A šta je prvog? Neko odavde organizuje roštilj, pićence... 😀😀😀Jel raste uzbuđenje prvi samo što nije, ja živ nisam....![]()
Opa batice, novina, ja nisam ništa dobio 🍔🍔🍔🍻🍻🍻Neki smo dobili obaveštenje da danas, 28.05.2025. ostavimo uredjaje na mreži radi nekog apdejta:
"Zamolićemo da tog dana uređaje ostavite uključene na mreži kako bismo ih daljinski ažurirali."
Šta će biti, videćemo.
Ti si najviše rezilio uvodjenje N1 i Nove pa te zapamtili, računaju da ti ne treba. 😉😃Opa batice, novina, ja nisam ništa dobio 🍔🍔🍔🍻🍻🍻
Jesam kad dosadni svaki post ta dva kanala, pa nije mi život ta dva kanala. Ili bilo koji drugi politički. Mene zanimaju filmovi i dokumentarci tipa discovery i slični.Ti si najviše rezilio uvodjenje N1 i Nove pa te zapamtili, računaju da ti ne treba. 😉😃
To imaš na stremio, sad će baš da se cimaju oko toga 🤗🤗🤗🤣🤣Jesam kad dosadni svaki post ta dva kanala, pa nije mi život ta dva kanala. Ili bilo koji drugi politički. Mene zanimaju filmovi i dokumentarci tipa discovery i slični.
A oko čega da se cimaju??To imaš na stremio, sad će baš da se cimaju oko toga 🤗🤗🤗🤣🤣
DOX tv je dobarJesam kad dosadni svaki post ta dva kanala, pa nije mi život ta dva kanala. Ili bilo koji drugi politički. Mene zanimaju filmovi i dokumentarci tipa discovery i slični.
Nisam ga gledao iz početka, ali zadnjih mesec dana ga baš gledam, odličan je.DOX tv je dobar
Il bio Big Bang da znamo da uključujemo boxoveNeki smo dobili obaveštenje da danas, 28.05.2025. ostavimo uredjaje na mreži radi nekog apdejta:
"Zamolićemo da tog dana uređaje ostavite uključene na mreži kako bismo ih daljinski ažurirali."
Šta će biti, videćemo.
Ihaha od kad je ta verzija softvera...Stigao mi je e-mail sa obaveštenjem da su radovi završeni.
Resetovao sam box par puta, ništa ne primećujem novo - nema novih kanala.
Verzija softvera 2.43.5
Pa nije 1Il bio Big Bang da znamo da uključujemo boxove
Tako je i bilo reči negde Jul mesec. Meni je žao obn kanala, keva gledala neke serije.Će se načekamo
Ja sam ovo bio okačio pre neki dan, obično saopštenje sa N1, pa mi je post obrisan i dobio sam opomenu da politika neće biti tolerisana, tako da pazite šta pišete o Yettel-u na ovom forumu...Će se načekamo
Ne znam kakva politika tacno, mi se samo raspitujemo kada ce unaprediti platformu i ubaciti nove kanale zato sto sam yettel ne zeli to ovde da napise...Ja sam ovo bio okačio pre neki dan, obično saopštenje sa N1, pa mi je post obrisan i dobio sam opomenu da politika neće biti tolerisana, tako da pazite šta pišete o Yettel-u na ovom forumu...
Pod uslovom da sam dobro izbrojao 3 meseca, kako su rekli to bi bilo negde Jul mesec. Iskreno mene najviše zanima stabilna platforma, da ne koči kao ova.Sutra je prvi al to vise nista ne znaci. Koliko cekamo treba da uvedu 100 kanala a ne 25
Ali mnogo repriza repriznih emisija. Tek po neka nova. Za kratko vreme dosadi.Balkan trip je ok..koga zanima da putuje po Srbiji.
Ja sam korisnik od 01.10.2024. na dve različite lokacije u Smederevu, jedna je kuća, druga stan, možda zvuči čudno nisam imao do sada problema što se tiče TV platforme.Iskreno mene najviše zanima stabilna platforma, da ne koči kao ova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari