Šta je novo?

Supernova (2024)

Je l probao neko novu move aplikaciju za tv,ja sam instalirao neku verziju koja je dostupna i desava mi se da mi samo prestane da radi i izbaci gresku 400001 gde mora da se resetuje cela aplikacija pa da pocne da radi ponovo

Ja sam instalirao, ali sam samo pustio nekoliko kanala po par sekundi, samo da vidim da li radi, tako da nisam ostavio duže da radi :/
Probao sam i HBO, to mi radi...

Je l probao neko novu move aplikaciju za tv,ja sam instalirao neku verziju koja je dostupna i desava mi se da mi samo prestane da radi i izbaci gresku 400001 gde mora da se resetuje cela aplikacija pa da pocne da radi ponovo
Kod mene preko ANDROID TV
nova MOVE aplikacija radi odlično,
bez ikakvih problema, seckanja,
kočenja itd.
Gledam još uvek i preko stare AP
MOVE Smart, za sad mi i ona radi...
Do kada, pitam se? 🤔

Problem mi je samo MODOVANI BOX vidim da je kod nekih ljudi sve samo od sebe rešeno tj MODOVANI BOX je odradio sve sam i uspešno radi.
Kod mene nikako da povuče taj novi UPDATE i da pokrene novu MOVE aplikaciju? 🤔😔

Bome ste se raspisali.
Što se tiče nove move, nisam još dobio nikakav sms.
Što se mene tiče stara move nek radi dok ne istestiram novu pa mi je tako svejedno.
Više koristim preko kompa.
Sad mi je ovo za HBO jasnije, znači HBO+ koji u sebi ima maks ostaje, a ovaj što se naplaćivao 549 din ga nema više među dodatnim paketima.
Što se vraćanja tiče, i meni piše 7 dana, a koristim superplan 2 m.
i piše uključeno u paket.

Ja sam uvek imao HBO+, tako da ne znam, vidim da mi piše da je i dalje tu.
Probao sam i radi.
Naravno zeznuli su pristup vrv prilikom prebacivanja, nisam mogao da se ulogujem, pa sam opet morao da cimam support da mi to srede. To mi se desilo isto pre otprilike 6 meseci, morali su oni da čačkaju.

Nema jos nove Arene umesto SportKluba i te novine o kojima se prica a vec sutra je Euroleague,EuroCup,itd. Plus,istumbano sve zivo,neki kanali izbaceni,neki zakljucani a placam ih ukljuceno u paket.Plus XXX kanali pise da kupim paket a to mi je ukljuceno u paket.Imam onaj najveci paket u Super Plan 3 koji je najskuplji.Sta ovi ljudi rade meni nije jasno.Pre deset dana kad stigao apdejt isto me zakinuli za Apollon koji je ukljucen u paket u koji sam bio migriran.Bolesnici par ekselans.Moracu da se ganjam s njima tamo za vikend,subota,nedelja,aj da pustim ovih par dana,mozda nesto nekim cudom poprave,mada sumnjam u to.I naravno da ima da usledi neko povecanje cene.Mufijuzi su to.

Не постоје више стари пакети само онима који имају суперплан 4 златни остају сви канали откључани.

Zna li neko sto ne mogu da se prijavim na novu move aplikaciju? imam na smart tv staru move Smart aplikaciju ali bih da probam ovu novu.. a kad upisem korisnicko ime i lozinku koju sam upisivao do sad u tu staru aplikaciju pise da nije tacno..

Zna li neko sto ne mogu da se prijavim na novu move aplikaciju? imam na smart tv staru move Smart aplikaciju ali bih da probam ovu novu.. a kad upisem korisnicko ime i lozinku koju sam upisivao do sad u tu staru aplikaciju pise da nije tacno..
Sada je korisnicko ime i lozinka sa mojmts portala.

Perice Perice nije ni cudo da nisi prelisto gradivo a tek si dosao na čas 😂🤣😂🤣
Ne moze stari log u toku je migracija na mts ili si dobio sms sa userom i upustvom da formiras sifru ili ako vec imas neki log od mts-a pa mozes sa njim da probas normalno ako je sa tvojim podacima
Ako nemas mts log , kao sto sam napisao trebalo bi da dobijes sms ili mail kad tvoj Supernovin nalog bude migrirao u Mts
A valjda ce i ostalim clanovima postati jasno da stara Move Smart i Move&go apk odlazi u proslost i da vrv broji poslednje dane , nedelje moooozda i koji mesec 😉 znaci nije nas izbor koju hoces da koristis i da se patis kako neko dole napisa 😂🤣😂

Poslednja izmena:
Može li negde ručno da se skine nova Move aplikacija za android TV. Preko gp je ne vidi android 7

Ja imam ogroman problem sa aplikacijom na android boxu sa novom aplikacijom move. Konstantno mi posle nekog vremena sat dva recimo izadje ista greska gde moram da zatvorim aplikaciju prizilno je zatvorim pa pokrenem ponovo da proradi. Nzm da l je do boxa posto mi je stara move and go radila i jos radi bez greske ,ili je do njihove nove app, ali greska 400001 ne mogu da resim. Probao sam i reistal aplikacije opet sve isto...

Ako sam dobro razumeo, čim lokalno područje pređe na novu Move platformu, automatski se gasi pravo na staru aplikaciju i važi samo nova.

Ja imam ogroman problem sa aplikacijom na android boxu sa novom aplikacijom move. Konstantno mi posle nekog vremena sat dva recimo izadje ista greska gde moram da zatvorim aplikaciju prizilno je zatvorim pa pokrenem ponovo da proradi. Nzm da l je do boxa posto mi je stara move and go radila i jos radi bez greske ,ili je do njihove nove app, ali greska 400001 ne mogu da resim. Probao sam i reistal aplikacije opet sve isto...
Imam i ja Android box.Na njemu je išla stara Move smart aplikacija .Koja i dalje radi

Ako sam dobro razumeo, čim lokalno područje pređe na novu Move platformu, automatski se gasi pravo na staru aplikaciju i važi samo nova.
pa 100% jer vec sada kad ukucas na play storu move n go nema vise stare aplikacije nego samo nova takodje vazi i za Smart tv

Ne, meni rade i stara i nova, samo su staru sklonili sa Google Playa.

• Like
Reagovanja: uji
znaci ne postoji mogućnost da se ulogujem u novu move aplikaciju ako nemam moj mts nalog?

Ne postoji, poslaće ti oni mejl kad ti naprave MojMts nalog...

NetNet je krenuo sa akvizicijom novih korisnika kao Supernova. Nisu mogli da odrade digitalizaciju, tako da kace po starom NetNet rezimu - optika do GPONa, odnosno modema u stanu, a odatle koaksijalac do TV-a, pa ti splituj na koliko hoces prikljucaka.

Promo preko agenta je 18 meseci gratis + 6 meseci po 2790din za najjeftiniji paket, sto je iha haaaaa povoljnije od Supernove/mts. Doduse nema app. Ako nekom treba kontakt agenta za Nis neka kucne

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    297.6 KB · Pregleda: 55
Nece prvih mesec dana
Zar nije vec neko pisao da su najavili povecanje cena za leto? Nesto izmedju Juna i Septembra?
Pa to je neminovno. Svuda u Evropi se plaćaju dodatno sportski kanali. Spremajte pare i ne kukajte.
Da, slazem se sa tobom. Jedina je razlika sto je u Evropi ugovor svetinja i potpisujes to sto je dogovoreno, odnosno znas sta si potpisao, a ovde u pozadini svi vidimo kako na kvarno ugovor postoji samo za nas gde smo u obavezi da placamo, a njihova obaveza je da uzimaju pare. Ili drugacije receno, oni su nasi korisnici gde ih mi finansiramo a mi smo provajderi novca. U Evropi verujem da bi to nazvali kriminalnim aktivnostima.
Ja sam bio ironican malo, pri prvom poskupljenju bataljujem nuzno zlo. Alternativa je placena lista ili slotovi 🫡
Ali ako nekim cudom dovedu Pantica ili Milovana, platio bih lagano da gledam to..
Ko su Pantic i Milovan? Samo se nadam da ce Edin Avdic da prenosi kosarku, a ovi fudbalski i rukometni navijaci da zaobidju komentarisanje kosarke. Samo da se vise nikad ne ponovi ono sto sam video na Eurosportu na Olimpijskim igrama prosle godine kad su nasi igrali basket 3x3. Jos gore ako je prenos na RTS-u gde imaju tag timove Davidovaca koji se bave svakakvim glupostima samo ne kosarkom, ili pricaju iz nekog navijackog ugla koji nas gledaoce stvarno ne zanima.
Sednem ja da gledam nase kako igraju basket i pobedjuju i u pozadini cujem komentator Eurosporta ne staje "PREKRŠAJ, PREKRŠAJ, PREKRŠAJ", a meni nije jasno sta mu je i ne staje covek uopste "PREKRŠAJ, PREKRŠAJ, PREKRŠAJ, PREKRŠAJ, PREKRŠAJ, PREKRŠAJ", i pitam druga koji je sudija sta nije u redu sa ovim komentatorom, i on zbunjen "PREKRŠAJ, PREKRŠAJ, PREKRŠAJ", ja opet pitam da li je komentator drog**an ili nesto, ma ne bre ovaj ne staje "PREKRŠAJ, PREKRŠAJ, PREKRŠAJ".
Na kraju, nazalost morao sam da gledam u tisini jer ne moze da se iskljuci komentator. Eh da ima onaj daljinski kao na filmu sa Adamom Sandlerom... :LOL:
Da objasnim ako neko nije ukapirao, u kosarci prekrsaj i greska nemaju isto znacenje kao u fudbalu i nekim drugim sportovima. Cesto mozete da cujete komentatore da u jednom trenutku pomenu faul ili prekrsaj, a u drugom licnu gresku. U kosarci za faul postoje termini licna greska (greska u napadu gde je razlika sto nema slobodnih bacanja), nesportska greska, diskvalifikujuca greska, tehnicka greska (igraca, trenera, klupi koje se drugacije upisuju u zapisnik), primetio sam da Hrvatski komentatori takodje koriste iste (pogreska-ispravno) termine i mnogi da isto grese kao i kod nas. I sudija pokazuje te odluke uglavnom podignutom pesnicom, tehnicka kao T, diskvalifikujuca obe pesnice podignute, nesportska jedna ruka pesnica dok druga drzi tu ruku kod pesnice, greska u napadu ide pesnica u smeru napada protivnicke ekipe za koju sledi posed lopte.
Prekrsaji su sve druge situacije gde sudija dosudjuje nesto i vreme igre se zaustavlja, osim u poslednja 2 minuta poslednje cetvrtine gde se nakon kosa zaustavlja igra ili ako postoji tehnicki problem tipa da nije krenuo napad ili sat, ili da nesto od toga ne radi, neredi na tribinama i slicno. Prekrsaji pravila su: lopta van granica igre, preko pola, koraci, duplo vodjenje, igranje nogom, udaranje lopte pesnicom, 8 sekunde za prenos lopte u prednje polje, istek napada, 5 sekunde blisko cuvan igrac koji drzi loptu, 3 sekunde u reketu, drzana lopte (mrtva lopta) i mozda sam jos nesto propustio da pomenem, i sudija svoju odluku vizualno pokazuje podignutom ispruzenom rukom gore i u zavisnosti od pravila u nastavku prikazuje zapisnickom stolu i prisutnima o cemu se radi.

Poslednja izmena:
Ene zašto bi uvodili ?!Pa kako će da smeste sve u postojeće kanale ..? Naravno da će biti novih kanala ,samo to ne znači da će se samo na tim novim prikazivati SK sadržaji ,već će kao i do sada one bitnije lige ,takmičenja ,utakmice ,prenositi na premijum arenama i tako redom po brojevima ..A arena tenis deluje logično da će imati ,ako znamo koliko teniskih takmičenja prenosi sk ..

Nazad
Vrh Dno