Vidiš kako si lepo "unapređen", sa 4?, 5? SmartTV slota na staroj platformi na 1 SmartTV slot na novoj platformi 😂Jedini problem sto ne mogu da aktiviram na ostalim televizorima, pise da nema slot.
Da li mora osoba cije je ime na ugovoru da bude tu kad se vraca oprema? Imamo dodatan TV nakacen koji nam vise ne treba a placamo dodatno 400 dinara...
Ovo je stvarno dobro pitanje sto je postavio bokistech. U poslovnici od skoro tvrde da sve mora licno osoba na cije je ime usluga sto nije moralo prosle godine, sto znaci da su ubacili i dodatno *****avanje korisnika koji zele da nesto brzo rese.Ranije nije moralo. Majka je 2020. potpisala raskid, a ja sam vratio opremu.
Mozda nisi podesio rezoluciju na 50Hz na tom novom boxu?Upravo sam upoređivao jedan pored drugog novi move OTT box i stari move box(na staroj platformi). Probao sam na domaćim kanalima koji imaju pokretne vesti na dnu ekrana. Definitivno je slika bolja na starom boksu. Fluidnija je, oštrija i detaljnija. Da bih dobio fluidnu sliku na novom boksu moram na tv da podesim judder reduction na 6 od 10, ali tada se već vidi soap efekat. Na starom boksu mogu da podesim judder na 3 i slika je fluidna.
Inače novi boks je manje više ok. Brzo se menjaju kanali i dobar je daljinac. Šteta što nije hibrid da može da radi preko koaksijalca.
Svakako stara radi, i isto pise na sajtu, 3slota za tv. 1 move i 1 stb . Nisam ni imao 4,5Vidiš kako si lepo "unapređen", sa 4?, 5? SmartTV slota na staroj platformi na 1 SmartTV slot na novoj platformi 😂
Mislim da se to neće "rešavati" nego će ostati samo 1 slot za TV.Svakako stara radi, i isto pise na sajtu, 3slota za tv. 1 move i 1 stb . Nisam ni imao 4,5Resice i to . bar su ovde azurni kad god javim za problem, u toku dana se pojave.
Evo kažu i MAG iz Obrenovca ukinut bez najave isto kao i Belle Amie, imali studente u programu i izveštavanje o okupljanjanjima.Da, ukinuti su Animal, Travel Channel, Food Network i regionalni Belle Amie.
nece da mozeMislim da se to neće "rešavati" nego će ostati samo 1 slot za TV.
Nema šta rešavaju nije to greška već planski urađeno.Resice i to .
Ako si imao pakete starije od par meseci jesi imao toliko slotova na staroj platformi.Nisam ni imao 4,5![]()
Podesio sam na 50Hz. Namestio sam i ista podešavanja na tv da ne bude do toga.Mozda nisi podesio rezoluciju na 50Hz na tom novom boxu?
Oni nas *****avaju? Meni treba bar 3 komada za SMART TV. I do sada to sasvim ok radi, sta sada, moracu 3 ugovora da imam?Onda nesporazum.
Na novoj platformi ćeš imati samo 1 slot za TV.
Raspituj se polako da li drugi provajderi imaju pristup tvojoj lokaciji hahaOni nas *****avaju? Meni treba bar 3 komada za SMART TV. I do sada to sasvim ok radi, sta sada, moracu 3 ugovora da imam?
Ma nemam drugu opciju, osim MTS Box ili SuperNovaRaspituj se polako da li drugi provajderi imaju pristup tvojoj lokaciji haha
Belami je verovatno najjaci lokalni kanal u zemlji, i mozemo da kazemo da je to nezvanicna Radio Televizija Juzne i Istocne Srbije. RTS je kako sami sebe nazivaju Radio Televizija Beograd i mislim da vecina juznjaka ne smatra RTS nacionalnom televizijom, sigurno ne vec 10-15 godina.Ko zna sta ce sve da pogase od kanala,ali sto se mene tice ima previse nebitnih lokalnih kanala koji emituju nikakav program i i previse losim rezolucijama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari