Šta je novo?

Supernova (2024)

Interesantno...
EDIT: kliknuo na prvi link...

Prilozi

• Screenshot_20250330_160700_com_android_vending_MainActivity.jpg
    Screenshot_20250330_160700_com_android_vending_MainActivity.jpg
    72.7 KB · Pregleda: 156
Da da sad vdim da je imam skinutu,jedino ne prihvata login podatke koji su bili...

Da da sad vdim da je imam skinutu,jedino ne prihvata login podatke koji su bili...
Nisu isti login podaci sada na novoj app kao sto su bili na staroj Move N Go (mobilna app) i Move Smart (stara app za tv). Sada su login podaci user i pass sa mojmts naloga. Naravno pod uslovom da si sa Supernove prebacen na mojmts portal. MTS to vec radi vec nekoliko meseci. Trebalo bi uskoro da svi Supernovini korisnici budu prebacani na mojmts.

Ocigledno jos nisam cim ni te podatke ne prihvata.

Do kada ce moći da se koristi stara move smart aplikacija?

Ja još nisam čuo da se od prvog gasi stari movengo iliti supernovaott.
Znam da je neko pominjao.

postoji tema za modovani box @ThePunisherKG

postoji tema za modovani box @ThePunisherKG
Hvala ali ne treba mi nista oko modovanjansamo sam pitao da li su vec postavili novu move splikaciku da moze da se skine sa nekig drugog mesta osim sa gp Stora
Mogu da te zamolim za link posto ja nisam usepo da nadjem. Hvala unapred

Poslednja izmena:
@ThePunisherKG

https://apkcombo.com/downloader#package=com.mtssi.supernovabih&device=tv&sdk=28&arches=armeabi-v7a

Pošto skida XAPK/split apks "bundle" umesto klasičan single apk fajl za "sideload" će ti trebati aplikacija koja podržava instaliranje toga.

Ili da sa GitHub-a skineš Anti-Split M pa njom odradiš "merge" tog XAPK u apk fajl:

Da li je neko probao da instalira mobilnu apk na neki android box, obzirom da postoji samo 1 slot za smart tv koji radi na boksevima

Ovo je APLIKACIJA za mobilni? Tj jedino preko te AP. na mobilnom može da se vidi broj prijavljenih uređaja?? 🧐🤔

Ovo je APLIKACIJA za mobilni? Tj jedino preko te AP. na mobilnom može da se vidi broj prijavljenih uređaja?? 🧐🤔
Tako je, samo mobilna aplikacije ima deo za brisanje uređaja. Druge nemaju to, a same sebe "brišu" tj uklanjaju sa slota tako što koristiš "Sign out" opciju negde u UI prisutnu. Ne sećam se napamet gde su je stavili.
Ni na MojMTS portalu nemaš imaš uvid u slotove 😂😂

Napredno 🤣
Na Iris Go imaju brisanje makar i na Web aplikaciji / browser-u a na novoj Move šipak. Iako je najlogičnije mesto za tako nešto MojMTS portal.

Апликација за ТВ је ужасно спора.
И овде ми раде Хбо и филмски канали а на старој не раде.
ХХХ канали не раде нигде...
Али апликација је баш спора.
А ни слика ми није баш сјајна...
Сва срећа па ми уговор истиче за 20 дана.

Апликација за ТВ је ужасно спора.
И овде ми раде Хбо и филмски канали а на старој не раде.
ХХХ канали не раде нигде...
Али апликација је баш спора.
А ни слика ми није баш сјајна...
Сва срећа па ми уговор истиче за 20 дана.
Ali nameće se pitanje , gde posle sa uslugom otići !?
E to oni znaju i time se koriste.

Отићи на неки ИПТВ,дефинитивно.
Узимам само нет и ћао.

Ево сад гледам неку серију и слика штуца.

Ažužiran stari box . Nova Move aplikacija. Automatski "zagrabi" rezoluciju 1080i 60 Hz. Da li ja ne vidim ili nije moguće vratiti rezoluciju na 50 Hz??? Ovako su negledljivi sportski kanali!

Upravo zvao za mts loyalty,
nažalost supernova korisnici još uvek nemaju mogućnost prijavljivanja,
ja nemam ni jedan broj kod njih ni postpaid zato ne mogu.

@milancedjukanovic možeš i kao prepaid korisnik da se prijaviš za loyalty, ali verovatno se računaju samo dopune.

Da, ja imam postpaid mts broj. Vidim da mi se uvećava broj dijamanata, na početku svakog meseca i nakon svakog plaćenog računa za bilo koju mts/Supernova uslugu.

Da se i ja upišem u grupu. Pogasili brdo kanala. Zvao da se žalim, kažu pa ostala vam je cena stara.
Aman ljudi, ako sam se odlučio za neki paket to znači da mi je odgovarao.
Tražio sam da mi pošalju i objasne koka je svrha potpisivanja ugovora, ako oni mogu da menjaju pakete kako im se cefne. Imao sam onaj L paket, sad su me stavili ne M.
Jel neko probao da raskine ugovor zbog ovog, meni ističe tek januara 2026.

Da se i ja upišem u grupu. Pogasili brdo kanala. Zvao da se žalim, kažu pa ostala vam je cena stara.
Aman ljudi, ako sam se odlučio za neki paket to znači da mi je odgovarao.
Tražio sam da mi pošalju i objasne koka je svrha potpisivanja ugovora, ako oni mogu da menjaju pakete kako im se cefne. Imao sam onaj L paket, sad su me stavili ne M.
Jel neko probao da raskine ugovor zbog ovog, meni ističe tek januara 2026.
Meni ugovor ističe u polovini septembra 2025 , ali ipak nije to to ...
Pisao sam im od novembra 2024 pitao zbog migracije ....Reč je bila menja se naziv paketa ali imaće te to što imate po ugovoru.
Istina poruke koje su mi poslali odnosile su se na cenu paketa , ni reči šta ostaje a šta ne .
Naravno da sam i tada posumnjao u to jel znam koliko njihova reč vredi ...
Svestan sam ja da moraju da zarade ( i treba hvala Bogu ) , ali zar mora na ovakav način .

Nazad
Vrh Dno