Šta je novo?

ConnectLife aplikacija za klimu - problem

Kako i gde na aplikaciji connect life za hisense klimu pronaci taj monitor energije odnosno potrosnju struje. Hvala

Kako i gde na aplikaciji connect life za hisense klimu pronaci taj monitor energije odnosno potrosnju struje. Hvala
Cim udjes u aplikaciju i kliknes na klimu dole ces imati opciju Energy monitor.
Ako je nemas onda tvoja klima ne podrzava opciju merenja potrosnje elektricne energije.

Jel se nekome stvara problem preko app da vam klime smanje izduv i da kliknes i na app i na daljincu ne reaguje. A kad sam iskljucio klime sa app sve regularno duvaju na max fan..

Moraces to preformulisati, ne razumem sta si hteo da kazes.

Dok su klime ukljucene na aplikaciju. Samo u trenutku prestanu da duvaju na max fan nego spuste na tipa 2. I ne reaguje ni daljinac ni app kad kliknem da povecam fan. Cim iskljucim klime sa app one se vrate da rade normalno na max fan.

Kako ih iskljucis sa app?
Da nisu postigle temeperaturu pa digle krilca i smanjila duvanje?

Pa samo kliknem vise puta na dugme krilca klima opet udje u wifi mod kao kad prvi put je set up na wifi i automacki se diskonektuje sa app. I posle toga radi normalno. Ovo nije prvi put da me tako zeza app da mi uspori rad fan-a bez razloga. A pratim na uticnici klima trosi 500-600w znaci nije u stanju mirovanja. I znam kad nabije temp da dogne krilca al to se retko desava kad je minus a izolaciju nemam...

Da li neko zna gde se i na kom mestu tačno nalazi qr code za registraciju za ovu aplikaciju.Traži mi qr code ili da ručno unesem 37 cifara 😂😂

Koristim ovu app za klimu Hisense Energy Pro X. Prilikom menjanja wifi mreže i novog prijavljivanja klime na mrežu izgubile su mi se opcije u meniju aplikacije za klimu tako što sam izgubio dugme za kontrolu HiNano i 8C Heat.
Nevezano za ovo prvo, postoji i razlika u merenju temperature na unutrašnjoj jedinici i daljinskom od 5 do 6 stepeni.
Ima li neko rešenje za ovaj prvi problem?
Pozdrav svima
Da li neko zna gde se i na kom mestu tačno nalazi qr code za registraciju za ovu aplikaciju.Traži mi qr code ili da ručno unesem 37 cifara 😂😂
Qr code je na unutrašnjoj jedinici kada se otvori poklopac za filter. Wifi bar kod. Mada kod mene nije prepoznao pa sam isao ili na split ac ili commercial AC itd..m

Prilozi

• Screenshot_20250206-224422.png
    Screenshot_20250206-224422.png
    116.7 KB · Pregleda: 29
  • Screenshot_20250206-224429.png
    Screenshot_20250206-224429.png
    123.5 KB · Pregleda: 21
Koristim ovu app za klimu Hisense Energy Pro X. Prilikom menjanja wifi mreže i novog prijavljivanja klime na mrežu izgubile su mi se opcije u meniju aplikacije za klimu tako što sam izgubio dugme za kontrolu HiNano i 8C Heat.
Nevezano za ovo prvo, postoji i razlika u merenju temperature na unutrašnjoj jedinici i daljinskom od 5 do 6 stepeni.
Ima li neko rešenje za ovaj prvi problem?
Pozdrav svima

Qr code je na unutrašnjoj jedinici kada se otvori poklopac za filter. Wifi bar kod. Mada kod mene nije prepoznao pa sam isao ili na split ac ili commercial AC itd..m
Hvala puno na pomoći. Ceo dan sam pokušavao da povežem klimu na aplikaciju, skenirao kodove po kutiji, sa nalepnica, gde sve ne, unosio ih ručno i ništa. Dok nisam pročitao post ,i po uputstvima uspeo da povežem.

Pozdrav forumasi, radi li vam trenutno u aplikaciji Energy Monitor? Kod mene ne radi, vec dva dana, brisao, gasio, konektovao ponovo, ne pomaze nista...

Da li mi neko moze reci kako povezem aplikaciju ConnectLife. Skeniram kod sa klime i nista se ne desava, kao nisu pronasli kod

viber_slika_2025-03-29_20-07-39-850.jpg

Isto imam ovaj problen sa skeniranjem a kada izaberem komercijalni uređaj, tad sve ide ok dok ne dođem do samog kraja., ne može da se poveževe na oblak i izbacuje grešku. Molim za pomoć. Klima je epert smart 12k.

Prilozi

• Screenshot_20250330_104924.jpg
    Screenshot_20250330_104924.jpg
    25.1 KB · Pregleda: 14
Isto imam ovaj problen sa skeniranjem a kada izaberem komercijalni uređaj, tad sve ide ok dok ne dođem do samog kraja., ne može da se poveževe na oblak i izbacuje grešku. Molim za pomoć. Klima je epert smart 12k.
Ides na Split air conditioner .
Trebalo bi da reši problem.
Da li mi neko moze reci kako povezem aplikaciju ConnectLife. Skeniram kod sa klime i nista se ne desava, kao nisu pronasli kod

Pogledajte prilog 486211
Nemoj skenirati kod,odradi sve manuelno.

Neće, sve isto se dešava

Ugasio, iščupao iz utičnice.
Nakon 2min vratio i uključio klimu.
Otvorio aplikaciju, izabrao sobu i uređaj.
Zatim pratio uputstvo, sve bilo ok i ponovo kao na prethodnoj slici. Učitava povezivanje na oblak i izbaci grešku.
Screenshot_20250330_175702.jpgScreenshot_20250330_175719.jpgScreenshot_20250330_175740.jpgScreenshot_20250330_175748.jpgScreenshot_20250330_175913.jpg

Podesio sam na 2.4Ghz.

Ugasio, iščupao iz utičnice.
Nakon 2min vratio i uključio klimu.
Otvorio aplikaciju, izabrao sobu i uređaj.
Zatim pratio uputstvo, sve bilo ok i ponovo kao na prethodnoj slici. Učitava povezivanje na oblak i izbaci grešku.
Probaj da ponovo instaliras aplikaciju.
Kad se ulogujes u aplikaciju,dole desno ideš add device,zatim odaberete Split air conditioner I pratite uputstva,trebalo bi da radi sve.
Vrlo je moguće da je nešto do njihovog servera,probaj sutra ponovo možda će moći.Ne znam stvarno šta bi drugo moglo biti ako odradis sve kako treba..

Deinstalirao, ponovo instalirao i sve isto.
Neće pa neće.
Tebi svakako hvala

Ne, danas dva puta sve odradio i neće

Imaš u aplikaciji ideš na menu,pa na Help and support.Reoort issue,pa ideš na connect life app.Probaj tamo da prijaviš problem.

Ne, danas dva puta sve odradio i neće
Vidi druže, isti problem sam imao ali na kraju ruter je bio "kriv" supernova technicolor 7210, Proradilo je sve kada sam pod 1, resetovao ruter na fabrička podešavanja (5ghz potpuno isključio) , 2, resetovao klimu kao i ti ali ostavio malo duže bez napona. Deinstalirao aplikaciju, rebot telefona i sve ispočetka po uputstvu....i evo dan danas radi odlično. Probaj, ne košta ništa...;)

Sutra popodne probaću sve savete.
Javljam ishod

Hvala svima na trudu.
Ovo njesra neće pa neće.
Sve sam ispoštovao ali ponovo kada dođe do stavke povezivanje sa oblakom, tu vrti oko pola minute i izbaci grešku.
Dižem ruke od ovog maltretiranja.

Nazad
Vrh Dno