Probaj preko Chrom-a. Kod mene radi preko Chrom-a.Stigla XA73IS, postavio sam slike u Jeftine klime, pa koga zanima unutrašnja i neke tako stvari, ima tamo. Ugradnje neće biti duže vreme, pa ne mogu da potvrdim koje funkcije ima ili nema. 👍
Već sam poslao mail sa svim informacijama, pa ako ne odgovore, probaću preko chrome. I ja sam to pomislio, jer sam imao sličnih problema sa firefox ali ***.
Ja sam cistio ovu iz naslova, prednja maska se jako lako svuče, mislim čak da sam i kačio slike. Turbinu ne moras skidati (dosta je skidanje zeznuto a kod nekih klima i neizvodivo jer se izvlači na lijevu stranu turbina a klima je recimo 20 cm uz zid) i sve se idealno opere sa onom mlaznicom (ono za voće što napumpaš pa pršće). Prvo se našprica sredstvom za odmašćivanje, zatim kad odstoji pa ispereš pa našpricas asepsolom i vrucom vodom za dezinfekciju i onda isperes vrucom vodom i bude kao nova. S tim da za prskanje moraš imati onu kesu što ide oko i ispod klime sa crijevom za odvod (jeftine su)Pošto ima već više vlasnika IS/IF/IFS verzija ovog TCL-a, da li je neko radio temeljno čišćenje i koliko je komplikovano? Mislim na vađenje i turbine, ne samo ono prskanje po izmenjivaču.
Hvala drug, znam kako izgleda. Neću baš čekati toliko dok ti dođe na red čišćenje12CHSD/XA73IFS
Jel treba dodatna neka fotografija ili informacija sem upotrebe jer je tek postavljena?
Da, ta frozzini ima u stvari unutrašnju jednaku ovim skupljim tcl pro modelima (po izgledu iste, ali bez onih breeze in rupica) što bi bar u teoriji trebalo da podrazumeva makar bolju plastiku i/ili lakši pristup za čišćenje od elite modela. Skidaš li kadicu kad čistiš turbinu?Ja sam cistio ovu iz naslova, prednja maska se jako lako svuče, mislim čak da sam i kačio slike. Turbinu ne moras skidati (dosta je skidanje zeznuto a kod nekih klima i neizvodivo jer se izvlači na lijevu stranu turbina a klima je recimo 20 cm uz zid) i sve se idealno opere sa onom mlaznicom (ono za voće što napumpaš pa pršće). Prvo se našprica sredstvom za odmašćivanje, zatim kad odstoji pa ispereš pa našpricas asepsolom i vrucom vodom za dezinfekciju i onda isperes vrucom vodom i bude kao nova. S tim da za prskanje moraš imati onu kesu što ide oko i ispod klime sa crijevom za odvod (jeftine su)
Ne, sve dobro naspricam neagresivnim ali dobrim odmascivacem tako da se rastope naslage bilo cega a onda to sa vrućom vodom sve ode. Ovako je ciscenje gotovo za pola sata naspram sat dva a 98% jednako djelotvorno...Hvala drug, znam kako izgleda. Neću baš čekati toliko dok ti dođe na red čišćenje
Da, ta frozzini ima u stvari unutrašnju jednaku ovim skupljim tcl pro modelima (po izgledu iste, ali bez onih breeze in rupica) što bi bar u teoriji trebalo da podrazumeva makar bolju plastiku i/ili lakši pristup za čišćenje od elite modela. Skidaš li kadicu kad čistiš turbinu?
Pitanje u vezi serijskog i registracije za garanciju.. Kontam da je to onaj najveći broj na nalepnici, ali koliko vidim, unutrašnja i spoljna imaju različite. Da li se registruje svaka jedinica ponaosob? Imam tri klime, znači šest serijskih...
Serijski broj za TCL klime. (Pišem ako neko bude tražio)Ja sam taj poslao pa su mi poslali mejl i sliku gde se nalazi serijski broj, tako I znam gde se nalazi, jer taj broj na kutiji i onaj na unutrašnjoj jedinici se razlikuju.
Limitira snagu / potrošnju kompresora. Samim tim klima ne može da se zaleti.Cao ljudi...vec sam pisao u ovoj temi....posedujem
FROZZINI Inverter klima TAC12CHSD/LFI
U Sobi mi 28° po uredjaju iz lidla...podesim klimu da hladi na 26 i prijatno bude u sobi,termostat cak pokazuje 24° ... Ali kad pogledam potrosnju to je 700+w,podesio ventilator auto ili low tu je negde po potrosnji ...preko aplikacije vidim MOD eco i nakon altiviranja istog potrosnja padala ispod 300w ...za sta je taj mod ECO ?
U Sobi mi 28° po uredjaju iz lidla...podesim klimu da hladi na 26 i prijatno bude u sobi,termostat cak pokazuje 24° ... Ali kad pogledam potrosnju to je 700+w,podesio ventilator auto ili low tu je negde po potrosnji ...preko aplikacije vidim MOD eco i nakon altiviranja istog potrosnja padala ispod 300w ...za sta je taj mod ECO ?
Ne vise od 16m² u sobi je jako prijatno,daljinsko na krevetu u pravcu klimeKolika ti je to soba ako mora da troši 700w da je ohladi par stepeni?
Ne vise od 16m² u sobi je jako prijatno,daljinsko na krevetu u pravcu klime
I otvoren prozor😏Ne vise od 16m² u sobi je jako prijatno,daljinsko na krevetu u pravcu klime
Temperatura u sobi 27° klima podesena na 25 hladjenje brzina vent 2...posle sat vremena temperatura u sobi 22° ,trenutna potrosnja 282wista klima kod mene u 16 kvadrata trosi oko 120w a zna spustiti i na 90, podesena na 24 stepena.
Podesi krilca uvis da su uperena i ostavi na fan 2. sacekaj da klima ohladi pa onda provjeri potrosnju a ne cim se upali, nemoj koristiti ifeel tako da nema veze gdje stoji daljinski
Pogledajte prilog 495289
Oba krilaI o
I otvoren prozor😏
to je onda to, sve je ok. Ako su velike vrucine nema gasenja. Ona kada postigne temperaturu koju si zadao ona ce smanjiti potrosnju i odrzavati je. Ako ugasis klimu opet ce se soba zagrijati i kada opet upalis klimu skocice potrosnja dok je opet ne ohladi. Znaci najjefikasnije je da je upaljena a ne da se pali i gasiTemperatura u sobi 27° klima podesena na 25 hladjenje brzina vent 2...posle sat vremena temperatura u sobi 22° ,trenutna potrosnja 282w
Oba krila
Jasno...nego podesim na 25 i hladno u sobi...moram povecati temperaturu 🙂to je onda to, sve je ok. Ako su velike vrucine nema gasenja. Ona kada postigne temperaturu koju si zadao ona ce smanjiti potrosnju i odrzavati je. Ako ugasis klimu opet ce se soba zagrijati i kada opet upalis klimu skocice potrosnja dok je opet ne ohladi. Znaci najjefikasnije je da je upaljena a ne da se pali i gasi
mala soba pa se osjeti hladan vazduh. znaci krilca uvis maksimalno i u stranugdje se ne boravi. do duse i ja najcesce drzim na 25Jasno...nego podesim na 25 i hladno u sobi...moram povecati temperaturu 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari