Markosmi
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.02.2004
- Poena
- 705
Jel ovde fali jedno 8 meseci poruka, ili je napamet napisan post? Pogledaj prvo datum poruke iznad svojeOvde ima MTS botova, registovani 1 dan i prva poruka napad na Yettel![]()
Jel ovde fali jedno 8 meseci poruka, ili je napamet napisan post? Pogledaj prvo datum poruke iznad svojeOvde ima MTS botova, registovani 1 dan i prva poruka napad na Yettel![]()
Slučajno sam ušao ovde da pogledam za komšiju, i vidim 2 poslednje poruke,Jel ovde fali jedno 8 meseci poruka, ili je napamet napisan post? Pogledaj prvo datum poruke iznad svoje
Ja сам ишао у Кнез Михајловој у Јетел објекат, брзо, кратко и ефикасно добио нову картицу. За разлику од МТС где је радница или нова или учи шта ради па је требало времена да се све означи и пронађе.Pozdrav svima koji citaju. Zelela sam samo da napisem svoje iskustvo sa Yettelom, sto ne znaci da sam u pravu.
Kao prvo, pravu srecu imate ako pronadjete Yettel objekat u kojem zaposleni imaju iskustva dovoljno kako bi vam ista objasnili. O ljubaznosti ne zelim ni da pisem. Kad napravite scenu jer su oni napravili propust, obicno odgovor bude "to nije do nas". Interneta jako malo koristim pa samim tim mesecno skupim poprilican broj gigabajta. Konkretno-u martu sam imala 90GB u paketu (Viber i Fb imaju svojih 10GB koje nijednom nisam potrosila). Odjednom mi stize poruka da sam potrosila sav internet, 0 KB na raspolaganju. Naravno sokirana, odlazim u poslovnicu i njihov odgovor " to nije nase, zovite call centar. Zovem njih i dobijam ubedjivanje da sam gledala filmove, YT. Ja reko nisam, posao i obaveze mi ne dozvoljavaju. Posto krece svadja, prebacuje me zena na drugu liniju. Dobijam objasnjenje da cu listing potrosenog interneta dobiti u poruci. Ok. Stize poruka posle pola sata "Ne vidimo propust u prijavljenom problemu". Nigde listinga, nigde objasnjenja. Sto bi rekli-ceracemo se. A to je samo jedan od problema koje imam sa njima. Moj savet je-STO DALJE OD YETTELA AKO MISLITE DA SACUVATE NOVAC I ZDRAV RAZUM.
Izvinjavam se na ovolikoj kolicini teksta 😅
2 meseca.Jedno pitanje, prešao sam iz mts-a pripeid na A1 pre 3 meseca, kod njih mi se ne sviđa nista(zeznuo sam se) pa bih sada da predjem na Yettel prepaid pa me zanima koliki je rok koliko moraš biti kod jednog operatera da bi mogao da predjes kod drugog? Da li je i dalje 2 meseca ili su povećali? Hvala....
Nebitno je odakle dolaziš, bitno je da pređeš na pripejd pa kroz 2-3 dana ti se u Yettel aplikaciji ponudi prelazak na postpejd uz 50%. Isto tako, zvaće te iz mts-a, obrazloži im šta tražiš, a možda će ti i oni ponuditi 50% na željenu tarifu ako ti više odgovara da ostaneš.Da li yettel nudi popust od 50% za korisnike koji svoj broj prebace sa mts mreze?
Ljudi, kako vam radi wifi i televizija? Ja ne prebacujem postpaid broj, ostaje u mts-u. Uzeo bih paket L (tv +net), nude mi za 50% svih 24 meseca.Nebitno je odakle dolaziš, bitno je da pređeš na pripejd pa kroz 2-3 dana ti se u Yettel aplikaciji ponudi prelazak na postpejd uz 50%. Isto tako, zvaće te iz mts-a, obrazloži im šta tražiš, a možda će ti i oni ponuditi 50% na željenu tarifu ako ti više odgovara da ostaneš.
Mozes, instaliraj na drugom smart tv-u Yettel TV aplikaciju i povezi nalog.Možda glupo pitanje ali nemam iskustva sa Hipernetom da li je moguće gledati Hipernet TV na drugom Smart TVu bez dodatnog rentiranog Stb uređaja?
@vukkapor ne znam da li si koristio Mobi Banku bilo aplikaciju bilo onlayn,ja jesam jer kada sam bese 2023g. uzeo telefon Yettel Banka nije ni postojala,Sad trentno u Ponedeljak tj sutra mi istice UO i zadnja rata je uplacena samo da proknjize.Ali zanimljivo Mobi Banka mi na Laptopu radi bez greske a na telefonu nece(pise deaktivirana aplikacija)...a na telefonu mi radi Yettel Banka unesem pin kod i radi sve.Ali zato Yettel Banka na Laptopu nece nikako,skeniram onim QR kodom iz aplikacije i nista nece pa neceBanku u sirokom krugu zaobilazite, 50 dana je proslo i dalje kartice nisam dobio, pored toga ne stize mi sms sa kodom da omogucim yettel bank aplikaciju, zarobljene mi pare stoje bukvalno..
Daju Smart Tv uz ali samo uz opticki internet,a moze i ostalo njihovo iz Hipernet ponude.Cene neki Tesla model za dinar i ima jos tri Samsung modela...uosalom evo link pa nek komsija pogleda ima i cene Yettel Tv PonudaJel daju televizore na rate i uz popust na pretplatu kod agenata ili mora puna cena paketa? Pitam jer hoće komšija uskoro da pređe kod njih pa da zna jel da uzima TV ovako ili preko njih.
Pitao sam jel moze npr. promocija 24m upola cene + neki TV ili ne, ako hoces TV jel mora puna cena paketa?Daju Smart Tv uz ali samo uz opticki internet,a moze i ostalo njihovo iz Hipernet ponude.Cene neki Tesla model za dinar i ima jos tri Samsung modela...uosalom evo link pa nek komsija pogleda ima i cene Yettel Tv Ponuda![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari