Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

Ima li ko problem sa yettel i raif banka notifikacijama? Ugasio sam automatsku power optimizaciju ali notifikacije uopste ne izlaze, u settings sve podeseno kako treba...
Da i na novu stranicu pitam, za Raif mi baš trebaju notifikacije a u app settings pise nikad nije poslata nijedna dok su mi na Samsung redovno stizale,i za yettel.. sigurno ima još aplikacija ali ove su sad u fokusu da ne rade notifikacije.

Edit: xiaomi mi band 8 sat ne stižu notifikacije na njega, to mi smeta sad isto

Poslednja izmena:
Koristim telefon oko mesec dana i stvarno imam samo reci hvale za njega. Posebno posle ovog updatea na 159. Ne znam za vas ali na automatsko osvetljenje ja naguram i 8 sati sot-a. Ali mi nije jasno zasto ga toliko pljuju po forumima, doduse kontam klinci koji cak nisu ni videli telefon. Nisam imao problema sa grejanjem, na 100w punjenje tek se malo ugreje, slike su sad fenomenalne, ekran odlican... Posebno sto me izlazi oko 100 000 dinara bez paketa l. Stvarno mislim da je telefon za svaku proporuku
kako si uradio update na 159....kod mene pokazuje zadnji 138 ?

Da i na novu stranicu pitam, za Raif mi baš trebaju notifikacije a u app settings pise nikad nije poslata nijedna dok su mi na Samsung redovno stizale,i za yettel.. sigurno ima još aplikacija ali ove su sad u fokusu da ne rade notifikacije.

Edit: xiaomi mi band 8 sat ne stižu notifikacije na njega, to mi smeta sad isto
Probaj u samoj aplikaciji banke imaš podešavanja za notifikacije. Namesti da stižu za sve iznad 5 dinara onda zadrži samu aplikaciju i pogledaj da li su uključena sva obaveštenja. Zatim idi na podešavanja, aplikacije, i i isključi automacko pokretanje. Stavi sve na ručno. Tj rad u pozadini, i pokretanje. Posle toga isključi/uključi telefon i trebalo bi da radi. Ja sam tako rasio.

Nema od Shoppster-a i one cene nista 101%.

Jel preko te kartice isto hoce da povuce update? I jel dovoljno imati samo esim karticu ili mora imati i nesto para na njoj....Mislim malo nelogicnosti ima u mom pitanju ali cisto pitam za iskustvo....
Ja sam preko ove kartice povukao poslednji 159. Nema para na njoj 😅
Samo je aktiviraš i to je to.

Ja sam dobio u prosloj turi...Sve je top...Nema sta...Jedino sto sam primetio da bluetooth zvucnik crpi lagano bateriju i kad je ugasen....Ne naravno mnogo ali gubi postotak ako ostane 2-5 dana ugasen i ne koristi se...
Zvučnik ću koristiti, a za tablet ne znam. Pošto već koristim iPad, možda ovaj stavim na prodaju 😅

Ekstra onda.
Mene su vise puta odj za stvari koje su imale nizu cenu od ocekivane.

Ja sam dobio u prosloj turi...Sve je top...Nema sta...Jedino sto sam primetio da bluetooth zvucnik crpi lagano bateriju i kad je ugasen....Ne naravno mnogo ali gubi postotak ako ostane 2-5 dana ugasen i ne koristi se...
Што значи да није угашен. Још ако има неки микрофон...

Probaj u samoj aplikaciji banke imaš podešavanja za notifikacije. Namesti da stižu za sve iznad 5 dinara onda zadrži samu aplikaciju i pogledaj da li su uključena sva obaveštenja. Zatim idi na podešavanja, aplikacije, i i isključi automacko pokretanje. Stavi sve na ručno. Tj rad u pozadini, i pokretanje. Posle toga isključi/uključi telefon i trebalo bi da radi. Ja sam tako rasio.
Sve je tako ali džaba, čak sam zaključao aplikaciju juče, zadnja otvorena, prebacio sa drugog računa i nije stigla notifikacije nikakva.. evo i slike

Prilozi

• Screenshot_20250328_165300_rs_Raiffeisen_mobile_MainActivity.jpg
    Screenshot_20250328_165300_rs_Raiffeisen_mobile_MainActivity.jpg
    42 KB · Pregleda: 40
  • Screenshot_20250328_165317_com_hihonor_systemmanager_NotificationAllChannelSetting.jpg
    Screenshot_20250328_165317_com_hihonor_systemmanager_NotificationAllChannelSetting.jpg
    43.1 KB · Pregleda: 13
  • Screenshot_20250328_165331_com_google_android_permissioncontroller_ManagePermissio.jpg
    Screenshot_20250328_165331_com_google_android_permissioncontroller_ManagePermissio.jpg
    41.2 KB · Pregleda: 12
  • Screenshot_20250328_165340_com_hihonor_systemmanager_DetailOfSoftConsumptionActivi.jpg
    Screenshot_20250328_165340_com_hihonor_systemmanager_DetailOfSoftConsumptionActivi.jpg
    63.1 KB · Pregleda: 20
Sve je tako ali džaba, čak sam zaključao aplikaciju juče, zadnja otvorena, prebacio sa drugog računa i nije stigla notifikacije nikakva.. evo i slike
Onda nažalost ne znam kako da ti pomognem. Ja sam za sve rešio tako osim što za sat. Rade dva dana notifikacije i neće posle. Opet ja Samsung sekta ali se ovo niti podešava niti ništa na Samsungu i sve radi kao Švajcarac. Jedino da obriše kes memoriju sve podatke deinstaliras i instaliras opet. Ako posle toga neće ne znam...

Zaista ne znam šta je problem pa zezaju notifikacije na satu... kad sam provalio za Huawei Health aplikaciju da je ne zatvaram i stižu normalno notifikacije, nemam problema ni nakon dan ni nakon 10 dana 😂

Zaista ne znam šta je problem pa zezaju notifikacije na satu... kad sam provalio za Huawei Health aplikaciju da je ne zatvaram i stižu normalno notifikacije, nemam problema ni nakon dan ni nakon 10 dana 😂
Ma sve sam probao. Nije zatvorena,zaključana onako i sve ovo što je on odradio za banku ja sam za sat, plus dodatno u bateriji onemogućio da ista dira. Pa i da može preko sistema telefona da radi. Deinstaliras instalirao po par puta i neće. Radi dva dana i naprosto stane tj povezano je sve super sa blututom ali obaveštenja ne stižu. Tek kad isključim i uključimo telefon opet proradi i tako u krug.

Ma sve sam probao. Nije zatvorena,zaključana onako i sve ovo što je on odradio za banku ja sam za sat, plus dodatno u bateriji onemogućio da ista dira. Pa i da može preko sistema telefona da radi. Deinstaliras instalirao po par puta i neće. Radi dva dana i naprosto stane tj povezano je sve super sa blututom ali obaveštenja ne stižu. Tek kad isključim i uključimo telefon opet proradi i tako u krug.
Ja nemam nikakvih problema. Odakle si skinuo huawei healt app?

Koja ti je verzija Huawei health aplikacije? Najnovija je 15.1.2.320 i radi bez problema na 200 pro.

Ne znam zašto ali mobitel mi se jako usporio..foto otvara sporije od Samsunga. najradije bi napravio reset

Nazad
Vrh Dno