Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Takođe glas za AIMP
I par namenskih kao što je npr Naxi

Evo ti URL za AS FM:

Kod:
https://asfmnovisad-masterasfm.radioca.st/stream
Probao na fonu,to je to,extra sljaka. Sutra cu podesiti na mediji. Probao sam i Vradio direkt na mediji,zvuk je brutalan,miljama ispred obicnog FM radija,samo satraše reklame. U svakom slučaju,nešto od ovoga će završiti posao,hvala svima na predlozima.

Izvinjavam se za dupli post,evo i kvaliteta za stream kad idem preko Aimp-a:

1000017807.jpg

Jel to u svakom browseru moze d ase nadje?Koristim Operu i ne polazi mi za rukom.
Koji je postupak,pronaci fm stanicu ,pustiti muziku i onda otice "gde" da se nadje stream code?

Probaj CTRL + U.

Možda ćeš morati da uključiš developer tools na telefonu.

Ja imam sličnu aplikaciju za slušanje muzike, davno sam koristio tu koju si zalepio..
Sad sam izbrisao predhodnu da bi koristio Vradio,radi promene.. Sve su na sličan fazon.
Ni meni nije jasna poenta traženja source codova pa njih ubacivati u player i drndati se sa tim pored gotovih i estetski lepših aplikacija...
Mada svako ima svoj stil zivota pa tako i korišćenja telefona..

Nije nebulozno. Neko to voli imati sve na jednom mjestu u music playeru zajedno sa offline muzikom. Imas svoje liste, preglednije, bolje, intuitivnije, bez bloata, rade komande volana, import/export liste ovo ono.
I obicno se slusa par radio stanica koje volis.
Isto da kazes bolje je gledati IPTV u nekoj raspaloj njihovoj aplikaciji, nego recimo dodati listu/stalker u TiviMate.

OK nemojte dalje raspravljati, svako ima svoj nacin i ne treba komentarisati licne preference.

Šta to ima što nema obična aplikacija sata?

Pored obične aplikacije sata u kojoj navijam alarm, namestim i kroz aplikaciju radija da mi se aktivira neka radio stanica da počne sa nekom svirkom, i kad to ukrsti nema da ne ustaneš iz kreveta.. 😀

Nazad
Vrh Dno