DeCoy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.12.2007
- Poena
- 305
Da 👍Limit wish liste je 400 predmeta, ako sam dobro shvatio...?!
Da 👍Limit wish liste je 400 predmeta, ako sam dobro shvatio...?!
Cisto da vidite koliko je svetao i sasvim hd slika... i dalje odgovorno tvrdim da je to najbolja onlajn kupovina koju sam napravioNeko je pitao ovde kakav je monitor, stizu dobro upakovani, slika odlicna, touch vrhunski, svi potrebni kablovi se dobijaju za telefone, konzole itd. Idealan za putovanja kao i za one koji koriste handhled konzolice, preporuka za kupovinu. Ako jos nekog nesto zanima mogu da dodam dodatne slike.
Pogledajte prilog 486347
Ja sam ga takođe uzeo, odlična kupovina, ekran može dodatno da se posvetli i podesi hdr opciju. Samo imam problem kod povezivanja s telefonom, uopšte mi ne uspeva bacati sliku, ali to je već moguće problem sa kompatibilnošću.Cisto da vidite koliko je svetao i sasvim hd slika... i dalje odgovorno tvrdim da je to najbolja onlajn kupovina koju sam napravio
Vec sam ti preporučio sa aliexpress, ali ako baš trazis sa temu, vidim da ovaj liči na kinga i ima puno ocenaSlomio mi se Gillette King brijač. Da li ima neka kvalitetna zamena ?
Ja sam ga takođe uzeo, odlična kupovina, ekran može dodatno da se posvetli i podesi hdr opciju. Samo imam problem kod povezivanja s telefonom, uopšte mi ne uspeva bacati sliku, ali to je već moguće problem sa kompatibilnošću.
Na discount777 ne moze da se dobije popust za ovo ? Ili tipa prva kupovina kad bi otvorio drugaru nalog sa drugom karticom ?Cisto da vidite koliko je svetao i sasvim hd slika... i dalje odgovorno tvrdim da je to najbolja onlajn kupovina koju sam napravio
Ako pitaš još neki put, možda dobiješ drugačiji odgovor. Ne može.Na discount777 ne moze da se dobije popust za ovo ?
taj predmet koji je poslat odmah je mozda u magacinu u MadjarskojOvaj Temu je kritican. Juce narucim neku spontanu narudzbu i danas je vec isporucena za tranzit, a ona koju sam narucio pre 10 dana jos uvek nije.
Ja sam ga prikljucio na usb pozadi i tjtOdakle se napaja monitor? DObijaju se kablovi za struju?
Teoretski iz same USB-C konekcije ako daje dovoljno struje.Odakle se napaja monitor? DObijaju se kablovi za struju?
Ja imam ovajI koliko ti treba vremena sa podigne gumu sa npr 1.7 bara na 2.3 bara? Može li baterija izgurati situaciju da se naduvaju sve četiri gume, u takvom slučaju kao što sam naveo?
Upravo kao sto je @nuk rekao. Za dopumpavanje guma i proveru pritiska je odlicna. Ne znam koliki je kapacitet baterije. A bas sam dopumpao jednu gumu od 1.85 do 2.3 bara i mozda je trajalo 1-2min. Brzina pumpanja je ista kao one pumpe sto se ukljucuju na upaljace od automobila.I koliko ti treba vremena sa podigne gumu sa npr 1.7 bara na 2.3 bara? Može li baterija izgurati situaciju da se naduvaju sve četiri gume, u takvom slučaju kao što sam naveo?

koliko si ih platio ? aha ok video sam poklon su 😛 bolje da si uzeo neki WiFi mesh sistem.Pogledajte prilog 486809
Stigli extenderi (pojacivaci). U mom slucaju nisam zadovoljan. Jeste da imam los kablovski technicolor TC7210 kod koga na samo 1m od njega imam na 2.4 Ghz jedva 50 Mbps, u ostalim delovima kuce ( dva sprata) 16-20 Mbps. Naravno da pomenuti extenderi rade na 2.4 Ghz a ne na 5 Ghz kako reklamiraju. Lako se podesavaju preko telefona ima uputstvo. Podeseni u repeater modu (ruter->ext1->ext2) i najvise sto izvlacim je 10-14 Mbps. Mozda da je sve to povezano zicno bi dalo bolje rezultate. Mozda uticu i zidovi kod mene. Do najudaljenije pristorije ima 3-4 zida. Posto su stigli kao gratis pokloni zadrzacu ih. Stavicu ih na problematicna mesta mozda da istestiram stabilnost jer se nekada signal znao gubiti.
Kupovinu ovog proizvoda ne preporucujem.
Nisu placene. Dobio ih kao gratis poklone. Cena je bila max 1575 a min oko 1100-1200 po komadu. Da svakako planiram kupovinu boljeg rutera. Mozda bi mi neki Asus do 150e zavrsio posao za porodicnu kucu od dva sprata? Da ne idemo van teme. Ako ti ili neko drugi imate ideje sta da kupim pisite na pp.koliko si ih platio ? bolje da si ulozio u WiFi mesh sistem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari