Ovo nije "Trustpilot" i siguran sam da ti niko neće napisati "da kupuješ ili ne kupuješ" od njega.Da li neko ima iskustva sa prodavcem na kp Procode iz Novog Sada?
Ovo nije "Trustpilot" i siguran sam da ti niko neće napisati "da kupuješ ili ne kupuješ" od njega.Da li neko ima iskustva sa prodavcem na kp Procode iz Novog Sada?
napravi USA Oregon nalog i kupi tamo ili najbolje sacekaj maj/jun i uzmi igru preko ps plus, svake godine daju kao mesecnu igruPozdrav, da li moze neko da mi kaze kako je najeftinije da se kupi fifa 25, drugar kupio klincima i ne bi da placa 50e ako ne mora. Kaze klinac da je stavio drzavu Srbija kad je pravio nalog u sta cisto sumnjam obzirom da nema zemlje. Da li je dovoljno da napravim neki nalog na ameriku(tax free zemlja) i da li ja to mogu preko kompa? Pa da onda kupim ja preko g2a ili kinguin? Ako moze neko samo da me uputi brzinski kako da mu zavrsim to
Ovo nije tacno, procedura je kao i kod nas tj vi njemu saljete konzolu on salje ili nosi konzolu na servis a vi cekate rezultat. Tek ako njemu odobre novu konzolu on vama salje njegovu novu da vi ne biste cekali njegov sledeci odlazak za Madjarsku. Ne dovodite ljude u zabludu ko ce vam dati novu konzolu ako nema pojma sta se desava sa starom konzolom. A i jednostavno pozovete coveka i raspitate se do tancina sta i kako sve funkcionise.Kupi konzolu kod Istvana sa kp,virtualshop daje samo 1 god garanciju,plus ako se pokvari u garanciji cekas na popravku,dok istvan sa kp ti odmah salje drugu novu konzolu i daje 2 god garancije.
Update: i BC Group je malo posle prvomajskih praznika podigao cenu digital konzole na 67k, pridruživši se ostalim velikim lancima. Ali zato je od jutros Disc Drive na sniženju! Do juče je koštao 15500, ali je danas snižen sa 19000 na 16000, odnosno danas je snižen na 500din više nego juče.Pratim trenutnu situaciju oko cena u zvaničnoj prodaji. Prošlo je 2 nedelje od kad je Sony podigao cenu PS5 Digital sa 450€ na 500€, i spustio cenu Disc Drive sa 120€ na 80€. Svi veliki prodajni lanci kod nas su odmah podigli cenu digital konzole sa 60k na 67k (Gigatron, GameS, Game Centar, ComputerLand, Tehnomedia). Cenu disk drive-a niko još uvek nije spustio - trenutno košta 20k u Gigatronu, GameS, Game Centar i 17k Tehnomedia.
Neki još uvek nisu promenili cene - PC Practic, Laptop Centar i BC Group, kod njih je konzola još uvek 60k i u BC Group je Disc Drive 15500.
Big Bang, vlasnik BC Group, je promenio cene u Hrvatskoj i Sloveniji, digital konzola je 500€ i disc drive 80€.
normalno je to, pro je recimo kod nas oko 900e, dok je kod madjara 700eDa li je moguce da je razlika u ceni izmedju Istvana i legalnih prodavnica za digital slim edition cak 20.000 dinara?
Mislim da je ovo apsolutno tacno.Ne postoje nikakve dodatne carine i porezi koje trgovci u Srbiji plaćaju za Playstation konzole, a koje ne plaćaju trgovci u Hrvatskoj (EU) ili Crnoj Gori (nije EU). To što ne možemo kupiti konzolu po preporučenoj ceni proizvođača u zvaničnoj prodaji, kao i fenomen da na slobodnom tržištu ni jedan jedini trgovac ne dođe na ideju da poveća profit smanjem marže i prodajom veće količine proizovda su teme za tržišnu inspekciju.
Ne postoje nikakve dodatne carine i porezi koje trgovci u Srbiji plaćaju za Playstation konzole, a koje ne plaćaju trgovci u Hrvatskoj (EU) ili Crnoj Gori (nije EU). To što ne možemo kupiti konzolu po preporučenoj ceni proizvođača u zvaničnoj prodaji, kao i fenomen da na slobodnom tržištu ni jedan jedini trgovac ne dođe na ideju da poveća profit smanjem marže i prodajom veće količine proizovda su teme za tržišnu inspekciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari