Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Evo i mene da se upisem. Bilo mi je dosadno i kupim S25U samo zbog toga sto mi UI najvise odgovara. A imam Magic 7 pro. I ne znam sta da radim. Koji telefon da zadrzim. Jer oba imaju bas ZA i PROTIV. Honor brzo punjenje, extra dobra autonomija baterije (nikada nisam bio ispod 30%),laserko otljucavanje lica, prelepa pozadina telefona (lunar shadow gray), ekstremno dobri zvucnici.
Samsung dosadan ali ozbiljniji dizajn telefona, napokon malo zaobljen pa se laske drzi u ruci, malo laksi za 15ak grama, tanji. Ima 4 sociva (Honor 3). Kamera je u bojama realnija. Mislim da sam zbog kamere najvise uzeo Samsung. 1 ili 2 inca veci ekran.
Evo ne znam... svakako cu videti koji zadrzavam.
P.S. Za sada nisam primetio nesto oko baterije jer se jos uvek uci...

Pa sve kad sagledas ostavi s25 ultra 😀

Citam ove komentare vezano za bateriju, i pitam se koristimo li mi isti telefon. Prvih par dana dok je 'ucio' obrwsce upotrebe, baterija je bila "djene-djene", kad je to zavrseno, ispod 8-9h sota nema, uglavnom je na preko 10h. BT konekcija sa satom stalno, GPS ukljucen stalno, 2k rezolucija, always-on samo na dodir, 4g non-stop jer wi-fi ne koristim uopste.

Evo na slici, 9h SoT za skroz iscedjenu bateriju. Ali od toga 4h igrica. Kad se ne igra, preko 10h bude laganica.
Evo i jedan neradni dan, kad' bas i ne provedem previse igrajući se. 50% potroseno 4h30 SoT-a.

Instagram slabo koristim, ali je instalirana redovna verzija i nisam primetio da utice na potrosnju. Izredjao sam pre ovog sve prethodne Ultre, ali 25 definitivno ima najbolju autonomiju.

Prilozi

• Screenshot_20250524_222028_Device care.jpg
    Screenshot_20250524_222028_Device care.jpg
    63.5 KB · Pregleda: 153
1000024871.jpg
Evo, testirao sam i sve je jasno. Instagram ždere bateriju, naspram npr tiktoka i a ni YT nije labav.
Kod mene je auto ažuriranje isključeno, ali uglavnom ažuriram aplikacije koje koristim
E od danas vise ne, po 3 meseca minimum
Ovo je sve na 4G nista wi-fi

Imam ponudu za Ultru sa garancijom od Yettel operatera i osiguranjem ekrana..
Pa me zanima, kakva je procedura u slucaju nekog kvara ili loma, moze li se iskoristiti ta garancija i osiguranje s obzirom da se ne vodi na mene..?

Stigao i meni paket..
Prvo me zvao dex kurir (nisam kod kuce, normalno u 09h sam na poslu obično) pa sam preusmerio na paketomat a kasnije popodne mi stie mail da očekujem kurira.
Sad preuzeo kutiju ista priča, punjač kao da je slučajno upao tu.

Stigao i meni paket..
Prvo me zvao dex kurir (nisam kod kuce, normalno u 09h sam na poslu obično) pa sam preusmerio na paketomat a kasnije popodne mi stie mail da očekujem kurira.
Sad preuzeo kutiju ista priča, punjač kao da je slučajno upao tu.
Kada si se registrovao?

Kada si se registrovao?
Oko 11.4.

Prosle nedelje je dobio neko ko je 10.4. se registrovao (zaboravih ko, da ne kopam sad po porukama). Deluje da idu dosta tačno po redosledu.

Punjač deluje ok, nije izgreban, nema tragova upotrebe ali nema bukvalno nikakvu zaštitu na sebi, ni kutiju, ni onaj celofan što nekad bude obmotan oko punjača. Baš kao da ga je neko ubacio iz kese sa gomilom punjača.

Oko 11.4.

Prosle nedelje je dobio neko ko je 10.4. se registrovao (zaboravih ko, da ne kopam sad po porukama). Deluje da idu dosta tačno po redosledu.

Punjač deluje ok, nije izgreban, nema tragova upotrebe ali nema bukvalno nikakvu zaštitu na sebi, ni kutiju, ni onaj celofan što nekad bude obmotan oko punjača. Baš kao da ga je neko ubacio iz kese sa gomilom punjača.
Ok, hvala na info. Ja sam se registrovao 15.04 tako da bih mogao očekivati do kraja sedmice ili početkom sledeće. Definitvno nešto protiv punjača imaju, ni ovako ne dolaze uz telefon, a kada pošalju, pošalju ga kao da je ispao iz kamiona😂

vidim da mi je nestao now bar na zakljucanom ekranu,kako da ga ukljucim,provjerio sam u podesavanjina zakljucanog ekrana da je ukljucen.
zna li ko?

vidim da mi je nestao now bar na zakljucanom ekranu,kako da ga ukljucim,provjerio sam u podesavanjina zakljucanog ekrana da je ukljucen.
zna li ko?
Ako si otvorio Now brief, Now Bar nestane sa zakljucanog ekrana i nema ga do sledeceg puta kad ima da ti prikaze nesto (Sport, one dnevne napomene, muzika itd.).

Beta One UI 8

Prilozi

• GsCq2-1WEAAuf3v.jpeg
    GsCq2-1WEAAuf3v.jpeg
    93.4 KB · Pregleda: 94
  • GsCq3HnW8AA8Yea.jpeg
    GsCq3HnW8AA8Yea.jpeg
    101.5 KB · Pregleda: 59
  • GsCq29yXIAAvW4C.jpeg
    GsCq29yXIAAvW4C.jpeg
    88.7 KB · Pregleda: 49
  • GsCq3JpXQAIg4dj.jpeg
    GsCq3JpXQAIg4dj.jpeg
    84.4 KB · Pregleda: 59
  • Screenshot_20250528_163907_Settings.jpg
    Screenshot_20250528_163907_Settings.jpg
    70.3 KB · Pregleda: 59
Meni se trajanje baterije vratilo kao što je i bilo pre majskog ažuriranja.

U međuvremenu,dva apdejta mi stigla za instagram aplikaciju,kao i dva apdejta za Google Play sistem. Jedno manje aprilsko,i jedno ažuriranje za maj.

Ps. Više ne ažuriram sistem i ne "letim" pred rudu dok ne pročitam utiske ostalih

Screenshot_20250528_224005_Device care.jpg

Kod mene malo drugačija priča, doduše, mreža mi je na poslu u radionici loša, te i to utiče na bateriju.
1000153612.jpg

Kod mene se stabilizovala takodje, a nema ni grejanja. Jutros je bio topao telefon, a onda je bilo instagram azuriranje, pa bih rekao da je ipak gosn instagram zeznuo stvar....

Ja ne znam što se ti i dalje patiš na Androidu. Da nemam u kući jedan ajfon sa Instađubretom pa i da pomislim da je drain samo na Androidu

Isprati moje komentare slobodno ako te ne mrzi i ako te toliko zanima moj zivot pa ces videti :D . Mrzi me da se objasnjavam ponovo.

Kako sistem dozvoli da neki app tako posisa bateriju? Nigde warninga, automatskog ogranicavanja cpu brzine za takvu app i sličnih zaštita korisnika.

Zato sto je sistem shit, i ima loophole koji dozvoljava da se zaobidje sistemski firewall, pa zato kada stavis deep sleep na insta, on i dalje radi ono sto je isprogramiran da radi i zaobilazi system rules. Jaci od zakona :D

Nazad
Vrh Dno