Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

XXV koristim iskljucivo samo da bih mogao da snimam pozive automatski i da se ne javljaj onaj govorni automat da se poziv snima tokom poziva

Jel ima fora da se namesti staticki brightness za AOD? Goodlock mi ne daje vise tu opciju.

Prilozi

• Screen_Recording_20250509_090106_Wallpaper and style.mp4
    3.4 MB
Onda ništa ne čačkam dalje 😅
Nego mi nekako baš glupo kada mi sad ovako stoji gore desno, ali šta da se radi.

Mislio sam da pitaš za ikone notifikacija u gornjem levom uglu na AOD, ali svodi se na isto.
Stavio sam notifikacije da mi budu na sredini. Za bateriju sam mislio da mi stoji ispod sata.
Notifikacije mogu da se srede, ali baterija ne.
A što se tiče AOD zaključanog ekrana, tu mi je brightness bio mnogo lošiji i tamniji na auto. Na 6.1 mi je reagovao na svetlost i bio mnogo, da kažem svetili i vidljiviji. Sada sam isključio auto režim, pa stavio na pola. Sad samo čekati i gledati da li će jesti i trošiti više bateriju.

Poslednja izmena:
Stavio sam notifikacije da mi budu na sredini. Za bateriju sam mislio da mi stoji ispod sata.
Notifikacije mogu da se srede, ali baterija ne.
A što se tiče AOD zaključanog ekrana, tu mi je brightness bio mnogo lošiji i tamniji na auto. Na 6.1 mi je reagovao na svetlost i bio mnogo, da kažem svetili i vidljiviji. Sada sam isključio auto režim, pa stavio na pola. Sad samo čekati i gledati da li će jesti i trošiti više bateriju.
Kako si sredio notifikacije?

Ne, nekoj budaletini je palo na pamet da postavi tako i još da ih smanji duplo.🤮
Inovacije 🤣
Šalje mi drugar screenshot sa S25U
Duplo SoT od mog S23U, ne nisu nam ubili bateriju iako je malo bolje sa OneUI 7

Prilozi

• IMG-542d3eecb5ba291989bb30f043e8a950-V.jpg
    IMG-542d3eecb5ba291989bb30f043e8a950-V.jpg
    17.5 KB · Pregleda: 86
Мени се стабилизовала батерија мало. Али нешто размишљам, неко је овде постовао да су му после ношења на сервис у Беграм, деградирали батерију. Ставили су му доста лошију, или половну.
То се и мени сигурно десило у Промоби-ју, имао сам фантастичну батерију, гурао сам по 10-12 сати сот-а на два дана коришћења, што је врхунски резултат, а сад једва изгурам 7 на дан и по. Баш сам разочаран Промоби-јем. Јесу ми лепо поправили телефон, али су га баш уназадили са батеријом. Али кад немаш избора, сви то раде, и где онда да носиш телефон кад ти се поквари. Нисам паметан.

Мени се стабилизовала батерија мало. Али нешто размишљам, неко је овде постовао да су му после ношења на сервис у Беграм, деградирали батерију. Ставили су му доста лошију, или половну.
То се и мени сигурно десило у Промоби-ју, имао сам фантастичну батерију, гурао сам по 10-12 сати сот-а на два дана коришћења, што је врхунски резултат, а сад једва изгурам 7 на дан и по. Баш сам разочаран Промоби-јем. Јесу ми лепо поправили телефон, али су га баш уназадили са батеријом. Али кад немаш избора, сви то раде, и где онда да носиш телефон кад ти се поквари. Нисам паметан.
Reklamiraj pokaži im screenshots

Inovacije 🤣
Šalje mi drugar screenshot sa S25U
Duplo SoT od mog S23U, ne nisu nam ubili bateriju iako je malo bolje sa OneUI 7
Pa ovo smo i mi imali, ali malo po malo... Pre je battery proctect bio na 85% i ja sam punio telefon svaki drugi dan. Sa 85% imao sam 6-7 SOT-a.

Ja sam prošle godine polupao ekran i zamenili su mi ga u Promobiju. Nikakve probleme nisam imao od tada, baterija je ostala nepromenjena. Što se tiče Begrama ja stvarno ne znam što bi neko tamo nosio telefon. Na google imaju 3.3 zvezdica. Sigurno nije za džabe.

Ovo je kao kad nam deca kažu da ih mrze profesori, zato imaju lošu ocenu. Stvarno mislite da bi neko kome firma poput Samsunga (šta god mi mislili o njihovoj užasnoj politici ubijanja starijih uređaja) daje na poverenje da u ime njih kao ovlašćeni servis radi neke ćaci stvari? Sto puta rečeno, ponovljeno, zamenske baterije nisu iste kao one koje dobijemo u novom telefonu i tačka. A da neko namerno "kvari" bateriju dok je isti na servisu, mislim, daj.... stvarno postaje žuta štampa ova tema.

Ja sam prošle godine polupao ekran i zamenili su mi ga u Promobiju. Nikakve probleme nisam imao od tada, baterija je ostala nepromenjena. Što se tiče Begrama ja stvarno ne znam što bi neko tamo nosio telefon. Na google imaju 3.3 zvezdica. Sigurno nije za džabe.
A ja baš imam suprotno iskustvo sa Promobi. Odneo telefon zbog problema sa baterijom, oni zamene i bateriju i matičnu ploču koja je bila okay, ali me sj**u senzor otiska prsta i zaprljaju glavnu kameru iznutra. Onda im ga vratio i zamenili mi ekran, i umesto da očiste i glavnu kameru, oni je ostave zaprljanu i još uđe prašina u ultrawide. I onda treći put im ga slao i zameniše mi sve tri zadnje kamere i za sada je okay... osim što baguje telefon posle One UI 7 update...

@zoreli_ nažalost...i ostali igrači su gotovo svi bolji u ultra segmentu. Ok, a56 ne koristi flag čipset, ima štedljiviji, ali opet. Stvarno se nadam da se samsung probudi iz zimskog sna i ubaci bar 6000 bateriju ovog novog standarda dogodine...ni na 6500mah ne bi smo bili gadljivo, jel

@zoreli_ nažalost...i ostali igrači su gotovo svi bolji u ultra segmentu. Ok, a56 ne koristi flag čipset, ima štedljiviji, ali opet. Stvarno se nadam da se samsung probudi iz zimskog sna i ubaci bar 6000 bateriju ovog novog standarda dogodine...ni na 6500mah ne bi smo bili gadljivo, jel
Ma najmanji problem je sto veličina iste. Neka ostave kakva je kada puste telefon u prodaju, a ne da je "optimizuju" posle dve godine kroz update.

Danas navigacija, pa u roaming, ne verujem da bi izvukao 4h SoT, katastrofa...
S23U OneUI

Pre par meseci sam menjao mali S23 za S23 plus samo zbog baterije. Prvih par dana sam bio odusevljen baterijom na plusu, bukvalno dok je jos ucio obrazce upotrebe. Kad je "naucio" baterija krace traje nego dok je ucio.

Nazad
Vrh Dno