Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Jel neko narucivao sa Temu aku odvijace? Ima li neko preporuku nesto da valja?

Za koje vrhove ti treba / koje snage?
Ako je dominantan PH2 (dakle nisu u pitanju šrafovi na mobilnim telefonima i slični) onda lovi Parkside PARS 4 A1 Stapni odvijac iz Lidla.

Treba mi za standardne kucne poslove, eventuano po racunaru neki zahvati i tako. Bude li uvijek u Lidlu taj Parkside, posto ne zivim u Sr (Sarajevo??

Odredjene stvari vise ne mogu da nadjem preko pretrazivaca u claim creditu iako ih ima u ponudi i mogu da ih kupim redovnim putem bez povrata. Ima li neka caka da se preskoci ta barijera?

Neko je pitao ovde kakav je monitor, stizu dobro upakovani, slika odlicna, touch vrhunski, svi potrebni kablovi se dobijaju za telefone, konzole itd. Idealan za putovanja kao i za one koji koriste handhled konzolice, preporuka za kupovinu. Ako jos nekog nesto zanima mogu da dodam dodatne slike.
1000040781.jpg

Prilozi

• 20250331_100308.jpg
    20250331_100308.jpg
    201.7 KB · Pregleda: 133
  • 20250331_100318.jpg
    20250331_100318.jpg
    179.6 KB · Pregleda: 143
  • 20250331_100350.jpg
    20250331_100350.jpg
    221.6 KB · Pregleda: 268
Neko je pitao ovde kakav je monitor, stizu dobro upakovani, slika odlicna, touch vrhunski, svi potrebni kablovi se dobijaju za telefone, konzole itd. Idealan za putovanja kao i za one koji koriste handhled konzolice, preporuka za kupovinu. Ako jos nekog nesto zanima mogu da dodam dodatne slike.
Pogledajte prilog 486347
Cisto da vidite koliko je svetao i sasvim hd slika... i dalje odgovorno tvrdim da je to najbolja onlajn kupovina koju sam napravio

Prilozi

• IMG_2847.jpeg
    IMG_2847.jpeg
    266.8 KB · Pregleda: 267
Cisto da vidite koliko je svetao i sasvim hd slika... i dalje odgovorno tvrdim da je to najbolja onlajn kupovina koju sam napravio
Ja sam ga takođe uzeo, odlična kupovina, ekran može dodatno da se posvetli i podesi hdr opciju. Samo imam problem kod povezivanja s telefonom, uopšte mi ne uspeva bacati sliku, ali to je već moguće problem sa kompatibilnošću.

Ja sam ga takođe uzeo, odlična kupovina, ekran može dodatno da se posvetli i podesi hdr opciju. Samo imam problem kod povezivanja s telefonom, uopšte mi ne uspeva bacati sliku, ali to je već moguće problem sa kompatibilnošću.

Nema svaki telefon video izlaz na USB portu. Kada ga spojim na Samsung telefon, odmah se pokrene DEX i dobijem sve na monitoru.

Ovaj Temu je kritican. Juce narucim neku spontanu narudzbu i danas je vec isporucena za tranzit, a ona koju sam narucio pre 10 dana jos uvek nije.

Odlicna slika a svasta mi pada na pamet, posto se slabo koristi ps4 da se zalepi sa prednje strane ovaj panel i postane vrlo lako mobilan sad za leto i dvoriste da se mlati ufc 😂
1000040918.jpg

Prilozi

• 20250331_225732.jpg
    20250331_225732.jpg
    178.8 KB · Pregleda: 142
Odakle se napaja monitor? DObijaju se kablovi za struju?

Odakle se napaja monitor? DObijaju se kablovi za struju?
Teoretski iz same USB-C konekcije ako daje dovoljno struje.
Ako ne daje (telefon* ili se koristi HDMI ulaz) onda dodatni USB-C strujni adapter u drugi port.

*većina telefona ne daje sliku na USB-C

Ja sam nesto razmiljao da ga uzmem za telefon. Ta mi je primena pala na pamet 😀

Za telefone koji nemaju Display output može da se koristi hdmi wireless dongle za castovanje na monitor.

Zavisi kolike su gume i koliko vazduha je potrebno za to. Moj auto je na mesnatim 17icama i Šaomi kompresoru prve generacije za dopumpati sa 1.8 na 2.4 npr treba 3-5 minuta po gumi i nakon toga ostane još baterije ali se pali crvena lampica kao poslednji podeok kapaciteta.
Ova pumpa je konsteukcijski slična tako da verujem da je to tu negde.
Ovo nije za tu namenu, za automobile su one 12V pumpe, brže su i jeftinije, ovo je za bicikle, lopte ili redovno dopumpavanje i provera pritiska automobilskih guma

I koliko ti treba vremena sa podigne gumu sa npr 1.7 bara na 2.3 bara? Može li baterija izgurati situaciju da se naduvaju sve četiri gume, u takvom slučaju kao što sam naveo?
Upravo kao sto je @nuk rekao. Za dopumpavanje guma i proveru pritiska je odlicna. Ne znam koliki je kapacitet baterije. A bas sam dopumpao jednu gumu od 1.85 do 2.3 bara i mozda je trajalo 1-2min. Brzina pumpanja je ista kao one pumpe sto se ukljucuju na upaljace od automobila.
Nisam je jos dovoljno istestirao. Treba da napumpam jednu kosarkasku i jednu fudbalsku loptu pa cu javiti za brzinu pumpanja i za kapacitet baterije.

IMG_03-04-2025_11-40-23_8.1.011.jpg
Stigli extenderi (pojacivaci). U mom slucaju nisam zadovoljan. Jeste da imam los kablovski technicolor TC7210 kod koga na samo 1m od njega imam na 2.4 Ghz jedva 50 Mbps, u ostalim delovima kuce ( dva sprata) 16-20 Mbps. Naravno da pomenuti extenderi rade na 2.4 Ghz a ne na 5 Ghz kako reklamiraju. Lako se podesavaju preko telefona ima uputstvo. Podeseni u repeater modu (ruter->ext1->ext2) i najvise sto izvlacim je 10-14 Mbps. Mozda da je sve to povezano zicno bi dalo bolje rezultate. Mozda uticu i zidovi kod mene. Do najudaljenije pristorije ima 3-4 zida. Posto su stigli kao gratis pokloni zadrzacu ih. Stavicu ih na problematicna mesta mozda da istestiram stabilnost jer se nekada signal znao gubiti.
Kupovinu ovog proizvoda ne preporucujem.

Pogledajte prilog 486809
Stigli extenderi (pojacivaci). U mom slucaju nisam zadovoljan. Jeste da imam los kablovski technicolor TC7210 kod koga na samo 1m od njega imam na 2.4 Ghz jedva 50 Mbps, u ostalim delovima kuce ( dva sprata) 16-20 Mbps. Naravno da pomenuti extenderi rade na 2.4 Ghz a ne na 5 Ghz kako reklamiraju. Lako se podesavaju preko telefona ima uputstvo. Podeseni u repeater modu (ruter->ext1->ext2) i najvise sto izvlacim je 10-14 Mbps. Mozda da je sve to povezano zicno bi dalo bolje rezultate. Mozda uticu i zidovi kod mene. Do najudaljenije pristorije ima 3-4 zida. Posto su stigli kao gratis pokloni zadrzacu ih. Stavicu ih na problematicna mesta mozda da istestiram stabilnost jer se nekada signal znao gubiti.
Kupovinu ovog proizvoda ne preporucujem.
koliko si ih platio ? aha ok video sam poklon su 😛 bolje da si uzeo neki WiFi mesh sistem.

koliko si ih platio ? bolje da si ulozio u WiFi mesh sistem.
Nisu placene. Dobio ih kao gratis poklone. Cena je bila max 1575 a min oko 1100-1200 po komadu. Da svakako planiram kupovinu boljeg rutera. Mozda bi mi neki Asus do 150e zavrsio posao za porodicnu kucu od dva sprata? Da ne idemo van teme. Ako ti ili neko drugi imate ideje sta da kupim pisite na pp.

Nazad
Vrh Dno