Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Kupio bih neki tripod, ili nešto slično, za mobilni telefon, da drži telefon horizontalno dok fotografišem neke dokumnete koje kasnije skeniram i pretvraram u digitalni oblik, recimo pdf.
Postoji li nešto slično na Temu, ako je neko kupovao nešto slično?

Kutija za navijanje satova (sa dva mesta) na Temuu 5200 redovna cena, uz povrat kredita 2800-2900, ista takva u Ušću 10.000, kako da ne kunu :)

To se odavnooo zna druze da ovi nasi uzimaju na aliju za 100-200 dinara a prodaju za 1000-1500,komsija ima radnju za telefone,kune temu🤣
Ma uzmes 3 folije i 3 maske i stavis sa strane ionako je to potrosni materijal jedino sto ove maske od 2000 i vise duze traje a u to sam se i uverio. Ove od par stotina dinara vec pocinju da se gule posle mesec dva.

Ma da, svi oni mogu da se postave u bilo koju orijentaciju, a telefon je dovoljno lak da bi trebalo svaki sistem učvršćivanja da bude dovoljan. Samo vidiš šta je najpraktičnije za konkretnu situaciju.

Jel neko isprobavao ovaj Free Gifts od Temu? Dva proizvoda kao za dzabe i na kraju drugi cutujes cenu do 0, al smara mora da zoves nove korisnike i da pozoves na free gifts postojece korisnike?

Probala, digla ruke. Ostanu šatro 4 poena do kraja, smorim se da nahvatam nekog da mi skenira kod, dobijem tipa 0.5 poena za novog korisnika.
Možda nije loše ako imaš koga da smaraš i vremena da to radiš. Inače za zaobilaženje. Plus mene lično nervira onaj njihov pompezni šareniš.

Nazad
Vrh Dno