Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Ja imam 2 naloga i koristio sam Claimcredit redovno.. A sada, iako sam za jednu porudžbinu završio povraćaj još pre par dana, a za drugu je u toku.. Više mi ne izlazi točak sreće 😂😂

Verujem da ce i kod mene kada završim povraćaj za drugu pisati

This activity has expired..

Slomio mi se Gillette King brijač. Da li ima neka kvalitetna zamena ?

Kupio sam više stvarčica preko claimcredita (povracaj "100%")
Jedan od njih je stigao neispravan i tražio sam refund. Medjutim predložili su mi da ne vraćam predmet, i da ce mi refundirati sav iznos na tekuci racun. Pristao sam.
Medjutim, do juce sam svakodnevno imao promociju kada ukucam u pretrazi "claimcredit", a sada pise "ova aktivnost je istekla".
Da li je taj refund poremetio tu promociju ili ne?
Da li moram da cekam 90 dana kako bi mi opet vratili promo "claimcredit"?
Ona mi je nekako jedina isplatljiva solucija kupovine na temu. 😀
koliko sam sahvatio kada trazis refund onda gubis claim credit plus dobijas privremeni "ban" na promocije

Privremeno ukinu tu promociju kada trazis povracaj za neki proizvod. Meni su je vratili nakon mozda mesec dana. Mada sad vise koristim onu karticu popusta, jer uvek mi ponude ono sto imam u korpi, plus tu promociju sabira sa ostalim kuponima.

Nego mi cudno da je temu naplatio narudzbinu, a vec 5i dan nije uopste sakupio i pripremio proizvode za slanje. Nije mi se to ranije desavalo.

koliko sam sahvatio kada trazis refund onda gubis claim credit plus dobijas privremeni "ban" na promocije
Tako je ova opcija i pise malim slovima tu kod opcije za claimcredit, glupost realno jer neko stvarno nesto vraca sto mu ne radi, ne razumem koja je tu logika

Pa kad su i cene skočile jedno 50% na sve od pre par meseci…

Nego mi cudno da je temu naplatio narudzbinu, a vec 5i dan nije uopste sakupio i pripremio proizvode za slanje. Nije mi se to ranije dedesavalo.
Identično i meni, tek nakon 5 dana je poslata porudžbina a ranije su mi proizvodi stizali za 10 dana od momenta porudžbine.

Isto. Porudžbina od 11.03. je 7 dana stajala, prvobitno su je pakovali isto nekoliko dana, tek pre dva dana je poslata iz magacina.

Kako vam zapadne. Meni danas porudzbina stigla za tacno 10 dana. Order date subota 15. Mart, jos jedan vikend znaci 7 radnih dana. Jos su mi ubacili nesto sitno iz druge porudzbine..

Ispada da imam jedan artilal koji je pre-order i da onda on usporava pakovanje i slanje paketa.

Nesto se prodobrili sa onom karticom popusta, sada vise nema 50-100 artikala vec bukvalno ponudi toliko proizvoda da ih ne mozes sve ni pregledati. Hoce da kupis nesto pa to ti je.

Nesto se prodobrili sa onom karticom popusta, sada vise nema 50-100 artikala vec bukvalno ponudi toliko proizvoda da ih ne mozes sve ni pregledati. Hoce da kupis nesto pa to ti je.
Za sad (posto sam novi na Temu) samo claim credit koristim. Ne znam koja je jos isplativa opcija? Ako sam dobro razumeo, ono sa 20k+ dinara i nije neka ponuda, jer te uslovi sa kupovinama, a za ostale akcije bilo bi lepo da neko napise sta je sem claima jos pozeljno ispratiti

Kako vam zapadne. Meni danas porudzbina stigla za tacno 10 dana. Order date subota 15. Mart, jos jedan vikend znaci 7 radnih dana. Jos su mi ubacili nesto sitno iz druge porudzbine..
Da, ja sam primetio da kad koristim claimcredit čekaju da li ću i drugi da iskoristim, da rasporede, prepakuju ili spakuju zajedno.

Ima li neka dobra duša da opiše koje sve akcije / ponude su moguće na Temu?
I ja koristim isključivo "claimcredit" a kredit trošim na prvoj strani kada bude neki "masni" (50%) popust.

A onaj tocak srece kao 2 nekad 3 besplatna proizvoda ako narucis neke proizvode koji oni traze jel probao neko?

A onaj tocak srece kao 2 nekad 3 besplatna proizvoda ako narucis neke proizvode koji oni traze jel probao neko?
Probao sam ja. Prvi put dobio besplatno portabilni kompresor za gume (punjiv), a drugi put dobio dva poklona tada izabrao 2 wifi extendora (pojacivac). Treba da stignu pa cu preneti utiske o proizvodima. Obicno koliko je vrednost proizvoda za toliko treba i posle naruciti proizvode da biste dobili besplatne proizvode. Kod mene u oba slucaja sam morao da narucim proizvode u vrednosti do 3.000. U drugom slucaju sam bas imao srece da odaberem dva wifi extendora od istog proizvodjaca (utisci su manje vise pozitivni o proizvodu ali treba napomenuti da radi samo na 2,4 Ghz a ne i na 5 Ghz kako reklamiraju proizvod). Tako da se isplate ti besplatni proizvodi. Zbog toga sam i birao ovu elektroniku (ako ne rade nece mi biti zao jer su besplatni) a narucio sam do 3.000 ono sto mi je manje vise bilo potrebno.

Ne znam tacne nazive tih akcija. Generalno nije losa ni ona sto kupis dva proizvoda za po 300-400rsd i onda dobijes paket kupona za kupovinu. Bude tu kupona od 500, 1100, 2200 itd. Vecina njih moze da se iskoristi ako znas sta kupujes pa podelis narudzbine. Dobra stvar je sto ti kuponi mogu da se sabiraju sa ovom akcijom discount777 gde se odabere jedan proizvod na nekom vecem popustu.
Meni se pokazalo isplativo to sa poklon karticom jer skoro uvek mi ponudi proizvod koji zelim za nekih 800+rsd, a na svaka 3 dana je moguce iskoristiti tu akciju, pa samo dodam par stvari do 1700 i super ispadne. Ili kada mi da proizvod od 4500 za 2500 pa bukvalno narucim samo njega. Claim credit vec svi znate. Onu akciju sa sakupljanjem novcica nisam koristio. Uvek mozete preko ai operatera da trazite povrat kupona koje niste iskoristili i skoro uvek hoce da daju onaj kupon 20% off, a kao sto rekoh, on se sabira sa onom karticom popusta. Najbolje je imati sve proizvode vec u korpi jer sam primetio da popuste na proizvode nudi u odnosu na ono sto imas u korpi i najcesce pregledavas.
Ima i ono kada ti nudi 3 poklona za dz, pa kada ih izaberes onda ti nudi jos 3 poklona ali povoljnijeg ranga koje treba da odaberes za 9 minuta. Kada se izabere tih 6 poklona onda je potrebno kupiti proizvode za odredjenu cifru, tipa 4000rsd, a kada ih iskuliras par puta oni smanjuju taj iznos, pa na kraju bude 3000rsd.
Ne secam se ima li jos nesto.

Ne znam tacne nazive tih akcija. Generalno nije losa ni ona sto kupis dva proizvoda za po 300-400rsd i onda dobijes paket kupona za kupovinu. Bude tu kupona od 500, 1100, 2200 itd. Vecina njih moze da se iskoristi ako znas sta kupujes pa podelis narudzbine. Dobra stvar je sto ti kuponi mogu da se sabiraju sa ovom akcijom discount777 gde se odabere jedan proizvod na nekom vecem popustu.
Meni se pokazalo isplativo to sa poklon karticom jer skoro uvek mi ponudi proizvod koji zelim za nekih 800+rsd, a na svaka 3 dana je moguce iskoristiti tu akciju, pa samo dodam par stvari do 1700 i super ispadne. Ili kada mi da proizvod od 4500 za 2500 pa bukvalno narucim samo njega. Claim credit vec svi znate. Onu akciju sa sakupljanjem novcica nisam koristio. Uvek mozete preko ai operatera da trazite povrat kupona koje niste iskoristili i skoro uvek hoce da daju onaj kupon 20% off, a kao sto rekoh, on se sabira sa onom karticom popusta. Najbolje je imati sve proizvode vec u korpi jer sam primetio da popuste na proizvode nudi u odnosu na ono sto imas u korpi i najcesce pregledavas.
Ima i ono kada ti nudi 3 poklona za dz, pa kada ih izaberes onda ti nudi jos 3 poklona ali povoljnijeg ranga koje treba da odaberes za 9 minuta. Kada se izabere tih 6 poklona onda je potrebno kupiti proizvode za odredjenu cifru, tipa 4000rsd, a kada ih iskuliras par puta oni smanjuju taj iznos, pa na kraju bude 3000rsd.
Ne secam se ima li jos nesto.
Mozda bih samo dodao da pored dodavanja proizvoda u korpi koje zelimo da kupimo takodje te proizvode stavljamo i u wishlist-u. Evo vec nekoliko puta mi nude kao besplatni poklon ovde hvaljeni portabilni power bank koji sam stavio u wishlistu.

Jesam ja, ali ne za sebe i nisam sa "Temu" narucivao, nego ovde kod nas. Zamolili me neki rodjaci da im uzmem pre oko godinu dana i koliko znam jos im radi bez problema.

Koliko ti je potrebno da se napuni powerbank od 0-100%?
Sinoć sam ga stavio da se puni, od 0-100% trebalo mu je 5.5 sati, na punjač od 67W on ga puni konstantno na 17W,zbog toga mu i treba toliko vremena da se napuni ali može da se puni malo više od 4 puta.

Da li prilikom povrata na racun zbog otkazivanja porudzbine prave neki problem u banci jer je kao uplata iz inostranstva ili ne? Nije neki veliki iznos, oko 1700 dinara.

Koliko se bese ceka za prednarucene proizvode da se upakuju i posalju? 5 dana?
Evo 22 marta sam narucio bokserice , jos nisu poslate , pitao sam korisnicki servis i rekli su da ce najkasnije do 30 marta poslati znaci nekad moze da se desi na prednarucene proizvode po ovome da se ceka 8 dana? Korisnicki servis mi je dao 220 dinara kredit popust ne pise do kog datuma vazi.

Stigao kompresor. Dobio ga kao besplatan proizvod i mogu reci da sam prezadovoljan. Radi posao. Probao da napumpam gume na autu i ok je. Brzina pumpanja je ista kao kod onih kompresora koji se ukljucuju na upaljac od auta. Kod njih me je uvek nerviralo sto je kabal prekratak. Ovde nema kablova tako da je mnogo olaksano koriscenje. Preporuka.
IMG_26-03-2025_16-39-38_8.1.011.jpg
IMG_26-03-2025_16-39-48_8.1.011.jpg
https://share.temu.com/O3CA07fwNAA

Da li koristi neko wincredit, daju li uopšte još uvek tu promociju? Kod mene već neko vreme ne radi
i ja sam se zalio vise puta, otvarali su mi neke tikete koji su isli high-level supportu ali i oni su se pravili blesavi i predlagali mi da probam da platim drugom karticom i slicno.. nije moglo. Kao to rade da zastite mene od zloupotreba nekih. Dobio par kupona.

Nisam mogao ni da kupim svojim parama po punoj ceni, probao sam. 😀 I to samo za kodak 1tb
Isti slučaj, žalbe ne pomažu... samo što su meni napravili problem monitori, a ne SSD

ako nekoga interesuje:

• odigrao claimcredit i tu sam dobio na 4000 nekih 2250
  • zatim sam probao da odigram za kupone od 23000 popusta, koje inace koristim, ali mi je 2 do 3 puta davao bas lose ponude npr 6 artikala od po hiljadu dve, pa onda 3 isto skupa itd. to sam sve preskocio dok nisam, posle par dana, dobio ponudu da kupim 2 i to su bili proizvodi od po 300+ din sto mi je odgovaralo i koji su mi bili u korpi
  • tu sam narucio 2 za oko 700 din od kredita tj platio 0 din
  • dobio kupone i odmah iskoristio moj omiljeni 2500 din popusta na 6400 korpu. nije najveci popust ali ne mora da se hrani ljubimac 5 dana (ko se seca japanske dzepne igre sa hranjenjem macketine jos iz 90ih) tj klejmuje kredit. tu sam platio nekih 1500 din u kreditu a ostatak sa kartice i to je bilo oko 2500 din (6400-2500 popust = 3900 - 1500 kredit = oko 2400 din kartica)
  • i jos sam iskoristio 1000 din popust na 1700 tj realno 2700 (min za slanje je 1700 pa mora da se taj kupon od 1000 iskoristi tako da finalno placanje ne bude manje od 1700.00 din tj narudzbina mora da bude 2700-1000kupon)

suma sumarum: potrosio 4+0+2.4+1.7 = 8100 i narucio za 4000+700+6400+2700 = 13800 sto je popust od oko 40%+ s tim da nisam narucio poslednju popust bi bio vrv nesto veci.

uzeo radapciger veci, baterije 18650 i 21700, inverter struje, potrosni materijal za varenje plastike, strujne kablove par desetina metara itd itd... sve ono sto je neisplativo i nemoguce da se naruci sa alija sto zbog cene slanja ili sto ne salju uopste - npr baterija za neki uredjaj 3.7v 110mah lipo probao par puta i vracene iz sorting centara na aliju.

• zatim sam probao da odigram za kupone od 23000 popusta, koje inace koristim, ali mi je 2 do 3 puta davao bas lose ponude npr 6 artikala od po hiljadu dve, pa onda 3 isto skupa itd. to sam sve preskocio dok nisam, posle par dana, dobio ponudu da kupim 2 i to su bili proizvodi od po 300+ din sto mi je odgovaralo i koji su mi bili u korpi
Što ti je wishlista popunjenija, veća je šansa da ćeš dobiti jeftinije predmete sa nje kad kupuješ te 2 stvari za ostvarivanje popusta. Žena ima punu listu (400 itema) i nikad ne potroši više od ukupno 500-600 dinara za ta dva predmeta.

Nazad
Vrh Dno