Na koje aplikacije moze da se poveze GS3?poz. ja sam sa alija kupio black shark GS3.moj prvi smartwatch. narucio sam ga 26.08. a dobio ga 12.09. za 17 dana. posto ga imam par dana prvi utisak da je ekran odlican a baterija dosla sa 90% i posle 3 dana pala na 80. jedino sto mi nije jasno baterija prikazuje samo okrugli procenat 10,20,30...% mozda ga nisam dobro namestio videcu. mogu zvati i pricati preko njega. navigaciju nisam proveravao a ima. sms poruke mogu citati ali ne i slati. platio sam ga oko 5500 din sa jos jednom narukvicom. jedna rezervna na cicak dolazi sa njim.
I just found this on AliExpress:Ima li neki jeftiniji Zeblaze na Aliexpress,ili nesto slicno,oko 3000?
Zeblaze GTR 3 Pro ima da se uzme za oko 25e.Ima li neki jeftiniji Zeblaze na Aliexpress,ili nesto slicno,oko 3000?
Zeblaze GTR 3 Pro ima da se uzme za oko 25e.
Deluje ok,sta ima od senzora,koliko su tacni?
Taj sat gubi konekciju sa telefonom, bar moj primerak...gubi konekciju sa aplikacijom pa moraš ponovo da ga povezuješ...ako se uzmu u obzir i ovi nedostaci koje si pomenuo, sat jednostavno nije dobar...ja sam kupio North Edge Cross Fit 2. Ima ima kao stvarne senzore za GPS Barometar i Kompas. Prilično sam zadovoljan
Zamerke:
- nema opciju javljanja na poziv
- mali izbor skinova
Taj sat gubi konekciju sa telefonom, bar moj primerak...gubi konekciju sa aplikacijom pa moraš ponovo da ga povezuješ...ako se uzmu u obzir i ovi nedostaci koje si pomenuo, sat jednostavno nije dobar...
Prodavnica je okej, i imaju dobre ocene, tako da nije prevara.Dobro veče, nadam se da je ispravna tema za moja pitanje...
Tražim solidan, basic pametni sat, i pošto imam Realme telefon sa kojima sam uvek bio zadovoljan, hteo bih Realme sat... Izbor je pao na Watch S2 koji deluje kao korektan izbor za novce. Kod nas ga nema niti u maloprodaji niti oglasima, pa sam pogledao AliExpress.
Moje iskustvo sa AliExpressom je jako malo, kupovao sam sitnice od par stotina dinara, nikad nešto značajnije pa mi sad treba samo potvrda...
Koliko vidim Realme ima zvaničnu prodavnicu tako da pretpostavljam da su svi proizvodi autentični tj. original... Konkretno
![]()
A druga stvar, znam da sve skuplje od 50€ podleže carini ali nisam upućen koliko je to pouzdano tj. da li uvek osnovicu uzimaju tačno cenu sa porudžbine? U smislu ovaj sat je kao sad na akciji pa da ne bude da zaračunavaju njegovu punu cenu ili slično...
I generalno nisam upućen kako se carina i pdv doplaćuju, da li kuriru pri preuzimanju?
Oprostite na previše pitanja, totalni sam noob sa narudžbine izvan naših granica sem što sam imao par banalnih AliExpress i Temu kupovina nekih sitnica.
Ima Zablaze modela sa amoled ekranom, u kuci imam 3 sata i dalje normalno rade, a realno male pare su u pitanju, do 25$.Koji pametni satovi sa amoled ekranom imaju najbolji odnos uloženo-dobijeno? brendovi, modeli...
Ne koristim to jer bi pojelo bateriju za maksimum 2 dana, zavisno od osvetljenja koliko podesis, jer mora mauelno da se namesta, nema senzor sako telefon.Koliko ti traje baterija sa ukljucenim AoD?
Pogledaj https://www.mibrofit.com/products/mibro-watch-gs-pro, meni na njemu baterija sa AoD traje 10-ak dana. Što se cene tiče skuplji je od Zeblaze, ali nije skup kao GTR.Onda nista, meni je AoD pod obavezno. Prethodni sat Amazfit gtr mi trajala baterija 7 dana sa ukljucenim AoD, sad na Xiaomi watch 2 pro jedva izgura dva dana. Ne daju mi se opet pare za nesto skuplje, pa trazim neku jeftiniju alternativu 😁
Da li si uzeo sat preko ovog sajta?Pogledaj https://www.mibrofit.com/products/mibro-watch-gs-pro, meni na njemu baterija sa AoD traje 10-ak dana. Što se cene tiče skuplji je od Zeblaze, ali nije skup kao GTR.
I just found this on AliExpress:Gledao sam na aliexpresu isti model 488$ kosta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari