Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

Imam paket, ili tačnije imao, zaključno sa 17.06.2025. godine.
Sada sam uplatio i označio aktivaciju 7 dana od uplate. Dobio novi ugovor od 28.05.2025. Ja sam plaćao online pa sam odmah i dobio ugovor na mail prilikom plaćanja.
Možda ako odabereš plaćanje uplatnicom (dobiješ podatke na mail za uplatu), a prilikom naručivanja kroz napomenu navedeš ili ih pozoveš i tražiš aktivaciju od datuma koji želiš, možda izadju u susret.

Porucio Internacional+ paket, po akcijskoj ceni. Ukucao i kod. Izaslo oko 7500din.
Ubrzo me zvali da kod ne moze na ovu akciju, paket, sta vec...
Uglavnom, ostaje aksijska cena.

Hahahaha, kakvi papci.

Imam paket, ili tačnije imao, zaključno sa 17.06.2025. godine.
Sada sam uplatio i označio aktivaciju 7 dana od uplate. Dobio novi ugovor od 28.05.2025. Ja sam plaćao online pa sam odmah i dobio ugovor na mail prilikom plaćanja.
Možda ako odabereš plaćanje uplatnicom (dobiješ podatke na mail za uplatu), a prilikom naručivanja kroz napomenu navedeš ili ih pozoveš i tražiš aktivaciju od datuma koji želiš, možda izadju u susret.
Ok, hvala. Pa eventualno sam mislio da ih kontaktiram i pitam da li moze da se zavrsi nesto po tom pitanju.

To cu i da uradim, doduse ne danas, pa kad budem imao neki info, podelicu ovde.
Zapravo, imam kontakt ove neke "akviziterke" sto me cimala prosle godine za prevremeno produzenje, pa cu pitati bas nju da li moze.

Pitao malo pre. Kod vazi kao za neke druge promocije, mislim da ni oni ne znaju koje. Pitao sam da paket vazi npr kod mene od jula meseca jer mi tad istice stari i dobio potvrdu da ce tako pisati u ugovoru, pozitivno od njih.

Porucio Internacional+ paket, po akcijskoj ceni. Ukucao i kod. Izaslo oko 7500din.
za ovo ih treba napusiti samo tako, inspekcija itd, ako je sistem prihvatio placanje nema ne moze

I oni se sad klošare od osobe do osobe za 850 kinti umesto da samo blokiraju kod.

Posto sam prošle godine isto ovako mesecima unapred produžio, kontam da ce moci i sada, ali videcemo. Ističe mi u oktobru.

Ja uplatio jutros preko uplatnice, jos me niko nije zvao a ni u aplikaciji nije evidentiran paket 🙄

^verovatno će sutra poslati ugovor na mail, dok "prodje" uplata.
Nije ni meni u aplikaciji evidentiran iako su ugovor već poslali, ali evo prodje godina od prethodnog pa nije ni taj ugovor bio evidentiran 😁

Ocekujem prvo poziv ovo ovih 800din :) Mada, ako imaju nekoliko korisnika koji su koristili promo kod, jeftinije im je da samo ugase kod i puste ih tako, nego da ljudi odu kod drugog.. Bar bih ja tako radio na njihovom mestu

Meni taj kod nije radio online još pre sedam dana, evo da citiram 😃 Nije mi jasno zašto su ga uopšte ponovo puštali.
Ovaj kod više ne može da se primeni.

Zapravo, imam kontakt ove neke "akviziterke" sto me cimala prosle godine za prevremeno produzenje, pa cu pitati bas nju da li moze.

Rekli su mi, kad smo se čuli, da može i da će novi ugovor da važi od trenutka kad istekne prethodni 😃

Stigao mi malopre ugovor na mail, po ceni od 7500, valjda su shvatili da je njihov propust pa nece da se ciganisu, ili neko ko radi ugovore nije primetio :/

Je l se internacionalni + paket vezuje za kola ili za osobu?

Ali mozes da menjas automobil tokom tih 12 meseci, e sad ne znam da li postoji karenca i koliko puta mozes da menjas auto.

Vezuje se za automobil, tj registraciju i u toku trajanja osiguranja od godinu dana, jedna zamena je besplatna. Da li moze vise puta uz doplatu, to ne znam.

Takodje važi i pitanje da li na zamenu utiče i to da li je za novi auto isti vlasnik kao i za ugovoreni, iako to nema baš finansijaku logiku pošto se na taj način kupovinom jednog paketa pokrivaju bar dva automobila po potrebi 😃

Mislim da ne može zamena vlasnika, niti mi ima logike. Mislim, moglo bi kao prodaješ auto, pa prebacuješ osiguranje na novog vlasnika, ali nesto ne verujem da je opcija.

Iskreno i ja tako razmišljam i jedino mi je to logično 😃

Pozdrav. Da li neko koristi Sava Srbija osiguranje ? Interesuje me za slep u slucaju kvara koji su uslovi i kilometraza?

Ja sam prošle godine uzeo putno zdravstveno osiguranje Sava i doplatio 300din na to za asistenciju na putu (za 10 dana), do 300e su troškovi uračunati. Imali smo problem sa autom 40km od smeštaja i sve je rešeno bez šlepa i ništa nismo platili, došao čovek sa šlepom, dopunio akumulator, relej ventilatora hladnjaka bio zalepio i iscrpeo akumulator.
Imaš pravo na dva slučaja.

Prilozi

• Screenshot_2025-05-27-10-40-40-738_com.google.android.apps.docs-edit.jpg
    Screenshot_2025-05-27-10-40-40-738_com.google.android.apps.docs-edit.jpg
    99.3 KB · Pregleda: 29
Nije lose kao prva pomoc, ali suma od 300 evra za vucu je upitna...

Uplaćujem i ja uz putno osiguranje i asistenciju na putu. Za 300rsd se isplati da dođe neko prvo da ti pogleda auto i reši problem ako nije veći kvar, nego da odmah zovem Atlas.

Ma to da nego me zanima da li vazi ovo 300km da te slepa do kuce ili te slepaju prvo do servisa itd?

Ne može da te šlepa 300km jer to nigde ne piše, suma je 300e a u kilometre koliko znam ide i njegov dolazak, konkretno u našem slučaju je išao iz Katerini do Platamona gde je onaj zamak.
Jeste ovo više kao asistencija što mu je i naziv, bolje išta nego ništa.

Koji biste paket od ova dva preporučili - Atlas Internacionalni+ paket ili Tesla SRB+EU – i zašto? Cene su praktično iste 8.390 naspram 8.499.

Na prvi pogled mi Atlas deluje znacajno bolje:
atlas: pokrića troškova popravke vozila u limitu do 500 evra
tesla: 1x Pokriće popravke automobila u iznosu od 200€

Ostalo je slicno. Cena paketa skoro ista uz ovaj popust od 10% za atlas.
Ne znam da l se još nešto promenilo, post par meseci...

Blokirali su onaj kod za popust, više ne prolazi na sajtu... 😁

Ja ipak uzeo Atlas internacionalni 8400din .ne moj mi treba nek su im pare alal :D

Nazad
Vrh Dno