masamunea
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.09.2006
- Poena
- 515
Владо, озбиљна чука, и прелеп! 😍😍😍
Илиминација одлична, наруквица, ма све!
Едит: ја сам купио прошле године SD1953 тиркизни, и потпуно се разочарао како изгледа уживо, боја уживо нема везе са оном са сајта, тако да буди обазрив! Не носим га уопште јер ми је ружан - зелени, плави и црни прелепи!
мада се боја не види добро на вештачком светлу.
Да, некако је контраст лош.
I meni se ovaj sat dopao na netu i na slikama sa KP, ali sam ga srećom video uživo i odustao od kupovine. Da sam išao na blind buy sad bih se i ja kajao kao i ti.Pogledajte prilog 491926
То је тај, мада се боја не види добро на вештачком светлу. Сат је одличан механички, али ми није за ношење, није леп. Некако су контрасти лоши. Зелени, плави и црни далеко лепши!
Pogledajte prilog 491927
I meni se ovaj sat dopao na netu i na slikama sa KP, ali sam ga srećom video uživo i odustao od kupovine. Da sam išao na blind buy sad bih se i ja kajao kao i ti.
EDIT: šta mislite o ovim seiko mod satovima? Ima lepih ali znam da su to praktično DIY satovi i pitanje je da li se isplati pored Steeldive ili Paganija od kojih su čak i skuplji, a piše na njima seiko iako nisu pa su na neki način i plagijat. Ima ih na KP od cca 150e pa i do 350e. Uzeo bih još poneki sat pored Orienta i Edificea koje imam, ali tako neki omaž do 150e.
Ne vidim poentu nošenja džepnog sata na ruci… mada svega danas ima, možda sam suviše konzervativan.
Imate u bomaru neku akciju 'zuta minuta' (samo online), navodno popusti do 70%, nisam gledao sta ima, ako nekog zanima bacite pogled...
Dobra cena, samo mu je ružan lug crne boje, a i brojevi na spoljnom diametru.ali ni on ne baš preterano EDIFICE Model ECB-40D-1A
Dobra cena, samo mu je ružan lug crne boje, a i brojevi na spoljnom diametru.
Ja se razmišljoa za model sa BT i Solar, za 12k, ali imao ružnu narukvicu, vidim prodao se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari