mislim da će cenovno i u ostalim ponudama mobilnih usluga ipak biti bar neke razlikeA u suštini sve isto.
A1 se kao izdvaja ali ponuda kanala ista, hrpa Telekomovih kanala.
hahahaha znači na ovih 4.500 koliko plaćam još dodatnih 1.200 da bih mogao sport da pratim, evo sve trčim da platimSvi telekomovi kanali ukljucujuci i arene ce biti u posebnom paketu od 1 jula za sbb korisnike
I naplacivace ga 1200 dinara mesecno.
To će verovatno biti ali ne tako brzo.hahahaha znači na ovih 4.500 koliko plaćam još dodatnih 1.200 da bih mogao sport da pratim, evo sve trčim da platim
Yettel ce sigurno poskupeti cene za par meseci (moja pretpostavka).A cekaj, isti ti kanali su u Yettelu ko zna koliko dugo u start paketu svi, jos je Yettel do skoro davao akciju L paket tv+net za 1600 din, pa da ti kanali stvarno toliko kostaju koja bi onda zarada bila Yettelu? Nemoguce, bice isto kako bude na Yettelu, ne moze na SBB jedna pesma, a na Yettelu druga.
I meni se cini da na EON-u nije vise HD rezolucija.Imam Arena cloud i slika preko te aplikacije je mnogo lepša i čistija nego ove Arene na SBB-u (EONu). Kao da na EONu nije HD. Jel se ovo tripujem ili ne?
Ja ne znam da li su oni realni, tvoj post me podseti na Francuski free, rekoh daj da bacim pogled šta sad imaju pošto su uvek bili top sa ponudom i:hahahaha znači na ovih 4.500 koliko plaćam još dodatnih 1.200 da bih mogao sport da pratim, evo sve trčim da platim
Hoće, kako da ne. Možda još par meseci, eventualno godinu-dve. Nakon toga će da košta više od dve kablovske, i još će nastaviti da raste.I dalje će biti jeftinije nego kad bi se plaćale dve kablovske za sav sportski sadržaj.
Ovako nesto na Orange-u u Spaniji kosta i po 100evra mesecno. I dobra je stvar sto obuhvata i MAX i Skyshowtime ako se dobro secam.Ja ne znam da li su oni realni, tvoj post me podseti na Francuski free, rekoh daj da bacim pogled šta sad imaju pošto su uvek bili top sa ponudom i:
Pogledajte prilog 486816
Šta mi ovde plaćamo i dobijamo ovo je nerealno...
Ja koristim SBB kablovsku sa C+ karticom i danas posle skeniranja od Arena Premium kanala imam samo 3 (trojku). Fale mi kanali 111, 112, 114 i 115. 113 je Arena Premium 3, znači to su ti kanali. Ali zašto ih nema? Jel treba nešto da promenim u podešavanjima kad skeniram kanale?Nova programska šema od noćas na SBB-u https://sbb.rs/eon-tv/programska-sema/ Sitnim slovim u prvoj rečenici na zadnjoj strani- dole desmno je navedeno da je ovo promotivno za sve korisnike do 30.06.2025, sta ce biti posle videćemo. Imam stari D3 uredjaj jutros su se pojavili svi novi kanali jedino što su nazivi kanala za Arene premium umesto Arena premium 1,2,3 prikazani brojcano po broju iz programske šeme111,112 i 113 .
Naravno da daPošto su stavili futnotu da ovaj promotivni period važi do kraja juna, u slučaju da prebace sve Arene u neki paket koji se doplaćuje, da li bi to bio osnov za raskid ugovora?
Deluje mi da da
I meni se cini da je doslo do gubitka kvaliteta slike na Totalu od sinoc.Imam Arena cloud i slika preko te aplikacije je mnogo lepša i čistija nego ove Arene na SBB-u (EONu). Kao da na EONu nije HD. Jel se ovo tripujem ili ne?
Ovo je uspelo, iz trećeg puta: https://sbb.rs/wp-content/uploads/2020/07/d3_cam_uputstvo.pdfJa koristim SBB kablovsku sa C+ karticom i danas posle skeniranja od Arena Premium kanala imam samo 3 (trojku). Fale mi kanali 111, 112, 114 i 115. 113 je Arena Premium 3, znači to su ti kanali. Ali zašto ih nema? Jel treba nešto da promenim u podešavanjima kad skeniram kanale?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari