Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Da li je na Samsungu resen onaj problem (mozda je bilo ranije na temi tih pitanja pa se izvinjavam ako se ponavljam) da ekran bude ukljucen dok gledate?Meni to ni na jednoj Ultra seriji nije radilo (ili sam ja pogresno protumacio znacenje te opcije).
Nije.

Ako u Secure Folderu instaliram Google Wallet, da li će mi raditi NFC plaćanje?
Navodno NFC čip nema komunikaciju sa aplikacijama iz secure foldera pa me zanima da li je neko probao.

Posle N20 (koji i dan danas služi kevu, da kucnem u drvo), višegodišnjeg izleta u iOS tabor i kratkog flerta sa Magic6 Pro, danas nisam odoleo i uzeo sam S25+ u Yettelu.

Trebaće mi i ovaj tablet i ove sluške što idu kao pokloni, tako da mi je bila korektna ponuda. Prvi subjektivni utisak, pre paljenja telefona - S25+ je duplo lakši u odnosu na Magic6 Pro i jako lepo leži u ruci.

Ja sam bukvalno zbog ergonomije i prešao na Samsung po prvi put sa S24+. Ja skladniji telefon od 6.7" nisam video. Uzeo sam ga u ruku jednom i zaboravio da li negde mogu da dobijem brže punjenje, napucaniju kameru i šta već.

1h 50m za sporo punjenje od 20 - 100% :eek:... memories :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Eyes Omg GIF

Al zato zdravlje baterija vrhunsko za dug perio ;)

Evo posle toliko mozganja sta i da li uopste nesto uzmem...
Mislim da je knjiga spala na 2 modela
S25+ ili comi 15

Buvkalno mi se smucio vise samsung sa filozofijom koja glasi nista novo!
X15 buzo punjenje, nova baterija... Meni svaka nova kamera za moje potrebe radi odlicno...
Ali zelim odlicnu bateriju i brzo punjenje

S25+ mi deluje kao bas lep primerak ali nista novo, jedino mi je UI lep ali verujem da je to i stvar navike + HyperOS 3 treba da izadje a kazu da ce biti poboljsan

Prvi utisci sa S25+ i poređenje sa Honorom:
  • Očekivano, baterija je bila poprilično bolja na Magic 6 Pro.
  • Neverovatno mi je kako su ispeglali Samsung UI za sve ove godine, nisam ga koristio skoro 5 godina. Subjektivan utisak je da je sistem dosta upeglaniji i "glatkiji" u odnosu na Honor.
  • Kamera mi deluje bolje, tj softver iste. U kom smislu? Kad hoću brzu, jednostavnu fotografiju nekog momenta, bez čeprkanja po opcijama - Samsung će to dosta bolje odraditi.
  • Video zapis je, očekivano, kvalitetniji na S25+, pogotovo predveče i noću. Kod Honora me je najviše razočaralo snimanje videa u uslovima slabije vidljivosti i onaj njihov noćni mod, koji k*** ne valja.

Sve u svemu, vrlo sam zadovoljan. Jedino da nije ovoliko klizav, čak i sa ovim Samsung clear case-om 🙄. Moraće da padne neka grip maskica, vidim ja.

Da i kod mene pravi novu. Verovatno su programeri tako zamislili,njima ima smisla.
Šta da ti kažem. Ako nisi zadovoljan hajde da se menjamo 😉
Haha,ne vredi,pa imam oba.Tuzno mi je samo sto vise vredi polovan Magic V3 nego nov S25 Ultra.
Da mogu na softver da se naviknem,Samsung me ne bi video vise

Sve je to nešto što ćeš i onako promeniti za koji mesec ili godinu.
Uživaj u uredjaji koji god bio

Bogami, ode danas na 2h 15min. Ja u šoku...

Ne vredi, moram se vratiti na dobro, staro punjenje noću.

Bogami, ode danas na 2h 15min. Ja u šoku...

Ne vredi, moram se vratiti na dobro, staro punjenje noću.
Нешто ту није како треба. Пуњење од 0 до 100 не би смело да траје дуже од 1ч и 20ак мин. Чак и са споријим пуњачем од 25w.

Da nije ono učenje navika/obrayaca potrošnje u prvih nekoliko dana, ili to važi samo za potrošnju, ne i za punjenje baterije? Punjač je Samsungov originalni od 45w, sporo punjenje.

Verovatno si iskljucio Fast charging, nisu iste brzine punjenja sporim punjacem i kad je iskljucen Fast charging.

Verovatno si iskljucio Fast charging, nisu iste brzine punjenja sporim punjacem i kad je iskljucen Fast charging.
Нису исте, али се разликују за неких 10 минута укупно. Ово 2+ сата пуњење је баш, баш много.

Едит: нисам лепо прочитао ово што си написао, у праву си, можда је до тога. Треба проверити.

Otkud ta opcija Super fast charging? Ja to nemam...

Kao sto sam i mislio, nikakve vizualne promene itd vise samo da se isprati nova verzija Androida

Bežični Samsung Dex u povisokoj rezoluciji radi bez laga na LG tv sa sve magic remote kao mišem. Koje uživanje na kauču bez umaranja ruke. Skrolovanje točkićem daljinskog a miš pomoću žiroskopa. Istovremeno može i Youtube i EON da daju i sliku i zvuk. Samo se pinuje prozor.

Prilozi

• Screenshot_20250417_034128_EON TV.jpg
    Screenshot_20250417_034128_EON TV.jpg
    794.1 KB · Pregleda: 92
Kupljen prvih dana kad je objavljena prodaja, ne secam se sad datuma, i odma i prijavljeno putem aplikacije za poklon i eto, stigao pre koji dan. Nije na odmet :)

Stigao poklon punjac pre neki dan, 65w, da li je jos nekom stiglo?
Bas sam zagledao i kameru i dugmice sa strane, sve isto kao provg dana, ne vidim promene.
... punjač preuzet 14.04.2025. rok za isporuku ako se dobro sećam je bio do 15.04.2025. 😁, S25U mi je stigao dan pre zvanične isporuke telefona :ROFLMAO:
Kamere bez prašine, posle više od dva meseca korišćenja telefon ''fully functional'' :cool:

Poslednja izmena:
Stigao punjac u ponedeljak 14.04. a mail odobrenja je stigao 10.02., i ja takodje nemam nikakvih problema sa telefonom (S25U) nista od ovoga sto se pominje po forumu.

Ja sam pokiusavao vise puta da se prijavim za nagradu jos kada je izasla s25 serija i uvek neka bedna greska kao... A da sam probao nesto da kupim itekako bi proslo bez greske. Minus za Samsung za sledecu kupovinu. Bolje da nisam ni video da poklanjaju nego sto sam probao i samo se blago frustrirao.

Nazad
Vrh Dno