Šta je novo?

Pametni satovi sa Aliexpressa

Da li mi neko moze preporuciti sat do 50e sa sto jacom vibracijom?

poz. ja sam sa alija kupio black shark GS3.moj prvi smartwatch. narucio sam ga 26.08. a dobio ga 12.09. za 17 dana. posto ga imam par dana prvi utisak da je ekran odlican a baterija dosla sa 90% i posle 3 dana pala na 80. jedino sto mi nije jasno baterija prikazuje samo okrugli procenat 10,20,30...% mozda ga nisam dobro namestio videcu. mogu zvati i pricati preko njega. navigaciju nisam proveravao a ima. sms poruke mogu citati ali ne i slati. platio sam ga oko 5500 din sa jos jednom narukvicom. jedna rezervna na cicak dolazi sa njim.
Na koje aplikacije moze da se poveze GS3?

Ima li neko ovaj Kumi,deluje bolji od Black Shark(Xiaomi) ?

Sebcc505b5be147069e2a44bd4105397ei.png

Koje koristite aplikacije za mobilni. Ja trenutno koristim ZeoFit, ali pitam se da i ima neka bolja. Sat je North Edge

Pa uglavnom one koje su kompatibilne :D
Za moj Kumi, postoje njihove KUMI app (KUMI/KUMIWear/...)

Koje su sve aplikacije kompatibilne sa North Edge. Možete da pitate i A I. Ja sam na poslu i kasno se vraćam

Ima li neki jeftiniji Zeblaze na Aliexpress,ili nesto slicno,oko 3000?

Ima li neki jeftiniji Zeblaze na Aliexpress,ili nesto slicno,oko 3000?
I just found this on AliExpress:
US $37.54 | HOCO Y21 1.43inch AMOLED Smart Watch Sports Bluetooth Call Version Heart Rate Blood Oxygen Sleep Monitor For Man IP67 Waterproof

Nemam taj sat, kupio sam jeftino njihov punjač pa je počeo da mi se pojavljuje u coinsima i SuperDeals ponudama... Po specifikacijama je ok, kao i vibe 7 pro, ima i magnetni punjač. Mislim da ga niko na forumu nema pa nemam pojma kakav je realno...

ja sam kupio North Edge Cross Fit 2. Ima ima kao stvarne senzore za GPS Barometar i Kompas. Prilično sam zadovoljan
Zamerke:

• nema opciju javljanja na poziv
  • mali izbor skinova
Taj sat gubi konekciju sa telefonom, bar moj primerak...gubi konekciju sa aplikacijom pa moraš ponovo da ga povezuješ...ako se uzmu u obzir i ovi nedostaci koje si pomenuo, sat jednostavno nije dobar...

Taj sat gubi konekciju sa telefonom, bar moj primerak...gubi konekciju sa aplikacijom pa moraš ponovo da ga povezuješ...ako se uzmu u obzir i ovi nedostaci koje si pomenuo, sat jednostavno nije dobar...

ovo nisam primetio, naveo sam šta mu najviše zameram

Pokidala mi se narukvica na Honor (Haylou) Choice smartwatchu. Hteo sam da porucim zamensku narukvicu sa Alija, Temua, Amazona ili Ebaya ali bukvalno nigde ne mogu da nadjem konkretno za ovaj model.
Postoji li neka zamenska, za neki drugi model, koji bi pasovao za ovaj sat?

Izmeri sirinu narukvice i trazi tako, obicno bude 22mm ali proveri. Zatim gledaj gde je pin koji treba da udje u rupe na satu i zatim nadji isto to.

Kucaj samo Honor 22mm ili 22mm band / strap izaci ce ti nesto

Na Zablaze satu mi veoma cesto dolazi da je sadrzaj sakriven sa outlok aplikacije.
Citao sam na reditu da je problem do androida 15, ali kako koristim Xiaomi telefon nisam nasao u podesavanjima da to iskljucim.
Da li jos neko ima slican problem?

Vidim da ima na AE Amezfit GTR 3 za 41 eur, jel neko probao da naruči, jel postoje kopije Amezfita ili je to sve ok?
Sat ima odlične recenzije a cena je više nego povoljna.

Korisnici zeblaze ares 3 pro
Kakva su vam dosadasnja zapazanja za ovaj sat?
Koliko ste zadovoljni?
Prednosti, mane... ?

Da li je izašlo nešto novo, a vredno pomena od Zeblaze ? Ovo sve što gleladam je staro godinu - dve.

Dobro veče, nadam se da je ispravna tema za moja pitanje...

Tražim solidan, basic pametni sat, i pošto imam Realme telefon sa kojima sam uvek bio zadovoljan, hteo bih Realme sat... Izbor je pao na Watch S2 koji deluje kao korektan izbor za novce. Kod nas ga nema niti u maloprodaji niti oglasima, pa sam pogledao AliExpress.
Moje iskustvo sa AliExpressom je jako malo, kupovao sam sitnice od par stotina dinara, nikad nešto značajnije pa mi sad treba samo potvrda...

Koliko vidim Realme ima zvaničnu prodavnicu tako da pretpostavljam da su svi proizvodi autentični tj. original... Konkretno

A druga stvar, znam da sve skuplje od 50€ podleže carini ali nisam upućen koliko je to pouzdano tj. da li uvek osnovicu uzimaju tačno cenu sa porudžbine? U smislu ovaj sat je kao sad na akciji pa da ne bude da zaračunavaju njegovu punu cenu ili slično...
I generalno nisam upućen kako se carina i pdv doplaćuju, da li kuriru pri preuzimanju?

Oprostite na previše pitanja, totalni sam noob sa narudžbine izvan naših granica sem što sam imao par banalnih AliExpress i Temu kupovina nekih sitnica.

Dobro veče, nadam se da je ispravna tema za moja pitanje...

Tražim solidan, basic pametni sat, i pošto imam Realme telefon sa kojima sam uvek bio zadovoljan, hteo bih Realme sat... Izbor je pao na Watch S2 koji deluje kao korektan izbor za novce. Kod nas ga nema niti u maloprodaji niti oglasima, pa sam pogledao AliExpress.
Moje iskustvo sa AliExpressom je jako malo, kupovao sam sitnice od par stotina dinara, nikad nešto značajnije pa mi sad treba samo potvrda...

Koliko vidim Realme ima zvaničnu prodavnicu tako da pretpostavljam da su svi proizvodi autentični tj. original... Konkretno

A druga stvar, znam da sve skuplje od 50€ podleže carini ali nisam upućen koliko je to pouzdano tj. da li uvek osnovicu uzimaju tačno cenu sa porudžbine? U smislu ovaj sat je kao sad na akciji pa da ne bude da zaračunavaju njegovu punu cenu ili slično...
I generalno nisam upućen kako se carina i pdv doplaćuju, da li kuriru pri preuzimanju?

Oprostite na previše pitanja, totalni sam noob sa narudžbine izvan naših granica sem što sam imao par banalnih AliExpress i Temu kupovina nekih sitnica.
Prodavnica je okej, i imaju dobre ocene, tako da nije prevara.
Sto se tice carine, oni mogu da carine i paket koji kosta 5$ ako pomisle da je skuplji, meni su carinili Zablaze sat od 15$.
Ovaj kosta 49$, mogu da ti naplate dodatno 2000 din, 300 din ili nista, kako budes imao srece bukvalno, carinu placas ili kuriru ili u posti, zavisi ko ti donese paket.
Ako imas jos neko pitanje, pomocicemo ti rado.

Koji pametni satovi sa amoled ekranom imaju najbolji odnos uloženo-dobijeno? brendovi, modeli...

Koji pametni satovi sa amoled ekranom imaju najbolji odnos uloženo-dobijeno? brendovi, modeli...
Ima Zablaze modela sa amoled ekranom, u kuci imam 3 sata i dalje normalno rade, a realno male pare su u pitanju, do 25$.
Sve zavisi za sta ti treba, nama sluze za obavestenja, razgovore i alarme.
Ne pratimo san, otkucaje, ne vezbamo sa njima, a i nije preporucljivo da se kupas ili plivas.

Koliko ti traje baterija sa ukljucenim AoD?
Ne koristim to jer bi pojelo bateriju za maksimum 2 dana, zavisno od osvetljenja koliko podesis, jer mora mauelno da se namesta, nema senzor sako telefon.
Ovako baterija traje oko 9 dana, isto zavisno od osvetljenja.

Onda nista, meni je AoD pod obavezno. Prethodni sat Amazfit gtr mi trajala baterija 7 dana sa ukljucenim AoD, sad na Xiaomi watch 2 pro jedva izgura dva dana. Ne daju mi se opet pare za nesto skuplje, pa trazim neku jeftiniju alternativu 😁

Nazad
Vrh Dno