Šta je novo?

Spotify - muzički servis - FAQ i pravila u prvoj poruci

ja sam uspeo da napravim pp egypt bez problema (prosla i ona potvrda od 1$)
Ali nema sanse da platim sada sa njim na Egipatskom Spotify?
Nudi mi samo opciju pp na individual premium (na family samo credit card i carier ), kad probam taj individual , odvede me da se logujem na pp i napise
We are not able to process your payment using your PayPal acc at this time..... Return to merchant
Help?
samo da javim da je proslo preko Egipta
Nista drugacije nisam radio, samo je jedan dan odlucio da pusti ....
doduse nema opcija za family ali radi duo paket za nesto manje od 200rsd

Nudim slobodno mesto u familiji od 09. maja, možda i ranije. Plaćanje na 6 meseci.

Dana mi opet otkazali preko Turske i Google Playa. Izgleda da ću trebati svaki mjesec ručno obnavljati pretplatu...😂

Spotify brise naloge koji se slusaju u drugoj zemlji vise od 14 dana u odnosu na zemlju u kojoj je kupljen posredstvom VPN-a. Meni su obrisali Indijski nalog koji sam slusao u Srbiji. Ne proporucujem kupovinu zajednickih naloga ukoliko clanovi familije ne zive u istoj drzavi.

Ima li opcija da se ukinu ovi egipatski prijedlozi na spotify?

Uspio sam preko PayPal eigpatskog kupiti duo pretplatu.

Spotify brise naloge koji se slusaju u drugoj zemlji vise od 14 dana u odnosu na zemlju u kojoj je kupljen posredstvom VPN-a. Meni su obrisali Indijski nalog koji sam slusao u Srbiji. Ne proporucujem kupovinu zajednickih naloga ukoliko clanovi familije ne zive u istoj drzavi.
Imao si familijarni indijski ili individualni nalog? Ja imam individualni nadam se da ga neće brisati.

Što ti javlja kod pokušaš obnoviti tursku pretplatu preko Google Play? Ja upalim turski VPN I prođe! Barem je tako prošli mjesec, sutra ću vidjeti hoće li opet...

Dobio si neki e-mail? Gde navode razlog? Moj Indijski je od marta prošle godine.
Nista, samo je osoba koja je koristila nalog jednog dana izgubila pristup. Nalog je otvoren 23.03.2025 godine. Sada se dobija poruka da za datu email adresu ne postoji spotify nalog. Na nalogu je bila ubacena gift kartica iz Indije sa trajanjem od godinu dana. U chatu su obecali da ce mi odgovoriti na prigovor. Dva puta sam pisao mail na [email protected] i nisam dobio nikakav odgovor.
Što ti javlja kod pokušaš obnoviti tursku pretplatu preko Google Play? Ja upalim turski VPN I prođe! Barem je tako prošli mjesec, sutra ću vidjeti hoće li opet...
Jednostavno se na google play nije pojavila opcija da se obnovi pretplata kao sto je to bio slucaj prvi put.

Prilozi

• spotify01.JPG
    spotify01.JPG
    43.2 KB · Pregleda: 20
Postao bih clan porodice u Srbiji.

Nazad
Vrh Dno