Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Meni je znao da pravi probleme na mobilnoj aplikaciji, tipa odjednom izbaci crni ekran ili se ukoči slika itd. To je bilo u vreme finala 4F u Abu Dabiju i prilikom igranja Partizana u Dubaiju. To bi potrajalo par minuta pa bi potom proradio narednih 10-20min. Ne znam da li je do njih, do aplikacije ili do lošeg i opterečenog signala mobilne mreže...

Jel raste uzbuđenje prvi samo što nije, ja živ nisam....:)

Poslednja izmena:
Neki smo dobili obaveštenje da danas, 28.05.2025. ostavimo uredjaje na mreži radi nekog apdejta:
"Zamolićemo da tog dana uređaje ostavite uključene na mreži kako bismo ih daljinski ažurirali."
Šta će biti, videćemo.

Neki smo dobili obaveštenje da danas, 28.05.2025. ostavimo uredjaje na mreži radi nekog apdejta:
"Zamolićemo da tog dana uređaje ostavite uključene na mreži kako bismo ih daljinski ažurirali."
Šta će biti, videćemo.
Opa batice, novina, ja nisam ništa dobio 🍔🍔🍔🍻🍻🍻

Stigao mi je e-mail sa obaveštenjem da su radovi završeni.
Resetovao sam box par puta, ništa ne primećujem novo - nema novih kanala.
Verzija softvera 2.43.5

Ne znam od kada je ta verzija softvera, nisam pratio, napisao sam kako je sada. Dakle, ja ništa novo ne vidim nakon obaveštenja o završetku radova. Ove poruke sam jednom delom i @Yettel Srbija pisao kao feedback.

Ja sam ovo bio okačio pre neki dan, obično saopštenje sa N1, pa mi je post obrisan i dobio sam opomenu da politika neće biti tolerisana, tako da pazite šta pišete o Yettel-u na ovom forumu...
Ne znam kakva politika tacno, mi se samo raspitujemo kada ce unaprediti platformu i ubaciti nove kanale zato sto sam yettel ne zeli to ovde da napise...

Sutra je prvi al to vise nista ne znaci. Koliko cekamo treba da uvedu 100 kanala a ne 25

Pa promeni operatera, reši taj problem koji te muči.
Što si uopšte korisnik Yettel TV? Niko ti ovde na forumu nije mogao reći da im TV sistem radi dobro, ja se ne sećam da je iko hvalio stabilnost sistema ikada.
Da je bilo pozitivnih komentara za izgled aplikacije, i nekih rešenja - da.
Ali za stabilnost, nisam siguran.

Iskreno mene najviše zanima stabilna platforma, da ne koči kao ova.
Ja sam korisnik od 01.10.2024. na dve različite lokacije u Smederevu, jedna je kuća, druga stan, možda zvuči čudno nisam imao do sada problema što se tiče TV platforme.
Jedan jedini problem koji se bio javio u kući gde žive roditelji je bilo pre neki dan kada je bilo neko plansko isključenje struje jedan od STB-a je morao otac da isključi iz struje i ponovo uključi po povratku struje, dok je drugi radio bez problema.

Što se tiče kočenja ili nestabilnosti, ja tih problema nemam. Sve radi odlično, uključujući i internet. Samo me zanima ubacivanje kanala, jer ih sad imam uz pomoć štapa i kanapa.

LG TV aplikacija, nema srpskih titlova za 300 i 301. Jel treba nešto posebno da se podešava ili je to feature? Ostali kanali imaju titlove.

Vrh Dno