nije staklo nego folija ali je odličnog kvaliteta.
što se zaštite za kameru tiče, uzmi onu metalnu što ima rupe za kamere, ne staklenu koja ide preko celog modula.
inače ćeš biti kao ja
Pogledajte prilog 488646
ispao mi je dan nakon što sam ga dobio 🤣
to mu je prvi i biće poslednji put ali eto, upisao se.
sreća pa sam nosio masku koju nikad ne nosim, pa je samo staklo zaradilo ogrebotinicu i to hvala Bogu nije po kameri, inače bih ga verovatno dokusurio istog trenutka kad sam video.
Morao bi da menja cela leđa.Moze li da se zameni staklo kamere?
ali nerealno. imam te jedne pantalone u kojima nosim telefon u levom džepu jer je desni džep retardiran i ima kao neki dodatni džep, tkaninu, i onda se telefon zaglavi tu i ne može do kraja u džep i visi na pola.Dobro je pa nije preko sočiva. Stvarno neverovatno, za tebe su one rugged maske, ili manji telefoni
Moze, hteo sam da menjam cetvrtasto staklo modula kamere na Xiaomi 14, nosio ga par dana bez ikakve zastite i malo izgulio kljucevima.Moze li da se zameni staklo kamere?
Logično Xiaomi 15 👍Da li kupiti Xiaomi 15 ili Honor Magic 7 pro?
Sad kostaju isto.
Uz poklone to je sad ok cena nema šta.
Da li kupiti Xiaomi 15 ili Honor Magic 7 pro?
Sad kostaju isto.
de ne zaostaje 🤣Pa magic 7 pro realno nista on ni ne zaostaje prema ultri tako da...
de ne zaostaje 🤣
glavna kamera OV 1/1.3”, nije loša ali je lošija od lyt 818, kamoli od lyt 900.
telefoto jeste 200mpx ali hp3, ne hp9.
a hp3 se koristi kao glavna kamera iz 2022. dok je hp9 izbačena 2024. baš sa namerom da bude telefoto kamera.
kvalitet na telefoto na Honoru je očajan.
i UW kamera koja je još manja od JN5 što imaju Xiaomi i Oppo.
ovo što sam attach-ovao je 7 pro RSR 6x, dakle samo jedan ISZ sa 3x na 6x.
toliko je veštački izoštrena i toliko nema detalja da je užasno.
pa dobro, ako vrhunskom kamerom smatraš napucane boje i texture i sharpness +70, onda ok 😀Kakve veze ima sto je manji senzor kad je kamera sveobuhvatno vrhunska.A i nisam gledao telefon samo kao kameru neko kao celinu.
Magic 7 pro, logicno, a kako hvale 15U, bez problema HM7Pro moze rame uz rame. Do duse, HM7 Pro sam cackao, slikao malo, drndao a 15U nisam. Zato kazem, na osnovu recenzijaDa li kupiti Xiaomi 15 ili Honor Magic 7 pro?
Sad kostaju isto.
Ako je pitanje između 15U i HM7pro onda moj glas ide za 15U, telefon je skoro izašao, tek će da ga peglaju kroz update, ima sve što je potrebno da bude vrhunski telefon, iako trenutno ne deluje tako.Da li kupiti Xiaomi 15 ili Honor Magic 7 pro?
Sad kostaju isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari