Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Svi pricate o prašini u socivu, a niko ne gleda na dugmice sa strane sto menjaju za nijansu boju u odnosu na samo kuciste... Za sva kućišta koja su sive boje tj da nije ceo telefon crn.
Vuku blago na neku pink boju jer su od aluminijuma i drugacije apsorbuje on u odnosu na titanijumski premaz kucista 🤦🏻‍♂️
Koji lom 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Realno da je preko samog objektiva, tjst da je u vidnom polju kamere onda bih i reklamirao. Ovako ako je sa strane ko ga sisa, ne smeta mi nista a niko mi ne garantuje da taj drugi telefon nece proci gore od ovoga. Sto kaze @fkloznica mozda se i pomeri ova trunka, ko zna..
Ako izlupam mobitel u nešto, trunka se možda pomjeri, ali se može opet i vratiti nazad, pa i na još lošiju poziciju.
Osobno bih vratio mobitel ako je trunje u kameri, vjerovatno i ako trenutno nije u vidnom dijelu kamere. Previše ti kamera telefoni koštaju da bih se ponašao kao da mi je ta kamera nebitna.

Evo konkretnog primera

Pre smo pricali da se prve serije bacaju u vodu i po ovom primeru ispada da nismo nista pogresili s tom šalom ako mogu tako reci.

Ne znam vreme ce da pokaze da li je kod svih ili prvih serija... Vidi se razlika nema sta, i telefon od prvog dana i trenutka u masic i eto.
Ali ne kapiram ih skroz ono, brate prodajes najskuplje pa nemoras tu da mi stedis u 1e stavku...
Reko bih svasta al' neka 🤬
Pamet u glavu i to je to

Ovo ce biti poslednji Samsung koji cu koristiti,samo zato sto vredjaju inteligenciju.Ne bih ni ovaj,ali mi se drugacije ne isplati.Vise mi vredi polovan Magic V3 kupljen u oktobru prosle godine,nego Samsung kome ni nalepnice sa kutije nisu skinute.
Navicicu se na Zaomi OS,pa makar i na silu...ma i na Apple..ako bude moralo

Да ли је неко скоро узимао овај телефон преко оператера?
Видим да дају таблет,слушалице и пуњач као поклон.
Па ме занима како то функционише,тамо пише да се после куповине телефона пријављујеш за те поклоне.
А ја можда планирам да телефон продам.
На који начин иде та пријава,шта се и где куца,да ли телефон мора да се отвара?

^ ono što me je stvarno iznenadilo je kao nikad do sad pad cena (novih S25U) modela na oglasima ... 🤔 S25U za 899e 😳😳😳... Šta je u pitanju 🤔

Potvrdjujem da je nebuloza, jer sam sve odradio a fon je na engleskom. Njima je bitnija slika kutije slika fiskalnog verovatno.

Može fon da bude i na eng, bitno je samo da se ne menja CSC

Ja svoj S23U u CG prao redovno od slane vode i sve je to bilo top... Ovaj sto ima te prasine i ove pinkic dugmice za pojačavanje tona i otklanjanje tel.. Ne bih se usudio da probam to sa ovoliko fuserisanja oko telefona sto je nazalost prisutno 🤦🏻‍♂️

Registracija se vrši kroz app na telefonu, tako da moraš ga otvoriti.
Potrebno je da tel bude na srpskom. Imaš sve detalje ovde

За ултра модел не треба да се отвара,дају таблет одмах уз телефон.

Promocija važi do 4. maja, a nakon kupovine telefona potrebno je da se registruješ za slušalice i punjač.

Ово је формулација испод телефона.

За С25 + стоји и таблет уз текст изнад.

Možda nisam u pravu, ali mislim da je ovo samo "nesrećno" napisano.
Do sada sam tri puta bio u tim Samsung promocijama i uvek je išlo (kada je promocija uz telefone) sa members aplikacijom za sve poklone.
Pokloni idu preko XYZ Communications i mislim da prodavci nemaju ništa sa tim.

Misliš nesrećnici ne mogu ni tako nešto jednostavno kao pokloni da odrade?🤦‍♂️ Koliko se vremena gubi na ovakve gluposti zbog "nesrećnika".

Da li je na Samsungu resen onaj problem (mozda je bilo ranije na temi tih pitanja pa se izvinjavam ako se ponavljam) da ekran bude ukljucen dok gledate?Meni to ni na jednoj Ultra seriji nije radilo (ili sam ja pogresno protumacio znacenje te opcije).
Na Honoru to radi savrseno,cak skoro i u potpunom mraku.Dok gledate,ekran je osvetljen,cim sklonite pogled on ga zatamni za N sekundi i cim ponovo pogledate,opet posvetli.

^ја мислим да је мени то негде укључено, али не ради баш најбоље. Као ни face recognition. Напомена, имам С23У.

Nazad
Vrh Dno