Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Jel znate neki kod kao novi korisnik da umanjim placanje na kraju za 20% 30% bilo koliko, ne ono sto se kuca kao creditclaim i discount, nego na kraju kod placanja da mi napravi neki popust?

@Milew

Na Temu-u imas opciju da besplatno vratis ono sto ti ne odgovara. ( uz neke izuzetke ).
Sto im nisi vratio patike ?
Citao sam da uvode nekakvu kaznu ako se vraca 3 meseca. Tako pisu ljudi ovde na forumu ? Da li je to istina nisam proveravao. Racunam ionako mi nikada ne daju opciju "claimcredit" uvek pise isteklo u startu, jos da mi ukinu druge akcije i kupone pa mogu da prestanem da kupujem.

Jel znate neki kod kao novi korisnik da umanjim placanje na kraju za 20% 30% bilo koliko, ne ono sto se kuca kao creditclaim i discount, nego na kraju kod placanja da mi napravi neki popust?
Probaj kod tai55840, to bi trebalo da je -30% za nove korisnike :) Probaj i newuserfree00 (on se kuca u search-u)...

Poslednja izmena:
Kupio sam onaj AWithZ H1 aparatić za punktovanje baterija. I neće nikako da "okine", normalno se puni, menjaju se oni podeoci za jačinu, auto-manual, ali kad ga približim na onu nikl traku ništa se ne dešava, ja pritiskam dugme i ništa. Da li ima još neka fora sa tim ili da ga otvaram da vidim može li se nešto srediti?

Ko od vas na neki duzi period koristi onaj touch portable monitor? Kupih jedan, al nisam siguran koliko su dugotrajni, razmisljam o jos jednom, a opet ako ce trajati 3-4 meseca i crci, onda se ne bih zaletao. Ima li neko neka duza iskustva sa tim modelom?
Ja ga koristim svakodnevno u firmi vec 8 meseci. Radi bez ikakvih problema. Anmite 15,6"

Listao sam moju wishlist-u i video da sam nekad stavio projektor HY320mini.
Da li je taj model bio popularan kod nas pre nekoliko meseci? Vidim sada je duplo skuplji.

Bio je popularan model bez sufiksa mini, koštao je oko 4000 dinara.

Ja ga koristim svakodnevno u firmi vec 8 meseci. Radi bez ikakvih problema. Anmite 15,6"
Postavih strim kamera na njega, i nemam u planu da ga cesto gasim, pa se zapitah koliko li ce izdrzati. Sve u svemu porucih jos jedan komad, mada vidim da sad u ponudi ima brdo slicnih i istih modela, al po mnogo vecim cenama. Pitanje je do kada ce ovaj biti po postojecoj ceni

Postavih strim kamera na njega, i nemam u planu da ga cesto gasim, pa se zapitah koliko li ce izdrzati. Sve u svemu porucih jos jedan komad, mada vidim da sad u ponudi ima brdo slicnih i istih modela, al po mnogo vecim cenama. Pitanje je do kada ce ovaj biti po postojecoj ceni
Ako i poskupi ima ih kod nas na KP po nesto malo visim cenama. Stvaraju se zalihe polako...

Imam jedno pitanje za vas što ste iskusniji sa temuom. Da li je ovaj credit identičan kao i onaj iz cash back akcije.

U suštini me zanima sledeće: ako ispunim uslove za ovo, da li ću dobiti 10 000 RSD koje mogu da koristim za bilo šta?

Unapred hvala na odgovoru.

Mene isto ovo zanima.

Na kraju sam za tu namenu stavio tablet.
Da mi ne troši procesorsko vreme na računaru.

Pratim 16 kamera sa više lokacija, od kojih su mi 4 bitne da ih vidim veći deo radnog vremena, a za jednu i da čujem zvuk kada dobijem signal. Tablet se pokazao kao bolje rešenje.

Ako je paket veći od 50 evra kolike su šanse da bude ocarinjen jer čitam komentare da mnogi koji su naručivali pakete veće vrednosti od 50 evra da ništa nisu plaćali.
Можеш ти да наручиш и 5.000€. Они ће једноставно то поделити на пакете како би вредност увек била мања од оне за царињење. У преводу, никада не мораш да бринеш о царини.

Sa Temua nema naplate poreza i carine, sav porez je uracunat u cenu, a paketi se prave da ne prelaze 50€.
E sad od pre neki dan su dozvolili i skuplje stvari pojedinacno vise od 50€, verujem da isto nema naplate i da je pdv vec u ceni proizvoda a da imaju neki sporazum sa Kinom jer se svanjuju carine ono sto je AV potpisao sa bratom Sijem, kontam da je to ta neka liberalizacija carine i da svake godine treba da bude manja dok za 9 god ne nestane ako sam ja dobro shvatio sta su pricali.
A mozda to sa Temuom i nema veze generalno.
Можеш ти да наручиш и 5.000€. Они ће једноставно то поделити на пакете како би вредност увек била мања од оне за царињење. У преводу, никада не мораш да бринеш о царини.
A kad narucis tablet od 20000 din, sta ce da ga preseku na 4 dela da ne bi po delu bilo vise od 50€?

Na kraju sam za tu namenu stavio tablet.
Da mi ne troši procesorsko vreme na računaru.

Pratim 16 kamera sa više lokacija, od kojih su mi 4 bitne da ih vidim veći deo radnog vremena, a za jednu i da čujem zvuk kada dobijem signal. Tablet se pokazao kao bolje rešenje.
Таблет са Темуа или невезано?
Sa Temua nema naplate poreza i carine, sav porez je uracunat u cenu, a paketi se prave da ne prelaze 50€.
E sad od pre neki dan su dozvolili i skuplje stvari pojedinacno vise od 50€, verujem da isto nema naplate i da je pdv vec u ceni proizvoda a da imaju neki sporazum sa Kinom jer se svanjuju carine ono sto je AV potpisao sa bratom Sijem, kontam da je to ta neka liberalizacija carine i da svake godine treba da bude manja dok za 9 god ne nestane ako sam ja dobro shvatio sta su pricali.
A mozda to sa Temuom i nema veze generalno.

A kad narucis tablet od 20000 din, sta ce da ga preseku na 4 dela da ne bi po delu bilo vise od 50€?
Ево сад од тебе видим да су пустили вредност преко 50€. До пре неки дан тога није било. Сад ћу баш да погледам шта се ново појавило. Извињавам се.

Ako je set majici recimo 10 komada 8000 dinara ne bi smeli da razdvajaju pakete u takvim slucajevima.

Читам претходне коментаре у овој теми али ми није баш најјасније што се напајања тиче. Користио бих га искључиво уз телефон Самсунг S22Ultra. Да ли му је то довољно као напајање или не? Уколико не, која ја најлакша алтернатива?

Читам претходне коментаре у овој теми али ми није баш најјасније што се напајања тиче. Користио бих га искључиво уз телефон Самсунг S22Ultra. Да ли му је то довољно као напајање или не? Уколико не, која ја најлакша алтернатива?
Nema tu puno nedoumica. Uz njega ide usb c na usb c kabl i on je dovoljan za napajanje monitora sa telefona, kao i prenos video signala. Takodje na monitoru postoji dodatni usb c prikljucak samo za napajanje (dovoljan je punjac za mobilni) i to je bolja varijanta napajanja. Ja ga koristim za desktop racunar pa ga napajam preko kucista sa usb a na usb c kablom kroz koji mu radi i touch.

Nema tu puno nedoumica. Uz njega ide usb c na usb c kabl i on je dovoljan za napajanje monitora sa telefona, kao i prenos video signala. Takodje na monitoru postoji dodatni usb c prikljucak samo za napajanje (dovoljan je punjac za mobilni) i to je bolja varijanta napajanja. Ja ga koristim za desktop racunar pa ga napajam preko kucista sa usb a na usb c kablom kroz koji mu radi i touch.
Хвала пуно! Јасно све.

Problem je u tome što pošta spaja pakete u jedan ako ide oreko njih.

E vidi moje iskustvo. Stavio sam ga prvobitno na punjac (neki stariji) od mobilnog i tablet je radio al nije imao zvuk na zvucnicima. I onda sam se setio da sam procitao ako ima problema sa radom da to moze biti zbog slabog napajanja, i onda sam ga ubo na onaj Toocki (stacionarni) punjac i pocelo je sve da radi bez problema. Posle kada sam ga povezao sa racunarom ponadao sam se da bih mogao da sve odradim samo sa jednim usb c kabelom, i napajanje i video. Koristio sam takodje neki Toocki kabel na kom pise da je 100w, medjutim kombinacija nije radila. Posle sam dodao usb c direktno za napajanje, al sam i dalje imao neki (vise se i ne secam koji) problem oko slike. I onda sam odlucio da ga ipak povezem sa HDMI kabelom, a napajanje sa usb a na kompu na usb c na monitoru. I jedino u toj kombinaciji mi sve savrseno radi, i touch i zvuk. Zato sam ovde pitao kakav je Toocki kao proizvodjac jer sam bzvz porucio kabel i punjac, al ne kapiram da li mi kombinacija nije radila zbog kabela ili sta znam. Uglavnom uz malo eksperimentisanja sve sam resio. I da, tesko je naci tablet zbog strima kamera koji bi mogao cenovno da parira ovom monitoru (drugi komad porucih za 799 dinara)

Nazad
Vrh Dno