Šta je novo?

Razmena slotova za streaming servise (pravila su u prvoj poruci)

Nudim domaci YT Premium slot za bilo koji TV slot, a da moze da se gleda N1 preko MTS interneta.

To nece da moze, kogod da ti da TV slot da gledas N1 samo pokreni neki VPN izaberi zemlju Srbiju i gledaj.

Poslednja izmena:
Treba mi slot za A1 Xplore TV za kompjuter, nudim MAX Standard slot i Voyo slot za bilo koji uređaj.

Nudim Voyo(RS), MAX(HD), Yettel tv(Android tv za android box ili PC) tražim Apple tv+ i Orion tv (Apple tv).

Takodje NUDIM Voyo RS, Yettel TV slot za PC ili Android Box, Hbo Max, Amazon Prime za Disney +, Apple TV

Nudim Showtime, Netflix, Voyo. Imam po 2 slota slobodna.
Potražujem Disney+, Arena Cloud ili EuroleagueTv.

Javite se...

Pozdrav svima 😃

Nudim Eon Premium slot za smart TV za neki servis.. YT premium imam, arene imam, Netflix imam, tidal HiFi imam.. Ne znam jel postoji tu jos nesto interesantno..

Nudim Disney+, treba mi Paramount+ ili EON slot za iPad.

Vidim da nudite/trazite Netflix i Disney+ zar oni nemaju zabranu deljenja?

I dalje aktuleno tragam za Disney + i Apple TV, nudim Prime Video, MAX, Voyo.rs, Yettel TV slot za PC ili Android Box!

Da li ima zainteresovanih, nas 6. ukupno, da podelimo troskove za novi F1TV PREMIUM...15 evra po clanu.Konacno 4K itd, ali ima par ogranicenja sto se tice trenutno dostupnih platformi za gledanje.Procitajte pa ako ste zainteresovani da napravimo nalog.

Najbolji uredjaj za f1tv jeste apple tv 4k box. Jedini on podrzava 4k i multiview opciju.
Ovo sto kolega predlaze je super i provjereno radi u praksi. Svaki korisnik od tih 6 moze koristiti jedan slot na smart uredju (box, tv ili telefon) plus na pc, jer pc ne zauzima slot u tom smislu.

Nudim Voyo(RS), MAX(HD), Yettel tv (Android tv za android box ili PC) tražim Orion tv (Apple tv) ili Apple tv+.

Nudim 2 EON TV slota 1 Premium 1 standard za idealno Prime, Disney, Apple

@Hattala @rida pokrenite temu za F1 TV, ako već nije pokrenuta

Potreban nalog za amazon prime, nudim nalog za max ili nalog za skyshowtime.

Nudim Apple TV+, trazim slot za VPN.

Nudim Netflix 4K, Surfshark VPN u zamenu za HBO MAX, ili AppleTV+

Nudim skyshowtime, prime u zamenu za eon smart tv.

Nazad
Vrh Dno