Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Ogroman problem sa VoLTE. Veza konstantno puca ili ako se uspostavi jedna strana cuje druga ne cuje itd. Potpuno isti simptomi na dva broja i dva uredjaja. Trenutno ugasen dok se situacija ne stabilizuje. Povrmeno ukljucim da vidm dal je ista bolje, ali za sada nista, lose sve to radi.

Honor X6a-fizički sim i Huawei Pura 70 pro-esim od onog prskavanja mreže o kome smo pisali radi bez problema VoLTE.

Ja trenutno ne koristim aktivno Globaltel broj.
VoLTE sam aktivirao pomocu koda i od tada je totalni haos - cas radi - cas ne . Isto je i sa dolaznim i sa odlaznim pozivima bez obzira da li je VoLTE opcija na telefonu aktivna ili ne.

mislim da volte dosta zavisi od kvaliteta i jacina 4G signala... dok sam u gradu sve radi savrseno, cim malo odmaknem od jakog signala, krecu problemi...

Ogroman problem sa VoLTE. Veza konstantno puca ili ako se uspostavi jedna strana cuje druga ne cuje itd. Potpuno isti simptomi na dva broja i dva uredjaja. Trenutno ugasen dok se situacija ne stabilizuje. Povrmeno ukljucim da vidm dal je ista bolje, ali za sada nista, lose sve to radi.
Zato sam ja isključio volte, mada ništa mi to ne znači dok se ne sredi.
Prebacila se u globaltel iz a1.
Ee pa dobrodošla u klub...

Za 1000 dinara mesečno bez ugovora imate bukvalno sve. Kao neko ko baš koristi internet, nema šanse da ga potrošim na najmanjem Freepaid paketu. Ne shvatam zašto se ljudi žale, i to najviše VoLTE. Jel moguće da ne možete bez toga? Zašto vam je toliko bitno da koristite internet za vreme poziva?

Za 1000 dinara mesečno bez ugovora imate bukvalno sve. Kao neko ko baš koristi internet, nema šanse da ga potrošim na najmanjem Freepaid paketu. Ne shvatam zašto se ljudi žale, i to najviše VoLTE. Jel moguće da ne možete bez toga? Zašto vam je toliko bitno da koristite internet za vreme poziva?
Ti se sa 35 GB hvališ kako baš koristiš internet, gledao sad cenovnik i vidim da za najmanji paket ima 35 GB.

Zašto vam je toliko bitno da koristite internet za vreme poziva?
Prošle nedelje mi se desilo da aparat na Nisovoj pumpi nije hteo da skenira kod sa aplikacije. Kaže teta na kasi da pozovem korisnički servis i objasnim problem. Dok sam na vezi pokušavamo da skeniramo kod još jednom, ali nema interneta. Srećom, radila je druga kasa i drugi skener.
Volte kod mene brljavi, druga strana me ne čuje tokom razgovora, tako da će puna primena malo sačekati.

Ti se sa 35 GB hvališ kako baš koristiš internet, gledao sad cenovnik i vidim da za najmanji paket ima 35 GB.
Tačno, 35 GB ne mogu da potrošim nema šanse. Koristim sve moguće aplikacije koje baš vuku internet, YouTube, TikTok, Instagram, i ostane poprilično interneta
Prošle nedelje mi se desilo da aparat na Nisovoj pumpi nije hteo da skenira kod sa aplikacije. Kaže teta na kasi da pozovem korisnički servis i objasnim problem. Dok sam na vezi pokušavamo da skeniramo kod još jednom, ali nema interneta. Srećom, radila je druga kasa i drugi skener.
Volte kod mene brljavi, druga strana me ne čuje tokom razgovora, tako da će puna primena malo sačekati.
U redu, ali koliko je objektivno takvih situacija?

Meni nema Volte tako da se ne zalim na pozive i poruke.

Tačno, 35 GB ne mogu da potrošim nema šanse. Koristim sve moguće aplikacije koje baš vuku internet, YouTube, TikTok, Instagram, i ostane poprilično interneta

U redu, ali koliko je objektivno takvih situacija?
To sto tebi VoLTE ne treba i ne koristi,ne znaci da drugima ne treba.

Za taj novac, plus nisi vezan ugovorom,dobija se vise nego kod bilo kog drugog operatera.
A da mogu malo bolje,mogu.
Upravo o tome i pričam. Ne znam šta je ljude nateralo da budu kod ovog operatera ako im mnogo toga ne odgovara. Najmlađi je na tržištu, najmanji broj korisnika, ljudi relativno nisu ni čuli za Globaltel... Ako se ne varam u A1 za nekih 300 dinara više na pripejdu imate paket sličan najmanjem Freepaid paketu kod Globaltela, a najverovatnije radi VoLTE

Slažem se, poenta priče je bila šta se dobija za ovaj novac
Ако нудиш услугу иста би требало да ради коректно. Не можеш ценом оправдавати нефункционалност услуге коју имаш у понуди.
Зашто неко бира Глобалтел у односу на друге није релевантно питање може му се.
Зато ја нпр нисам одабрао њих.

Upravo o tome i pričam. Ne znam šta je ljude nateralo da budu kod ovog operatera ako im mnogo toga ne odgovara. Najmlađi je na tržištu, najmanji broj korisnika, ljudi relativno nisu ni čuli za Globaltel... Ako se ne varam u A1 za nekih 300 dinara više na pripejdu imate paket sličan najmanjem Freepaid paketu kod Globaltela, a najverovatnije radi VoLTE
Meni je to super što nisi vezan ugovorom i baš zato sam i prešao u globaltel, i ne mrdam odatle.
Prvo da se reši nestizanje verifikacionih poruka pa onda o volte može da se priča.
Net i ne trošim toliko, ko će potrošiti 660 gb, nema šanse.
Nakupilo se.

Nit idem na youtube preko fona, društvene mreže nemam, samo ta ažuriranja što mi skinu giga dva i to je to.
Em što se prenosi i to mi još dobro i milina.
Te kombinacije nisam ni aktivirao šta će mi, freepaid mi je sasvim dovoljan.
10 gb svakog meseca, taman.

Nazad
Vrh Dno