Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Da li je neko kupovao web kamere na aliju. Trenutno sam na dve opcije PowerConf C200 Webcam i Webcam 4K EMEET S600. Ima li ko iskustvo sa bilo kojom od ove dve ili može preporuka ako je neko kupovao neku treću provenstveno 4K varijante,

Da, bitnija je app, ali je i dobar obd2 obavezan. Za PSA grupaciju, FAP neprevazidjen i danas, iako se ne azurira od 2020, steta velika. Isto potpuno prikazuje kao Diagbox/Lexia barem ovo sto moze, a moze dosta. Univerzalne meni nisu od neke koristi.
Isto imam FAP, citroen c5, ali lexija je mama, dooosta tamo ima stvari , fap je za svaki dan :]

Ekipa da nije neko naletio na neku autodijagnostiku na aliju ili tumu-u da je ok. Posjedujem onaj obicni elm327 unazad 10 godina, ne treba mi sad ništa profi ali da se nije pojavilo nešto povoljno a da je malo naprednije od elm-a 327 ?
Ja sam uzeo pre 2meseca vLinker MS
I just found this on AliExpress:
US $69.99 | Vgate vLinker MS Bluetooth Upgrade For IOS/PC/Android ELM327 Car Scanner MFI CH-CAN LS-CAN GMLAN OBD2 Auto Diagnostic Tool
To je u suštini malo bolji elm 327 ali meni bilo bitno da je bluetoth i da u potpunosti podrzava MultiEcu Scan i Alfa OBD programe.

Gde mi je crvena breee? Da se žalim li? 😂
Valjda neću biti ponovo baksuz. Prošli put naručio crvenu i onu sivu aluminijsku, crvena bez problema, siva felerična (No media problem).
EDIT: Deluje dobro. Ide jedan testic.
EDIT2: Brzinski 1GB test (svi to rade, ionako ne volim jer je 1GB malo). Kasnije cu tipa 8 GB.
EDIT3: Evo i jednog kruga sa 8GB. Deluje dobro. Svakako ce da sluzi za eventualnu instalaciju Windowsa. 99% vremena ce da skuplja prasinu. Ono, kad zatreba.

Prilozi

• IMG_4359.jpeg
    IMG_4359.jpeg
    195.1 KB · Pregleda: 94
  • 2025-06-12_17-16-25.png
    2025-06-12_17-16-25.png
    19.5 KB · Pregleda: 58
  • 2025-06-12_17-30-03.png
    2025-06-12_17-30-03.png
    19.5 KB · Pregleda: 62
Poslednja izmena:
Isto imam FAP, citroen c5, ali lexija je mama, dooosta tamo ima stvari , fap je za svaki dan :]
Aj' kad ste već spomenuli, ima li neki konkretan model koji je jeftin, a ok za većinu stvari, što bi rekli best buy za Citroen Xsaru?
Ako može neki konkretan link-dva

Aj' kad ste već spomenuli, ima li neki konkretan model koji je jeftin, a ok za većinu stvari, što bi rekli best buy za Citroen Xsaru?
Ako može neki konkretan link-dva
Diagbox sa citro /pezo samo. Ne bih se uzdao u kineze..

Ima li neko preporuku za PC wifi posto je wifi na matičnoj ploči jedva upotrebljiv..

Ima li neko preporuku za PC wifi posto je wifi na matičnoj ploči jedva upotrebljiv..
Ako trazis adapter (tj antenicu, koja ide na usb), ja sam ovim resio, po preporuci jos ljudi sa foruma, preko novcica je platio 4.67 dolara pre jedno 2 meseca, u kombinaciji sa yettel optikom izvlaci punih 300/150 sa nekih 5 metara udaljenosti od rutera.

US $24.92 | FENVI 1800Mbps WiFi 6 USB Adapter Dual Band 2.4G/5Ghz Wireless WiFi Receiver USB 3.0 Dongle Network Card For Laptop PC Win 10/11

Prize land ima dosta novih nagrada a i povecali su vodu za kupovine. Poslednji put kada su ovo uradili poklanjali su slusalice i projektore sledeceg meseca 🤞

Evo cekao skoro mesec dana za summer sales, tako da ako neko napipa Anker Space A40 neka mi javi

EDIT:
Nasao ih, pojeftinile za 3$ 🥲 Sa 62$ na 59$
a platio ih prvi put 45$

Imamo li neki promo kod za Anker radnju možda?! :) Planiram da uzmem klincu Q45, piše da će biti ~80€...

Celu ovu godinu nisam posecivao Temu takoreci. Zadnjih 10tak dana sam obavio 2 kupovine stvari koje sam trazio i po Aliju. Deluje da su dosta povecali ponudu kojecega. Cenu su postale konkurentnije Aliju. Nemaju coins ali imaju druge fore za popuste. Definitivno sam kupio dosta jeftinije stvari na Temu sa njihovim popustima nego sto sam iskopao po coins sekcijama za vise dana.
Moj trenutni zakljucak je za robu koja vam stvarno treba a nisu ovi flasevi, kablovi, punjaci i slicno sto kupujemo za cenu zvake, moguce je verovatno naci bolju ponudu na Temu ako ulovite neki njihov popust. Jedino sto morate potrositi min 1700din.

Da li je neko kupovao web kamere na aliju. Trenutno sam na dve opcije PowerConf C200 Webcam i Webcam 4K EMEET S600. Ima li ko iskustvo sa bilo kojom od ove dve ili može preporuka ako je neko kupovao neku treću provenstveno 4K varijante,
Kupio sam dve PowerConf C200 Webcam i skroz su ok, dobar mikrofon i dobra slika (nije 4k).

Šta je od bt zvučnika interesantno da se poganja od 17og. Prednost ovalni...Kakvi su ovi Ziloti(😁)?
Imam Zealot S32 Pro 15w i Ortizan X10 24w. Oba imaju dobar bas i fabrički solidan zvuk, Ortizan je za nijansu bolji. Sa nekim 10-kanalnim ekvilajzerom (npr. Flat Equalizer) može taj zvuk baš lepo da se dotera. Moja preporuka je ako te baš Zealot zanima da ga uzmeš na Temu. Oba sam tamo uzeo sa nekim velikim popustom dok su bili u korpi i još dobio 80% povrat kredita. Ovde gledaj neki Soundcore, Tronsmart, Tribit...

Imam Zealot S32 Pro 15w i Ortizan X10 24w. Oba imaju dobar bas i fabrički solidan zvuk, Ortizan je za nijansu bolji. Sa nekim 10-kanalnim ekvilajzerom (npr. Flat Equalizer) može taj zvuk baš lepo da se dotera. Moja preporuka je ako te baš Zealot zanima da ga uzmeš na Temu. Oba sam tamo uzeo sa nekim velikim popustom dok su bili u korpi i još dobio 80% povrat kredita. Ovde gledaj neki Soundcore, Tronsmart, Tribit...
Probao sam par zvucnika, al mi nekako Xiaomi outdoor 30w ubedjivo najbolji za novac koji je placen (jeftiniji je kod nas nego na Temu/Aliexpress)

Stigao moj prvi Sonizoon usb, 3.0, 64 GB za 100 dinara. Iznenađujuće lep dizajn i kompaktan usb.

Prilozi

• Screenshot 2025-06-13 134114.png
    Screenshot 2025-06-13 134114.png
    51.7 KB · Pregleda: 44
  • Screenshot 2025-06-13 175539.png
    Screenshot 2025-06-13 175539.png
    33.5 KB · Pregleda: 43
  • viber_image_2025-06-14_01-09-42-437.jpg
    viber_image_2025-06-14_01-09-42-437.jpg
    64.6 KB · Pregleda: 53
  • viber_image_2025-06-14_01-13-00-364.jpg
    viber_image_2025-06-14_01-13-00-364.jpg
    237.5 KB · Pregleda: 45
Da li je neko uzimao Wired to Wireless adapter za Car play da preporuči? Ima ih gomila, a ne znam da li ima neke razlike.
Nešto ovog tipa:

Kolega i ja koristimo ovaj model vec vise od godinu dana, bez ikakvih problema.
Mi koristimo android auto.

Nazad
Vrh Dno