Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Znaci ovi modeli stariji od 3 i vise godina posle toliko azuriranja ne mogu vise da slikaju?😂
Nisi pratio sta smo pisali, priznaj ? 😊

Skini expert raw aplikaciju. Slikaj s njom i takodje slikaj sa stock kamerom. Videćeš da kada zumiraš fotku(sa stock kamere) deluje kao da imaš kataraktu. Dosta je opao nivo detalja na slici, dok su na expert raw aplikaciji za divno čudo i dalje fotke odlične.

U vezi preterane potrošnje baterije ranije sam pisao da sam kao uspeo da rešim problem tako što sam deinstalirao Facebook i Instagram. Međutim, problem se ponovo javio nakon dva dana tako da sam u opciji "Upravljanje nalozima" onemogućio automatsku sinhronizaciju podataka. Tako sam uspeo danas prvi put da izguram ceo dan bez dodatnog punjenja, 5h SOT-a

Imam instaliranu betu 2 One UI 7.Kako da dobijem ota azuriranje,citam da je krenulo za S24 seriju?

Nisi pratio sta smo pisali, priznaj ? 😊

Skini expert raw aplikaciju. Slikaj s njom i takodje slikaj sa stock kamerom. Videćeš da kada zumiraš fotku(sa stock kamere) deluje kao da imaš kataraktu. Dosta je opao nivo detalja na slici, dok su na expert raw aplikaciji za divno čudo i dalje fotke odlične.

Pisu se raznorazne gluposti pa ne moze sve da se isprati.😀Sustina od toliko samsung telefona nikad nijedan problem u tome kako azuriranje "unistava" kameru,bateriju i slicno.

Malo se i zaboravlja da je većina naših primeraka napunila ili će uskoro slaviti drugi rođendan. 🤓 Mi smo u igraonici za 3 vikenda, na poklon donesite vaučer za zamenu baterije. 😂

Malo se i zaboravlja da je većina naših primeraka napunila ili će uskoro slaviti drugi rođendan. 🤓 Mi smo u igraonici za 3 vikenda, na poklon donesite vaučer za zamenu baterije. 😂
To jeste tačno, ali ljudi na globalnom nivou primećuju oslabljenje baterije nakon februarskog update-a. Moj telefon je star godinu dana i 4 meseca ako se ne varam, a opet ne mogu da prebacim 6 SOT-a, što mi se pre februara nije dešavalo. Ja se iskreno nadam da će neko pokrenuti tužbu protiv proizvođača telefona koji uređaje unazađuju običnim sigurnosnim zakrpama. Ja sam uvek bio za update čim se pojavi, ali za sledeći uređaj ću dobro da razmislim da li će biti Samsung i da li ću redovno ažurirati softver. Takođe očigledno je sakaćenje kamera koje sa Gcam i dalje mogu da prave odlične fotke, dok sa Stock kamerom mutne/sive itd.

Kada telefon izađe iz garancije onda neki clear custom rom i još 2 godine lagano

Shvatite da u vecini slucajeva nije do baterije. Telefon koristim isto 2+ godine star slicni rezultati kao u pocetku. 10% baterije na sat. Svi imamo razlicit nacin koriscenja ovo je moj i dalje mogu da napravim 10 sati SOTa. U pocetku je to moglo i malo vise. Ali poenta price je mala degradacija baterije. Azuriranja naprave problem. UI 6.0 telefon radi odlicno

U vezi preterane potrošnje baterije ranije sam pisao da sam kao uspeo da rešim problem tako što sam deinstalirao Facebook i Instagram. Međutim, problem se ponovo javio nakon dva dana tako da sam u opciji "Upravljanje nalozima" onemogućio automatsku sinhronizaciju podataka. Tako sam uspeo danas prvi put da izguram ceo dan bez dodatnog punjenja, 5h SOT-a
Aj baš da probam i bez Metashit Apps par dana
Taman da odmorim i mozak od lažnog sveta 😂

U vezi degradacije baterije. Kako onda elektro automobili stari 5+ godina navodno imaji autonomiju kao i novi? Isto koriste litijum jonske baterije.
Ili je to laž ili namerno degradiraju bateriju na telefonima i laptopovima

A update na UI7 još nema...
Biće za nekih deset, dvadeset dana valjda 😂

Baterija kriminal i bez Meta apps...

Prilozi

• Screenshot_20250409_134522_Device care.jpg
    Screenshot_20250409_134522_Device care.jpg
    73 KB · Pregleda: 188
Човече, баш слабо. Јел имаш Ултру?
I meni je tako, isto imam ultru, i kada sam na 4g napolju, bukvalno svuce 40ak posto sa 2 sata SOT-a, osvetljenje na pola otprilike, i konekcija sa satom (isto samsung).

Ja sam na One UI 7 beta 2,i zadovoljan sam.

Prilozi

• Screenshot_20250409_192958_Device care.jpg
    Screenshot_20250409_192958_Device care.jpg
    68.1 KB · Pregleda: 132
Meni je sot u prvih 50% uvek nekako bolji nego u drugoj polovini. Kao da se malo brže prazni. Cenim da je već bilo govora o tome.
Можда је и психолошки. Јер од 100 до 50 си миран, али од 50 до 0 баш и ниси, јер кад дође до 10-15 већ те паника хвата. Барем мене 🙂

Sredio sam bateriju sad ne moze da se isprazni nikako, traje 3-4x do 100% 😀
Sad u rukama imam 700grama btaerija, steta sto nije necega drugog 😂

Prilozi

• 20250409_221642.jpg
    20250409_221642.jpg
    190.7 KB · Pregleda: 115
Aj pročitaj ponovo, napisah 3 punjenja po 33% je 1 ciklus.
Druze ti definitivno il ne umes da citas il si pod neku F dijagnozu...
Prvo kazes nema veze sa vezom ti podaci, posle toga da da tako sam napisao dobri su podaci :D
Ima svasta da se sretne i po forumu cak :D

Nebitno kako god, s24 jos nije dobio ui7 , ostavice nas tamo za maj nas sa s23 :D

Можда је и психолошки. Јер од 100 до 50 си миран, али од 50 до 0 баш и ниси, јер кад дође до 10-15 већ те паника хвата. Барем мене 🙂
To sam i ja pomislio, ali sam bas u vise navrata bacio pogled koliki je sot uz koliko potrošenu bateriju. Lupam sada, prvih 50% imam 5 sati, a kad se potroši 80% imam 7 sati. Ovo nisam primetio jednom, već više puta.

Bas cu da obratim pažnju i sačuvam screenshotove.

Nazad
Vrh Dno