističe A1 ugovor. Tražim najbolju ponudu u A1, odgovaralo bi mi 50% ili Yettel ili MTS ako nude nešto za prelazak.

Poslednja izmena:
A1 ugovor istice sutra (10.07.2025); trazim najbolju ponudu u A1, Yettel ili MTS.

Placao sam yettel total 20 1650. Istekla je ugovorna obaveza. Trazim najbolju ponudu sa oko 20gb kod bilo kog operatera. Bez telefona. I isto i za zenu 🙂

Zdravo,

Juče sam jedan broj u Yettelu prebacio sa postpaid-a (Smartić) na prepaid.

Zainteresovan sam za prepaid tarifu sa što više interneta i neograničenim ili neki pristojnim brojem minuta. Plaćao bih oko 1.000 RSD.

• Yettel / Yettel Surf mi je zanimljiva sa 50% popusta
  • A1 / NEO Surf sa 50% popusta

Nije problem prebacivanje broja u A1. Javite se. :)

Vrh Dno