Šta je novo?

MTS na satelitu (m:SAT)

Hvala ,na odgovoru.Dobijen je kao drugi STB i dugo nije koristen.

Po naslovu se ne da zaključiti da je došlo do izbacivanja kanala, korisnici neka pročitaju pažljivo zadnji red objave.

Da li neko ima iskustvo sa mSat-u kakav je internet? Treba mi za vikendicu kod Ripnja, a pise da je internet brzina do 20/4 MV/s. Da li izgura toliko, jer je i to valjda neki minimum. Hvala unapred.

Za razliku od Box 3 i 4, kod Box 2 mSat je 4G internet uz MiFi sa 150 ili 500GB po punoj brzini, a posle toga smanjenim protokom.

Da li je neko uspeo da dobije VDSL 50 ili više uz MTS SAT?
Vidim samo da nude samo brzine do 20/4?

Jedini način za 50/8 net i m:sat je:

Uzmeš Box2 Fiksni i net 50.
Posebno uzmeš m:sat TV.

Nema mi to.
Na sajtu ima samo optički i fiksna i
fiksna i 20/4.
50/8 ne može u Box.

Box 2 M je: Fiksni + Internet: 400/400 na optici odnosno 50/8 na VDSL.

I mene ovo zanima, posto na mojoj parici ne moze vise od 10/1 plus IPTV, a imam jednu slobodnu paricu na kojoj sam ranije imao jos jedan fiksni telefon. Koje najbolje resenje?

Najbolje rešenje vam je a1 kućni net ako zadovoljavaju uslovi signala na lokaciji. Neograničen protok 6 meseci po dinar +ostatak po 1500,brzina 50/10.

Malopre pitah u EON temi pa da pitam i ovde,pa gde pre bude odgovor.Malopre sam zvao MTS CC i pitao sve zivo,jer kao bivsi EON SAT korisnik...danas samo op iskoci imate poruku od SBB i pisu od sutra ste MTS korisnici tacnije mSAT MAX u mom slucaju.Zena i/ili devojka lepo kaze verujte neznamo mi mi tacno,danas smo dobili informaciju.Zapisala sve dali ce biti UM kanala kako za racun,pita ciju opremu imam rekoh SBB.Sad dali il nece da menjaju risiver znacu sutra u toku dana ce nazvati MTS mene,i reci sta je i kako je.Takodje od sutra SBB i EON apk vise ne rade za nas u MTS-u,mada kaze imate zamenu Iris i Move ali dali su one besplatne za koriscenje kao sto EON bio.Samo da posizis odjednom promene sve a bez,da obaveste korisnike sta je i kako koje su alterative itd totalno neprofesionalno brate mili :confused:

I ja sam to hteo da pitam...znamo za diskutabilan kvalitet slike koji imaju korisnici ove platforme ali me zanima da li vam svakih nepunih desetak minuta seckaju, trzaju i na momenat zamrzavaju kanali tipa Arena, Superstar i još mnogi drugi, u principu svi kanali sa Astre jer nama na bivšem TTV postoje ti problemi od kako su nam pustili te kanale koje doduše emituju sa jednog od transpondera Eutelsata.

Kod vas je verovatno sve OK.

Da li mogu da se kombinuju promocija 5 meseci po dinar i posebna cena za korisnike koji imaju iris tv?

Na sajtu im stoji da je za te druge korisnike gde je pretplata jeftinija omogućeno 5 meseci svi kanali otključani tako da verovatno ne važi ovo za 5 meseci po dinar ali svakako treba ih priupitati ako se neko odluči za tu opciju a valjda će neko i na forumu početi da nam daje neke odgovore na konkretna pitanja :)

Na sajtu im stoji da je za te druge korisnike gde je pretplata jeftinija omogućeno 5 meseci svi kanali otključani tako da verovatno ne važi ovo za 5 meseci po dinar ali svakako treba ih priupitati ako se neko odluči za tu opciju a valjda će neko i na forumu početi da nam daje neke odgovore na konkretna pitanja :)
@Miki Ue ko ce ga znati ja sam dva puta zvao na 0800,i ona mi kaze ovaj broj CC je za mobilnu telefoniju...u sustini kaze zasada neznaju (radnici CC) jos nista.Znaci treba zvati onaj pri pocetku mSAT stranice tu mozda znaju stogod vise,gledao sam i kad je direktor MTS-a gostovao na Informer Tv bas da vidim sta ce reci.Kaze potpuno isti sadrzaj i kanale imaju korisnici mSAT i mi ko je preuzet preko Total Tv,sa time sto nama novima (sa Totala) April nece biti naplacen casti MTS i umesto EON TV apk na telefonu mozemo koristiti Iris Tv apk.Dobro skinem sa Google Play Stora Iris apk,pokusam da se ulogujem prvo sto trazi ima neke 2 pretplate pa zar to ne bi trebalo da je besplatno?Hteo isto i da pitam meni je ovo bio 3ci ugovor kod ex SBB tako da je i oprema ostala,i sad na primer pokvari se nesto ko ce da to popravi?Daljinac od risivera se za skoro 6g vec skoro obrisalo ono sa dugmica,srecom navikao sam pa znam napamet sta je sta.I sada cist primer rikne daljinac duzni su da obezbede drugi,a sve i da monter odmah donese risiver nije isti i haj sad?Ovo za opremu znam jer sam tokom tih 6g izgurao i 1nu UO mSAT Plus,pa sam imao i Total i mSAT opremu istovremeno,nakon isteka 2g raskinuo mSAT a Total ostao.To me iritira pitanja je mnogo ne samo od mene,a odgovora nigde.:unsure:

Ja imam jako čudan problem. Pre jedno dve nedelje čim upalim box piše "Nema signala", i sačekam tipa 5 minuta signal se pojavi i sve radi normalno dok ne ugasim box, i opet isto kad ga upalim...
Sad u zadnjih par dana ne mogu da nađem signal uopšte, Astra 3B nema signala nikako, dok Astra 1X ima ali hvatam neke nemačke i austrijske kanale. Probao sam da prebacim kabal u drugi port od antene ništa se ne dešava, čak sam i gledao dal nije kabal u prekidu negde, nije apsolutno je ispravan.

Сад је астра 3ц

Zašto ja nemam taj satelit u podešavanjima?
@ecio taj Astra 3c nema ni kod mene malopre gledah,ima ih puno ali ima obicno/a Astra.Bukvalno tako pise ima neki Hotbird ma gomila,ali meni sve radi...tj imam sve kanale preko satelita Eutelsat 16 :unsure:

@Matrix69 nemoj zbunjivati ljude ;)

To nama na Totalu su Eutelsat, HotBird i ta Astra koju pominješ dok nas ne prebace na Astru 3C (ako budu prebacivali), ovo je konkretno za korisnike M:sat koji su striktno na Astri 3C i možda još nekom satelitu.

Nazad
Vrh Dno