Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

@Yettel Srbija hocemo tacan datum kada ubacujete N1 i Nova S. Hvala
Imaš sve objašnjeno u: 1. Obaveštenju Yettel-a koje kaže u naredna 3 meseca i 2. saopštenju Igora Božića od juče gde kaže da Yettel to može da uradi i odmah. Dakle sve zavisi od dobre volje vlasnika Yettel-a, a mislim da naslućujemo kako će to da ide dalje

@ xzoranx
Ne grešiš, sad je već jasno da je slaba vajda, osim ako ne pukne tikva između Telekoma i Yettela jer je mala bara, a dva velika krokodila. A ovi sa N1 me isto nerviraju, kao nisu znali. U zemlji Srbiji potpisuješ ugovor na prava, ali bez klauzule o obaveznom emitovanju. Ako i na SBB-u ostanu biće dobro. Teško da će i ti kanali da opstanu ako ostane ovako, tako da je to, skoro pa totalni mrak.

@ xzoranx
Ne grešiš, sad je već jasno da je slaba vajda, osim ako ne pukne tikva između Telekoma i Yettela jer je mala bara, a dva velika krokodila. A ovi sa N1 me isto nerviraju, kao nisu znali. U zemlji Srbiji potpisuješ ugovor na prava, ali bez klauzule o obaveznom emitovanju. Ako i na SBB-u ostanu biće dobro. Teško da će i ti kanali da opstanu ako ostane ovako, tako da je to, skoro pa totalni mrak.
Koji totalni mrak... Svetlo mi uvek sija Discoveri, star, amc itd...

Za sve one koji žude za N1 i ostalim kanalima iz iste kuhinje a na Yettel-u su ili žele da pređu kojim slučajem sa SBB-a, mali podsetnik.
Kruži ovih dana uputstvo sa jedne druge platforme kako da se napravi lista omiljenih kanala gde bi N1 i ostala bratija zauzele prve pozicije a neke manje poželjne (verovatno i jedna na "I") bile izostavljene.
Ukoliko u narednom periodu Yettel ne izvrši veća unapređenja, scenario gore opisan neće biti moguć. "Omiljeni kanali" kao opcija ima više dekorativnu ulogu kad je reč o TV-u, odnosno gledanju preko STB-a. Preko Web-a situacija je nešto bolja.
Tako da budete spremni da N1 i ostali (ako budu ubačeni i ako se ne osposobi opcija omiljenih kanala kako treba) završe u najbližem komšiluku kanala na "I" po sistemu "keep your friends close and your enemies closer". Ko zna, možda se tako blizu na kraju izljube i pomire a mi na miru da uživamo u "bogatoj" ponudi "vrhunskih" kanala.:);)

Za sve one koji žude za N1 i ostalim kanalima iz iste kuhinje a na Yettel-u su ili žele da pređu kojim slučajem sa SBB-a, mali podsetnik.
Kruži ovih dana uputstvo sa jedne druge platforme kako da se napravi lista omiljenih kanala gde bi N1 i ostala bratija zauzele prve pozicije a neke manje poželjne (verovatno i jedna na "I") bile izostavljene.
Ukoliko u narednom periodu Yettel ne izvrši veća unapređenja, scenario gore opisan neće biti moguć. "Omiljeni kanali" kao opcija ima više dekorativnu ulogu kad je reč o TV-u, odnosno gledanju preko STB-a. Preko Web-a situacija je nešto bolja.
Tako da budete spremni da N1 i ostali (ako budu ubačeni i ako se ne osposobi opcija omiljenih kanala kako treba) završe u najbližem komšiluku kanala na "I" po sistemu "keep your friends close and your enemies closer". Ko zna, možda se tako blizu na kraju izljube i pomire a mi na miru da uživamo u "bogatoj" ponudi "vrhunskih" kanala.:);)
Nije mi N1 život i od njega prijatelju ne zavisim, niti od sličnih kanala 🍻

100 posto...a da li je vlasnik po nečijem ukusu to je druga priča.
Pa neće biti:
"Etisalat, is a UAE state-owned telecommunications company"
Za one koji ne znaju state-owned znači u državnom vlasništvu.
Inače iz Abu Dabija, to je dovoljno da se shvati suština svega ovoga

Poslednja izmena:
Eh, kao da je na celoj platformi ključno da li ima N1 ili nema...

Toliko toga ima da se uradi - a mene konkretno zanima šta će nam doneti tromesečno unapređenje TV platforme... Mislim, više se brinem nego što me zanima :)

Taman je ova platforma počela da radi pristojno (barem meni), i to što joj nedostaje, nije strašno... Ako opet krenu od nule, propali smo.

Možda krenu da koriste EON platformu i na Hipernetu.

Pa neće biti:
"Etisalat, is a UAE state-owned telecommunications company"
Za one koji ne znaju state-owned znači u državnom vlasništvu.
Inače iz Abu Dabija, to je dovoljno da se shvati suština svega ovoga
Kako da ti kazem ako nije RS vlasnistvo isto kao da je privatno...jos ce da ispadne da nasa drzava vlada celim svetom pa i UAE koji je 12345 bogatija i mocnija zemlja od nase...ali necu vise komentarisati to...nije vazno...niti mi tu mozemo nesto da uradimo...cak ni zalba upravi vodovoda nece nista promeniti...

Poslednja izmena:
Kako da ti kazem ako nije RS vlasnistvo isto kao da je privatno...jos ce da ispadne da nasa drzava vlada celim svetom pa i UAE koji je 12345 bogatija i mocnija zemlja od nase...ali necu vise komentarisati to...nije vazno...

Privatna svojina je čudo.
Onda nemoj ovde da nam prosipaš znanje o principima privatne svojine.
Nikad nisam ni tvrdio da je svojina RS nego sam samo rekao da je državna. A logika i pricipi poslovanja državne i privatne svojine su potpumo različiti bez obzira koja država je u pitanju

Eh, kao da je na celoj platformi ključno da li ima N1 ili nema...

Toliko toga ima da se uradi - a mene konkretno zanima šta će nam doneti tromesečno unapređenje TV platforme... Mislim, više se brinem nego što me zanima :)

Taman je ova platforma počela da radi pristojno (barem meni), i to što joj nedostaje, nije strašno... Ako opet krenu od nule, propali smo.
Kljucno je.

Pa dobro nekom kljucno a nekom nije...a moje pitanje cemu tolika agresija kada nikada Yetell nije imao N1...i lepo su rekli da ce ga ubaciti za 3 meseca...pa inace su izbacili gomilu kanala kao rade (da li je ovo tacno ili ne mi to ne mozemo da znamo) ? U svakom slucaju ko je na Yetellu i do sada nije ima N1 tako da je znao u sta se upusta ali tu je SBB...bar ova 3 meseca...a posle cemo da vidimo...Niko vas ne tera da koristite nesto sto vam ne odgovara.

Ne radi se o strpljenju već o nečemu drugom.
Toliko hejta prema Y inženjerima i hipernet TV od "stručnjaka" na forumu, a sada kada treba da dodaju dva kanala (ej, dva kanala) samo razumevanje i podrška prema istima. Ispada da imaju izazov milenijuma i to ne mogu da urade.
Da nije smešno ...

Ne radi se o strpljenju već o nečemu drugom.
Toliko hejta prema Y inženjerima i hipernet TV od "stručnjaka" na forumu, a sada kada treba da dodaju dva kanala (ej, dva kanala) samo razumevanje i podrška prema istima. Ispada da imaju izazov milenijuma i to ne mogu da urade.
Da nije smešno ...

Možda nas prebace sve na yEONttel. 😉

Pa svi znamo o tom drugom..i za brigu i za podršku.i za obrnutu brigu i podršku..ja recimo mislim da ce da bude u nekom trenutku...ali ne pre nego ta briga i podrska ne nestanu ili ne postanu mainstream...dakle 3 do 6 meseci jer mora da se prelomi...sve ranije bih se iznenadio...i kako god da se prelomi bice ta dva kanala samo pitanje u kakvom kapacitetu....ni jedna firma nece zbog nekih ideala ili nazovi ideala ,u zavisnosti od stava osobe, da rizikuje bilo sta. Mozda vreme pokaze da ce i mts da uvede ove kanale, a mozda i nece. U svakom slučaju ponavljanje po sto puta a sto nema kanala neće ništa promeniti...jedino je možda korisno da se ljudi malo opuste od sumorne svakodnevnice.

Poslednja izmena:
Koliko android aplikacija Yettel TV sleduje korisnike kod kuce L paketa?
Ne uspevam nigde da pronadjem tu informaciju.

Biću "pošteniji" po tom pitanju.
Pored tih pomenutih i pominjanih ranije filmskih, muzičkih, crtanih kanala ako ima još koji, treba mi natrag Studio B (to je moj Caribrod :);)).
Za razliku od drugih ja zauzvrat nudim da uzmete (pored ta 2 famozna kanala koji se danima pominju) i ostalih tuce-dva (ili koliko ih već ima) domaća i strana "informativna" kanala.
Eto, nudim fer trampu, ne? :sneaky:

Biću "pošteniji" po tom pitanju.
Pored tih pomenutih i pominjanih ranije filmskih, muzičkih, crtanih kanala ako ima još koji, treba mi natrag Studio B (to je moj Caribrod :);)).
Za razliku od drugih ja zauzvrat nudim da uzmete (pored ta 2 famozna kanala koji se danima pominju) i ostalih tuce-dva (ili koliko ih već ima) domaća i strana "informativna" kanala.
Eto, nudim fer trampu, ne? :sneaky:
I ti se javi za 3 meseca 😁 a imaš i više prava da se bunis jer je taj kanal ukinut.

Poslednja izmena:
Vrh Dno