Šta je novo?

Honor Magic 7 lite

Sta ima veze ako se registrovao zbog ovog. U tome je poenta da nam skrene paznju, zasto odma osuda?

Pa bitno je nekome. Meni recimo jeste, ja sam poljoprvivrednik, i stoji mi po dzepovima telefon, i kad sam na njiva i kad cistim kod zivotinja, i kad varim, bezbroj puta se desi da udarim telefon dok je u dzepu, sednem na njega, ispadne sa prikolice. Itekako je bitno. Od kad imam Flegsip, jako pazim na njega, al me pocelo nervirati, kao na stakleno zvono da pazim. Msm da ce sledeci moj biti neki koji je kvalitetniji, izdrzljiviji a nije fleg sip. Prestala me volja za time al svakako ovaj mi privukao paznju. Tako da ima kome je bitno
Slažem se da je to uradio na kvalitetan način, da je lepo postavio fotografije i napisao detaljno kako se to desilo. Ja kad sam nezadovoljan nekim proizvodom, a to bude reklamiran kao nešto vau, ja lepo objasnim moje viđenje situacije. Ovo deluje kao čisto pljuvanje konkurencije. Nakon tog komentara nije bilo nikakvog novog komentara, a može da se postavi fotografija i detaljno opiše šta se desilo, pa da mi ostali imam iskustvo više, tome valjda i služe ovakva mesta.

Meni nije bitno da krcam orahe, jer za to mogu da koristim čekić ili krckalicu, ali mi je jako bitno da mi telefon bude izdržljiv. Od 2012 do danas ni jedan telefon nisam zamenio zato što mi je bio spor ili mi je imao neki drugi nedostatak, već isključivo zato što mi se polomi ekran i nije mi isplatljivo da ga menjam. Zato me ovaj telefon i zainteresovao. Većina ljudi koje znam ima isti problem, uglavnom polome ekran i posle su primorani da menjaju uređaj inače ga ne bi menjali.

Budući da su proizvođači dotakli trenutno plafon što se tiče tehnologije (novi telefoni ništa suštinski novo ne nude u odnosu na stare) nadam se da će krenuti u pravcu fizičke izdržljivosti. Da će to biti nešto novo što nude.
Mada, kao što sam već pisao, neće to sigurno nuditi na lite modelima nego na flagship-ovima, bar u početku.
Ovo sa ovim modelom je čist lažni marketing

Budući da su proizvođači dotakli trenutno plafon što se tiče tehnologije (novi telefoni ništa suštinski novo ne nude u odnosu na stare) nadam se da će krenuti u pravcu fizičke izdržljivosti. Da će to biti nešto novo što nude.
Mada, kao što sam već pisao, neće to sigurno nuditi na lite modelima nego na flagship-ovima, bar u početku.
Ovo sa ovim modelom je čist lažni marketing
Ne isplati se kao što kažeš da oni to nude na Lite modelima, već na onim koji su premijum sa oznakom Pro. Da se to vidi, jesu ažuriranja, apdejti kojih skoro da i nema i pitam se da li će ih i biti na Lite modelu. Samo dva do sada.

Suvise mi je mracan ekran kada sam u polu mraku. Da li ima neki nacin kada automatski osvetljenje radi koliko minimum sme da bude?

I kod mene stiglo :)
1000001507.jpg

Ne znam, gledajuci recenziju sa Benchmarka, kupio sa majci isti. Naravno, maskica + zastitna folija. Hteo uzeti Samsung, ali sam se na kraju ipak opredelio za 7 lite. Presudilo je 512gb/8gb memorije po ceni od 240e, to kod Samsunga nema. Videcemo da li sam pogresio.

Ako nekom nešto znači, mojoj ženi je ispao na beton i nije se razbio. Udario je ivicom i tu se plastika zagrebala, ekran je ostao čitav i nekoliko tačkica je ostalo na fabričkoj foliji.

Ja sam sad ovo primetio, da li je i kod ostalih ovako? Posle ažuriranja na os 9 imam dve aplikacije Files. Ov plava piše da je instalirana preko Google play-a, a kad kliknem na to otvori play i izbaci grešku. 1000059952.jpg1000059953.jpg
1000059950.jpg

Kod mene ima isto, pitanje je, da li nekome nakon updatea, na kratko gubi mrezu sa kucnig wifi-a? Koristim optiku i zakacim se bez problema, ali hoce kao da izgubi internet, pa se nakaci opet. To mi se ranije nije desavalo

Kod mene ima isto, pitanje je, da li nekome nakon updatea, na kratko gubi mrezu sa kucnig wifi-a? Koristim optiku i zakacim se bez problema, ali hoce kao da izgubi internet, pa se nakaci opet. To mi se ranije nije desavalo
I meni se to dešava kada sam recimo u drugoj sobi izgubi kućni wifi, da moram da tapnem da se ponovo poveže. Nisam imao do sada takvu situaciju.

Da li je neko upotrebio infrared na magic 7 lite... Imam smart remote, mi remote i nista... Javlja nema infrared support.. Nijenmi jasno a reklamiran da ima...

Nazad
Vrh Dno