U pravu je @uji 100% ja sam od pre 2 dana dobio Yettel 20 sa 50% popusta,racun kaze Yettel 20 3100/2-100(eracun)=1450 dinara naredne 2 godine,normalno bez telefona...a i kod Globaltela najskulji Freepaid 1450d.Ali nije moglo bez cimanja i cekanja cutim i nazovem Globaltel kazem hocu prenos broja,oni mi posalju postom njihov broj (SIM karticu),i potpisem da trazim prenos.Cute ovi u Yettelu par dana i onda zove lik i nudi onaj Smart paket,a meni ne odgovara da sam limitiran na 100minuta kazem nazovite sutra ako moze da razmislim.Zove sutradan oko podne i tu pitam moze li Yettel 20 uz 50% popusta,on kao iz topa moze zasto ne bi moglo.Sad cu da vam pustim SMS samo odgovorite DA i to je to.Receno odmah i zavrseno,tako da sam naredne 2g. miran tako sam dobio 50% poust na Yettel 20.A broj sto su poslali registrovacu,pa dati majci,jer vec imam jedan svoj kod Globaltela@sasa3342 svi su im jednaki i tvrde pazar kod odobrenja na 50%. Nekad je zahtev za prenos na pripejd okidač, drugima je zahtev za raskid ugovora, ponekad ni jedno ni drugo i sprovede se ono što je na papiru podneto bez kumljenja i moljenja. Zahtevom za prenos se sigurno ostvaruje 50% jer tada iz službe za brigu o korisnicima imaju odobrenje da sprovedu tu ponudu. Na korisnički staž i broj obnavljanja ugovora zaboravi. To je relikvija koju je praktikovao norveški Telenor do 2017. i Česi su od 2018. promenili pravila igre.
Manje više sva dokumenta imaš u aplikacijiJuce su me zvali iz call centra, dobih ponudu za mobile m za 2200 na 2 godine i dogovorimo se da odem u poslovnicu. Odem jutros i potpisem, ali ja ne dobih ugovor. Da zovem ili ce mozda poslati na mejl?
@kolacsjabukama ako se radi o 50% popust od momenta potpisivanja,imas narednih 24 ili bese 48 sati dostupan pdf aneksa ugovora u Yettel apk.Ja cim sam na sms odgovorio sa da vec posle maksimalno 20ak minuta imao sam Yettel 20 sa 50% popusta,i dobio link na sms gde sam iz apk skinuo aneks ugovora u pdf formatu....zaboravih sad citam sta pise ovako oni su nazvali mene ja pitao moze li to i to,kazu moze odmah stize sms odgovor DA bez ikakve poslovnice niti potpisivanja,sve od kuce i evo ovaj mesec je 1450 kao sto i trebaJuce su me zvali iz call centra, dobih ponudu za mobile m za 2200 na 2 godine i dogovorimo se da odem u poslovnicu. Odem jutros i potpisem, ali ja ne dobih ugovor. Da zovem ili ce mozda poslati na mejl?
@sasa022 sad gledah na Yettel sajtu Go Tarifni paketi vide ne postoje,zamenjeni su sa ovima Yettel Start i SurfDa li je Yettel od 11.4 povukao iz ponude Extra Go Plus paket ?
@sasa022 nema to evo upravo sada u drugom tabu mi je Yettel-ov sajt ima Paket za decu pa vec pomenuti Yettel Start i Surf pa onda,Yettel 20 Yettel 50 i Yettel 100.I na kraju Yettel Mobile M i Yettel Mobile L ,to se nudi zvanicno preko sajta.
To se uvek zvanično nudilo preko sajta i nije ništa novo. Ono što pokušavaju da ti kažu da je bio paket samo za one koji su relativno dugo na pripejdu i SAMO njima su ga nudili kao personalizovanu ponudu. Znači taj extra go+ nikada nije ni bio na sajtu@sasa022 nema to evo upravo sada u drugom tabu mi je Yettel-ov sajt ima Paket za decu pa vec pomenuti Yettel Start i Surf pa onda,Yettel 20 Yettel 50 i Yettel 100.I na kraju Yettel Mobile M i Yettel Mobile L ,to se nudi zvanicno preko sajta.
1500 si dobio? Svaka čast. A ja bio srećan kad sam dobio 1700Pozdrav. Moj stav je da nikada ne kupujem telefon preko operatera vec u slobodnoj prodaji. Ugovor mi je trebao da istekne 17.10.24 tako da sam ja pozvao pocetkom mesceca call service i trazio da mi broj prebace na prepaid. Ljubazna gospodjica mi je prenela da moram licno u poslovnicu. Odoh do poslovnice i dobih potvrdu koja se zove: Zahtev za otkaz ili prevremeni raskid pretplatickog ugovora gde se u jednom delu kao konkretan razlog navodi: prebacivanje pretplatnickog broja na prepaid. Obzirom da je taj dokumenat postao relevantan u njihovom sistemu, ocekivao sam da mi se neko javi u roku od par dana. Kao sto sam gore u prethodnim postovima napisao, odlolevali su pritisku nekoliko dana i pozvali me u Petak i ispricali bajku da je ponuda od 2300-2400 dinara vrhunska za ono sto pruzaju. Rekoh mu: sinko, ti ocigledno nisi popio terapiju od jutros i zato cu biti odmeren. Posto ste sjebali prethodne tarife, a ove nove necu da pretplacujem, zanima me cena u RSD koliko cu mesecno placati Yettel 20 paket. Vreme tece: 10, 9, 8, 7....
Sinko kada je progutao knedlu preracunao da je to 1500 rsd, na sta sam odgovorio: vrlo dobro! Sinko, salji poruku sa ponudom, a ja odoh da razmislim da li ce oni drljavi Holandjani da pobede Madjare u Ligi nacija jer ako prodje tiket nece mi ni trebati tvoj popust...
Ja sam po isteku UO cutao i podneo zahtev za prenos u Globaltel,iz Yettela kad je to stiglo kod njih.Zovu i nude nesto sa 100minuta ka svima,kazem da razmislim moze...moze nazvacu vas sutra.Zove covek sutradan oko podne i pita sta sam resio,ja kao iz topa moze li Yettel 20 uz 50% popusta to dodje 3100/2-100(eracun)=1450 dinara bez kupovine telefona?Kaze ko iz topa moze pusti sms ja odgovorim,i eto naredne 2g Yettel 20 po ceni od vec navedenih 1450d mesecno1500 si dobio? Svaka čast. A ja bio srećan kad sam dobio 1700Kakav danak neiskustvu sa moje strane
![]()
![]()
![]()
Pa zar nisi znao za 24x50%? To je oduvek na yetelu (telenoru)1500 si dobio? Svaka čast. A ja bio srećan kad sam dobio 1700Kakav danak neiskustvu sa moje strane
![]()
![]()
![]()
Ne. Nema više popusta za kupovinu na rate. Samo reciklažom umanjuješ cenu uređaja i plaćaš cenu paketa pod ugovornom obavezom na 2 godine. Jedino da nešto izboksuješ preko službe za brigu o korisnicima, ali te ponude su obično nepovoljnije od 50% na 2 godine.Dakle ako se uzima telefon kod operatera nije moguce dobiti popust na pakete?
Nije ti 50 dinara vise nego ti je za april bilo 50 dinara manje jer si potpisala ugovor 2.4, i srazmerno je skinut 1 dan, znaci dobila si popust na cenu za 29 dana.Ja sam uzela 2.4. Paket mobile m na 50%popusta, znaci 2200 i pisalo mi je u app 2157 a evo danas pise 2249,50. Sta je sad to? Otkud tih 50 din vise? (Platila sam malopre aprilski racun, a i svakako je rok do 20., znaci nije nikakva kamata za kasnjenje)
Imam dvoje kolega koji koriste pri paid baš iz tog razloga što nisu dobili benefite, a više od 10 godina su korisnici nekog operatera. navikneš se brzo i ako ti ne treba internet svakodnevno za muziku, youtube ili novine, onda ti je ok da pređeš i nećeš osetiti razliku... Ja malo trošim svega, jer koristim komp prvenstveno za net, tako da mi svakako odgovaraju što jeftiniji paketi...Na kraju cu sva tri da prebacim u pri paid.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari