Život je pun uspona, a padova, e to ti je grad u Italiji.Ako neko čeka isporuku, da znate da će da kasni...
![]()
Uhapšen srpski državljanin u Italiji zbog prevoza ukradenih bicikala vrednih 50.000 evra
Srbin star 52 godine uhapÅ¡en je 16. maja u italijanskom gradu Tjene, u pokrajini ViÄenca, zbog sumnje da je primao ukradenu robu.www.blic.rs
spao sa najmanjeg zupcanika na kaseti?
Хвала лепо на комплиментима, драго ми је што то чујем.Nema boljeg načina nego kada naučiš na sopstvenom primeru.
Ja se ne sećam da sam nešto skoro kupio u prodavnici, tj poslednje je bilo prednje i zadnje svetlo, sve ostalo preko neta.
Uzmeš obim točka i po njemu gledaš unutrašnju gumu.
Ti koji imaju problem sa nameštanjem gume koja taman staje u ram, ne znaju za zlatno pravilo a to je da se unutrašnja guma malo napumpa pre postavljanja na točak zajedno sa spoljašnom.
Kada sam sada stavljao nove gume, unutrašnje i spoljašne, prvi put sam radio na tako uskim gumama ali jednostavno, sve je lakše kada se unutrašna guma napumpa malo.
I kao što rekoh, ne slušaj prodavca da može ta i ta mera ako nema mera koja tebi treba, lepo se zahvali i idi iz te prodavnice.
P.S. Lep ti bicikl.
Што је до мене, ја сам урадио, и жртвовао се за будућа поколења.Da ne bude sada "smo ti rekli", već da se zahvalim što si podelio iskustvo, pa da iz prakse znamo da postoji razlog za oznake na unutrašnjim gumama. I prenosimo dalje.
A napred?Pogrešio sam, 11-32 mi pozadi.
ako imas kadencu mahom 95 kako kazes, onda ti ne treba veca kaseta nego manja jer si mnogo jakSad mi na bicikli kaseta pozadi 11-34.
Pošto sam planirao da menjam kasetu i lanac naredne sezone, da li da idem na 11-40 zbog lakših uspona ili da ostanem striktno na 11-34.
Kontam da ću ove sezone peglati 11-34 i da će moje noge i telo naviknuti na uspone na koje budem išao.
Prošle godine sam vozio treking bajs sa više zuba pozadi te sam na usponima 5 odsto baš lako išao ali bio spor a sada sa manje zuba, teže mi je ali brzina ide od 13-15 i verujem da će biti bolje kako budem ulazio u formu.
Držim kadencu na 95 mahom tokom vožnje, na jednom usponu juče mi pao na 80 i nešto, bilo mi jako teško i super bi bilo da sam imao još par zuba pozadi no verujem da će taj uspon biti lakši i lakši.
Raduje me kada god vidim ravan deo, udarim jak tempo da idem i 40 što nisam mogao da verujem da ću moći tako brzo da dostignem tu brzinu.
sat je bez veze za biciklizam,Takodje, na trećoj slici, da li je bolje sat sa merač otkucaja srca ili da jurim što ide oko grudi?
Napred mi je 50/34.A napred?
ako imas kadencu mahom 95 kako kazes, onda ti ne treba veca kaseta nego manja jer si mnogo jak
salu na stranu...
Ja ne bi tu menjao nista, vozi prenosni odnos na koji si navikao, tako je najbolje, i kad to potrosis kupi isto.
kaseta se uglavnom bira prema pogonu, ako pogon ima vise zuba onda treba i kaseta sa vise zuba, i obrnuto.
sat je bez veze za biciklizam,
ti vec imas garmin, znaci neki merac sto ide na grudi sa ant+ protokolom.
ako imas kadencu mahom 95 kako kazes, onda ti ne treba veca kaseta nego manja jer si mnogo jak
Po tvojoj preporuci sam uzeo klincu za bajs ovo svetlo, i samo da kazem da je fantasticno za ove novce, dugo drzi baterija, pokazuje % napunjenosti, ono sto je najzanimnljivije da senzor zaista radi,odnosno stop svetlo,a i nakon neaktivnosti od 30sek samo se ugasi,pa prilikom pokreta opet pali....Ovo zadnje 1100mAh je preko MKD novćića oko 5 doll -
![]()
WEST BIKING Bicycle Rear Light Brake Sensing Digital Power Display Auto Start/Stop Long Endurance Taillight Cycling Accessories - AliExpress 18
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Najbolje je direktno na telo i samo on, al ti mozes kako tebi odgovara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari