Ja sam sa mtel-om imao problema. Svaki put kad povežem, nakon nekih sat vremena se otkači sa mreže.Zavisi od lokacije uglavnom tim redosledom BH Telecom, Eronet i tamo gde ih nema mtel.
BH Mobile i Eronet rade.
Ja sam sa mtel-om imao problema. Svaki put kad povežem, nakon nekih sat vremena se otkači sa mreže.Zavisi od lokacije uglavnom tim redosledom BH Telecom, Eronet i tamo gde ih nema mtel.
A1 radi i automatski sa te 2 mreže, dok mts voli mtel očigledno....Ja sam sa mtel-om imao problema. Svaki put kad povežem, nakon nekih sat vremena se otkači sa mreže.
BH Mobile i Eronet rade.
To sam evo i ja primetio. Diskonektuje se sa mtela a na ostalim mrežama radi full.Ja sam sa mtel-om imao problema. Svaki put kad povežem, nakon nekih sat vremena se otkači sa mreže.
BH Mobile i Eronet rade.
Neces verovati ko im je favoritA1 radi i automatski sa te 2 mreže, dok mts voli mtel očigledno....
Zaa yettel nemam pojma ko im je favorit😄
Pisali smo o tome prosle godine, kada nemas izbora sa drugim operaterima, odabirom mtel vise od 6x ne bude vise zabranjen. Naravno da je najlosija usluga na mtelu.To sam evo i ja primetio. Diskonektuje se sa mtela a na ostalim mrežama radi full.
Npr MTS može da se poveže samo na MTEL, za ostale piše Forbidden.
Ako želite preći u Pri Paid najbolje neki dan pre .24.05 mi istice ugovor u A1 kad ici raskinuti ugovor ,prelazak na pripejd.
Da li se dobija 6 meseci free mega plan ili ne?Ako želite preći u Pri Paid najbolje neki dan pre .
Do skora je bilo nešto tri meseca za nove korisnike .Da li se dobija 6 meseci free mega plan ili ne?
zahtev za prenos u drugu mrezu i vrlo verovatno da ce dati 6 meseci free i 50% mada nisam siguran 50% je sigurnije nego 6m i 50%Da li se dobija 6 meseci free mega plan ili ne?
A koji telefon je u priči ...Onako, na prvu virtualna prodavnica ponudila NeoUltru za 3500, 20000 popust za telefon i 15000 za reciklažu.
Čekam da istekne obaveza pa da tražim zahtev za prenos u Yettel pa da vidimo šta će tada da ponude.
Svi iz ponudeA koji telefon je u priči ...
24.05 mi istice ugovor u A1 kad ici raskinuti ugovor ,prelazak na pripejd.
Meni je obračunski period 25.maja i tu mi ističe promocija 50% na račun. Ugovor mi ističe 16. juna. Kako izbeći ovaj vakum ukoliko se ne produži ugovor jer mi jos uvek nisu ponudili nesto sto mi odgovara a pisali ste na forumu šta nudi Yetel. U prevodu podnosim zahtev recimo da predjem 16.juna u Yetel a sta se dešava sa periodom od 26.maja-16 juna, šta konkretno plaćam jer nije ceo mesec i nemam više 50%, a imam Neo Neo paket?
najbolje da trazis agenta u chatu na A1 sajtu, sigurno znaju tacno informaciju i koliko ces platiti.Jasno, sve bi trebalo da bude kako si napisao ali nažalost nije. Obračun je krajem meseca i ističu mi 24.meseci akcije, a ugovor ističe 16.juna. Što verovarno zvuči da pošto ne postoji više Neo Neo, možda stave Neo Ultra i 4.000.dunara posto ulazim u novi obračunski period.
Meni je presek 18.05 a ugovor istice 25.05 hocu da izbegnem placanje pune cene do 18.06 kod proslog prelaska na pripejd isto mi uvalili ceo obracunski period po punoj ceni.
nece te prebaciti na neo ultra vec ces ostati na neo neo po punoj ceni, moja situacija je sledeca, 9. je presek obracunskog stanja kako vec, 8 maja sam podneo zahtev za prenos odbili, onda sam 23. maja 2024 podneo zahtev za prenos dan nakon isteka, i zvali su i dobio sam 50% neo neo, do 10 sam idalje bio na mocnoj tarifi, placao sam od 23.5-9.6 po neo tarifi iako nije bila aktivna vec se cekao presek da bi se aktivirala, trebalo bi da je idalje takva praksaJasno, sve bi trebalo da bude kako si napisao ali nažalost nije. Obračun je krajem meseca i ističu mi 24.meseci akcije, a ugovor ističe 16.juna. Što verovarno zvuči da pošto ne postoji više Neo Neo, možda stave Neo Ultra i 4.000.dunara posto ulazim u novi obračunski period.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari