Ne znam tacne nazive tih akcija. Generalno nije losa ni ona sto kupis dva proizvoda za po 300-400rsd i onda dobijes paket kupona za kupovinu. Bude tu kupona od 500, 1100, 2200 itd. Vecina njih moze da se iskoristi ako znas sta kupujes pa podelis narudzbine. Dobra stvar je sto ti kuponi mogu da se sabiraju sa ovom akcijom discount777 gde se odabere jedan proizvod na nekom vecem popustu.
Meni se pokazalo isplativo to sa poklon karticom jer skoro uvek mi ponudi proizvod koji zelim za nekih 800+rsd, a na svaka 3 dana je moguce iskoristiti tu akciju, pa samo dodam par stvari do 1700 i super ispadne. Ili kada mi da proizvod od 4500 za 2500 pa bukvalno narucim samo njega. Claim credit vec svi znate. Onu akciju sa sakupljanjem novcica nisam koristio. Uvek mozete preko ai operatera da trazite povrat kupona koje niste iskoristili i skoro uvek hoce da daju onaj kupon 20% off, a kao sto rekoh, on se sabira sa onom karticom popusta. Najbolje je imati sve proizvode vec u korpi jer sam primetio da popuste na proizvode nudi u odnosu na ono sto imas u korpi i najcesce pregledavas.
Ima i ono kada ti nudi 3 poklona za dz, pa kada ih izaberes onda ti nudi jos 3 poklona ali povoljnijeg ranga koje treba da odaberes za 9 minuta. Kada se izabere tih 6 poklona onda je potrebno kupiti proizvode za odredjenu cifru, tipa 4000rsd, a kada ih iskuliras par puta oni smanjuju taj iznos, pa na kraju bude 3000rsd.
Ne secam se ima li jos nesto.