Šta je novo?

Patike - generalna tema - bez zamene i traženja vaučera - vidi 1. post

Proradio novi Intersport sajt, ali ovako na preskoke, pun je grešaka. Pod Hoka brendom nekoliko modela imaju ime patike koju uopšte više nemaju, a patike na fotogrfijama zapravo odgovaraju cenama vezanim za taj artikl i šifre artikala su ispravne.
Verovatno ima propusta i kod drugih brendova.

Razmisljao crne ali uvek sam uzimao crne i kad samm video zute pa i supruga videla bilo je uzimaj merak nema cenu :)
Svakako ramsatramo da nam Skecers bude primarni bren, cerkici smo uzeli svetlece normalno Skecers, ostaje da suprugu ubedim da i ona proba.
Godinama sam uzimao Ribok ali svaka nova kupovina izdrzljivost patika je sve kraca od predhodne.

ja sam uzeo prosle godine ove Skechers 183177-COG
vrhunski me sluze i jako su udobne

Meni su Skechers patike baš udobne. Imam i Adidas, Ribok, Salomon Pumu, ali 90% vremena nosim Skechers.

Imam Puma 2 para prvi put uzeo mozda za 15 godina, jedne nisu za pesacenje iako su kao sportske ubiju me ledja u njima a druge su malo bolje, opet za 3-4k su ok.

Da li neko mozda ima Nike Air Winflo 11? Interesuje me udobnost za svakodnevno nosenje, setnje, manje za trcanje. Imam i Pegasus 40, a trazim jos jedne patike za svaki dan...
Imam Winflo 10 i meni nešto škripe prilikom savijanja (čak i u mestu), kao da se između nekih slojeva nešto desilo u odnosu na kad su bile nove, a nisu puno prešle. Ne znam koja im je nosivost, možda je u tome problem :) Ali što baš sa njima.

Što se udobnosti tiče meni se ecco baš dobro pokazao (mada su one pored udobnosti i jako kvalitetne). Ono što me pozitivno iznenadilo je udobnost alpina tibet modela (cokule za planinarenje).
Sa druge strane jako me razočarao The North Face, model Cragstone, za vrlo kratko vreme i ne neku preveliku kilometražu pukla mrežica na obe patike a mislim da je to nedopustivo za obuću koju prodaju po ceni od 130€.

Ja pre neki dan probao one On patike da rupičastim đonom i meni je ono tako kruto i neudobno da nikad ne bih mogao da ih nosim.

Kako se zovu one nike patike sto ih nosi svaki srednjoskolac, znate na koje mislim?🤣

Vidim da se NB dosta nosi i cena boli glava maltene ko Dzordanke.
Ne znam dal vrede toliko nekada sam nosio jos pocetkom 2000ih jedan ili dva para NB i posle toga ih nesto nisam ni vidjao previse

Supruga ima dva para ovog modela, kaže da su najudobnije patike koje je ikad nosila :)

Svako vreme nosi svoje breme - tada su bile dosta popularne jer je bilo dosta NBA igrača koji su imali ugovor sa New Balance ali su jednostavno potisnuti što starijim brendovima poput Nike i Adidas, što novijim poput Under Armor ili čak brend 361 koji nosi Jokić

jedno je da li je nekome nesto lepo ili ne, sasavim drugo da li je nesto udobno ili ne

Imam Winflo 10 i meni nešto škripe prilikom savijanja (čak i u mestu), kao da se između nekih slojeva nešto desilo u odnosu na kad su bile nove, a nisu puno prešle. Ne znam koja im je nosivost, možda je u tome problem :) Ali što baš sa njima.
Imam ih i ja , vrlo lepe i udobne patike ali skripe dok hodam kao da imam drvenu nogu, sramota me da nosim - ljudi se okrecu zamnom .
To je pocelo posle par kilometara setnje ! Zali Boze para koje sam dao za njih.

Poslednja izmena:
Kome trebaju patike za hodanje preporuka za More V5 mogu i neke sa Fuel Cell penom, Hovr+ pena od under armor-a nosim phantom 4 odličan bounce.

Imam ih i ja , vrlo lepe i udobne patike ali skripe dok hodam kao da imam drvenu nogu, sramota me da nosim - ljudi se okrecu zamnom .
To je pocelo posle par kilometara setnje ! Zali Boze para koje sam dao za njih.
Pre 2 godine otprilike sam imao winflo shield i takođe su brzo počele da škripe pa sam ih bacio.

@tema
Pre par dana kupim na akciji neke jeftine Under Armour Rogue 5 (8000din) i super su za brzo hodanje. U poslednjih nekoliko godina Asics i Under Armour su mi se pokazale kao najkvalitetnije. Nike po meni odavno nema kvalitet kao pre.

8.000 i nije bas jeftino kako za nase plate tako i za njihov kvalitet koji nude za tih 8.000din !

U subotu naručih ove patike i juče su mi stigle. Nisam imao kôd za popust, ali sam pisao online podršci i onda su mi oni kreirali narudžbinu, tako da su mi uračunali tih 650 din popusta. :)
Eto info ako naručujete nešto s Planete, pa kako da još malo uštedite, a i prvi utisak je da su patike solidno udobne i meni lepe. :)

Vrh Dno