Hvala na odgovoru.
Mene ispadne oko 400 RSD 4K.ok a zasto ovaj Nigeria trip kad za onih 12eu moze 4 profila, dakle po 3eu-
ok , mene izadje 4eu jer nas ima 3 samo ali i to je ok ..
koliko je Nigerija individalno cena?
pa da- 4 profila na n Netflix Premium sa 4K iitd itd. budu 3eu mesecno.Mene ispadne oko 400 RSD 4K.
Kojih 12€?ok a zasto ovaj Nigeria trip kad za onih 12eu moze 4 profila, dakle po 3eu-
ok , mene izadje 4eu jer nas ima 3 samo ali i to je ok ..
koliko je Nigerija individalno cena?
ok, polako, samo sam pitala zasto je nigerija toliko popularna jer citam da postoje em problemi sa bankom nekad em ce gasiti. profile mozda- a ja ovamo sve mirno i sigurica. mozda sam pogrešno videla i to su ipak trajno sigurni acc?Kojih 12€?
Netflix premium u Srbiji košta 10€.
A zašto bi neko i za 10€ kad moze za 3.85€ ukupno, ako već zna to namestiti za par minuta.
Srbija je automatski izabrana kada udjes na netflix.com.idem preko netflix. com, ne znam kako se specijalno bira Srbija.. elem, pise 10eu za 4 profila, sa porezom ispadne oko 12, zaokruzila sam. a individualni je vwrovatno duplo jeftiniji, ne znam.
10$.Која је цена Нетфликса у Ботцвани?![]()
pa i kazem da ne biram, niti gledam, jednistavno se loginujem i to je to.Srbija je automatski izabrana kada udjes na netflix.com.
Cena je 10€ sa uključenim porezom.
10$.
Pa nije isto 10 evra i 3.85 evra, zar ne?pa i kazem da ne biram, niti gledam, jednistavno se loginujem i to je to.
moja greška z eto ne znam ni koliko olacam 😂😂-
9.99eu naplaćuje Premium (Ultra HD) račun za 4 profila sa 4K, dakle ne mozemo porediti to sa Nigerijom- ili au i to acc za po 4 osobe?
onda mesecni prosek za nas 3 bude 3.33eu a da je 4 osobe 2.5eu sto je zaista smesno- kao Tidal,🤣🤣
Kako simTidal sredio za tu cenu?onda mesecni prosek za nas 3 bude 3.33eu a da je 4 osobe 2.5eu sto je zaista smesno- kao Tidal
aham, tako pise, no pisala sam na forumu vec, nas 3 samo iz 3 drzave, i jeste ponekad trazio kod, ali vise izgleda ne.Samo sto ima ljudi koji Netflix ne gledaju na telefonu vec Smart TV, Android Box, racunaru i to se obicno moze gledati samo u domaćinstvu, jer trazi potvrdupo pokretanju aplikacije.
a ko je pricao o mobilnim telefonima? doduse, na zapadu rade to, ali meni je nezamislivo, cak i na laptopu retko gledam, preferiram full TV i dobro ozvucenje.Sta mi znaci Netflix od 3e ako cu morati da gledam na mobilnom i ocoravim?
Pa nije isto 10 evra i 3.85 evra, zar ne?
Ono što na srpskom nalogu imaš za 10 evra, isto to na nigerijskom imaš za 3.85 evra.
zasto takav ton, zaista sam maksimalno kulturna i pisem na osnovu onoga sta sam videla ovde pred kraj teme.@kittrie
Za 3.85 evra na Nigeriji dobijaš isto 4 naloga kao za 10 evra na srpskom nalogu!
oprostite, mislila sam da kad se kaze individalan /plan, acc, racun i slicno se podrazumeva da je to nalog..Edit: Mešaš naloge i profile, izgleda da ti to nije baš najjasnije
Nemogu da te kontaktiram preko foruma.@CioRio da, svi gledamo ili na TV, android box, ili racunarima, a NEtflix prosto ocitava devices- bilo da su Windows, Android (smart TV, Android Box, tablet itd).
aham, tako pise, no pisala sam na forumu vec, nas 3 samo iz 3 drzave, i jeste ponekad trazio kod, ali vise izgleda ne.
a ko je pricao o mobilnim telefonima? doduse, na zapadu rade to, ali meni je nezamislivo, cak i na laptopu retko gledam, preferiram full TV i dobro ozvucenje.
no, kad mi je laptop bio na popravci, jesam vrtela youtube pred spavanje FHD tabletu od 10'1'' inca (AMaozn Fire HD 10), sasvim ugono iskustvo, ali ne bih mogla da gledam filmove i serije tako.
nije isto, kao sto uvek i pricam.
Nigerija je individualan planu (valjda, pitala sam?) od 3.85 - sto je u odnosu na NEtflix original individualni sigurno dosta povoljnije. cak mi se cini da basic individualni od Netflixa nema 4K, ali ne znam.
kao sto se i na Tidalu prave "familije" za vise ljudi (cak 6, pa tad Tidal kosta 7eu, dakl ejedva iznad 1eu ako je 6 ljjudi) , tako isto NEtflix Premium plan koriste 4 osobe npor., sto je 2.5eu po osobi. zar ne radimo to od kad postoji netflix kod nas? lol
@muskron
pa Nigerija trip je paralela studentskom Tidalu koji sa 5eu spusti na 2.5eu, sto me je odusevilo (mnogima uspelo, a mnogima sad baguje :/)
imas na temi o Tidalu- imas nacrt dokumenta gde si kao student, pa ti se spusti cena. a ako hoces, kontaktiraj me u DM, imam ja dokument, i meni je uspelo da mi Tidal bude 2.5eu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari