Ovo zadnje dole su Brazers itd su 18+ kanali,kad su sad kupili emituju svih oko 5-7 18+ kanala...sa SBB-a.
Jel to na M SAT-u?Meni prekida ton. A desava se i slika da prekine ponekad.
@Miki Ue ko ce ga znati ja sam dva puta zvao na 0800,i ona mi kaze ovaj broj CC je za mobilnu telefoniju...u sustini kaze zasada neznaju (radnici CC) jos nista.Znaci treba zvati onaj pri pocetku mSAT stranice tu mozda znaju stogod vise,gledao sam i kad je direktor MTS-a gostovao na Informer Tv bas da vidim sta ce reci.Kaze potpuno isti sadrzaj i kanale imaju korisnici mSAT i mi ko je preuzet preko Total Tv,sa time sto nama novima (sa Totala) April nece biti naplacen casti MTS i umesto EON TV apk na telefonu mozemo koristiti Iris Tv apk.Dobro skinem sa Google Play Stora Iris apk,pokusam da se ulogujem prvo sto trazi ima neke 2 pretplate pa zar to ne bi trebalo da je besplatno?Hteo isto i da pitam meni je ovo bio 3ci ugovor kod ex SBB tako da je i oprema ostala,i sad na primer pokvari se nesto ko ce da to popravi?Daljinac od risivera se za skoro 6g vec skoro obrisalo ono sa dugmica,srecom navikao sam pa znam napamet sta je sta.I sada cist primer rikne daljinac duzni su da obezbede drugi,a sve i da monter odmah donese risiver nije isti i haj sad?Ovo za opremu znam jer sam tokom tih 6g izgurao i 1nu UO mSAT Plus,pa sam imao i Total i mSAT opremu istovremeno,nakon isteka 2g raskinuo mSAT a Total ostao.To me iritira pitanja je mnogo ne samo od mene,a odgovora nigde.Na sajtu im stoji da je za te druge korisnike gde je pretplata jeftinija omogućeno 5 meseci svi kanali otključani tako da verovatno ne važi ovo za 5 meseci po dinar ali svakako treba ih priupitati ako se neko odluči za tu opciju a valjda će neko i na forumu početi da nam daje neke odgovore na konkretna pitanja![]()
Zašto ja nemam taj satelit u podešavanjima?Сад је астра 3ц
@ecio taj Astra 3c nema ni kod mene malopre gledah,ima ih puno ali ima obicno/a Astra.Bukvalno tako pise ima neki Hotbird ma gomila,ali meni sve radi...tj imam sve kanale preko satelita Eutelsat 16Zašto ja nemam taj satelit u podešavanjima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari