Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Meni deluje da su odložili stavljanje tih kanala u paket do jula da bi se onda pozivali na to da je trebalo da se žalimo već sada, tj. da će pokušati da izvrdaju kasnije pokušaje raskidanja ugovornih obaveza zbog toga .

odakle info?
mislim da ne smeju bas toliko da zeznu..smeju da podele npr premium paket svi kanali,full neke arene,a light paket mozda 3 arene i to je to

Čudi me da nisu izbacili opciju kreiranja lista kanala.
Vrv znaju da će to koristiti mali broj ljudi, a da će velika većina gledati ovako predefinisane.

SK1 stao u BiH, samo se spica vrti, Arena nema. Ostali rade, Arena nema. Da napomenem da ne znam da li ovaj lik koristi EON Sat ili klasicnu kablovsku

Info je od covekaxsa visoke pozicije u sbb
Takav je plan trenutno videcemo da li ce sta menjati

A cekaj, isti ti kanali su u Yettelu ko zna koliko dugo u start paketu svi, jos je Yettel do skoro davao akciju L paket tv+net za 1600 din, pa da ti kanali stvarno toliko kostaju koja bi onda zarada bila Yettelu? Nemoguce, bice isto kako bude na Yettelu, ne moze na SBB jedna pesma, a na Yettelu druga.

Ne vjerujem da će arene ići u dodatni paket .. to su sigurno ispregovarali da ide i osnovni jer tu su sigurne pare od korisnika a ovi ostali filmski , dokumentarni vrlo lako da će ići u dodatne pakete

A cekaj, isti ti kanali su u Yettelu ko zna koliko dugo u start paketu svi, jos je Yettel do skoro davao akciju L paket tv+net za 1600 din, pa da ti kanali stvarno toliko kostaju koja bi onda zarada bila Yettelu? Nemoguce, bice isto kako bude na Yettelu, ne moze na SBB jedna pesma, a na Yettelu druga.
Yettel ce sigurno poskupeti cene za par meseci (moja pretpostavka).

Au, što volite da razmišljate i donosite zaključke unapred.
Ne zaboravite, pretpostavka je majka zayeba.

hahahaha znači na ovih 4.500 koliko plaćam još dodatnih 1.200 da bih mogao sport da pratim, evo sve trčim da platim
Ja ne znam da li su oni realni, tvoj post me podseti na Francuski free, rekoh daj da bacim pogled šta sad imaju pošto su uvek bili top sa ponudom i:
1743684360181.png

Šta mi ovde plaćamo i dobijamo ovo je nerealno...

Svi ti kanali na Freeboxu ,manje su plaćeni od Telekom Premijer lige,prst na čelo staviti.

I dalje će biti jeftinije nego kad bi se plaćale dve kablovske za sav sportski sadržaj.
Hoće, kako da ne. Možda još par meseci, eventualno godinu-dve. Nakon toga će da košta više od dve kablovske, i još će nastaviti da raste.
Nadrealno je koliko ovde niko ne vidi dalje od sopstvenog nosa. I ne kapira gde živi...

"Svi telekomovi kanali ukljucujuci i arene ce biti u posebnom paketu od 1 jula za sbb korisnike
I naplacivace ga 1200 dinara mesecno."

Ako ce ukinuti (dezi)informer odusevljeno cekam.
Samo me interesuje kako ce da mi daju evroligu, moto gp i f1 bez arena...

jednostavno retko ko će plaćati i ćao, ima sve ovo da pukne
inače verujem da će biti neke jake cene pa će verovatno smanjiti posle nekog vremena kad vide da ljudi neće plaćati

Ja ne znam da li su oni realni, tvoj post me podseti na Francuski free, rekoh daj da bacim pogled šta sad imaju pošto su uvek bili top sa ponudom i:
Pogledajte prilog 486816

Šta mi ovde plaćamo i dobijamo ovo je nerealno...
Ovako nesto na Orange-u u Spaniji kosta i po 100evra mesecno. I dobra je stvar sto obuhvata i MAX i Skyshowtime ako se dobro secam.
To sto kod nas idu doplate npr u A1 za Netflix i Sky, predstavlja glupost, bolje sa je sve iskalkulisano uz neki popust pa formirana konacna cena paketa. Arene, verujem da ce Premium ici u skuplje pakete

Nova programska šema od noćas na SBB-u https://sbb.rs/eon-tv/programska-sema/ Sitnim slovim u prvoj rečenici na zadnjoj strani- dole desmno je navedeno da je ovo promotivno za sve korisnike do 30.06.2025, sta ce biti posle videćemo. Imam stari D3 uredjaj jutros su se pojavili svi novi kanali jedino što su nazivi kanala za Arene premium umesto Arena premium 1,2,3 prikazani brojcano po broju iz programske šeme111,112 i 113 .
Ja koristim SBB kablovsku sa C+ karticom i danas posle skeniranja od Arena Premium kanala imam samo 3 (trojku). Fale mi kanali 111, 112, 114 i 115. 113 je Arena Premium 3, znači to su ti kanali. Ali zašto ih nema? Jel treba nešto da promenim u podešavanjima kad skeniram kanale?

Pošto su stavili futnotu da ovaj promotivni period važi do kraja juna, u slučaju da prebace sve Arene u neki paket koji se doplaćuje, da li bi to bio osnov za raskid ugovora?
Deluje mi da da
Naravno da da

Verovatno ce da smeste neke arene u prvi paket, u stednji ide veci broj arena itd…mislim da su tako i sa Sportklubom radili, bili su paketi sa SK HD, SK 10 ili sta god :)

Verovatno na nekom od ovih Arena postojećih dok ne uvedu Arena Tennis.

Да све арене у посебан пакет, плус толико дјелуји ми нереално скроз. Јер ко бих онда узео? Могуће да ће да расподијеле по већ постојећим пакетима или неким новим.
Јер реално већина људи узима тв због спорта једино.
Што сам начуо за БиХ СК остаје до даљнег док се не заврши све.

Nazad
Vrh Dno