Šta je novo?

Supernova (2024)

Šta sa ovim? Pa ja već imam 2 modovana BOX UREĐAJA.... Ne razumem te?? 🧐👋

@Dak78 Razmisli malo, pročitaj malo pa ćeš razumeti ? 😂 I na "modovan" Move Hybrid može ako treba ručno da se instalira (naj)noviji firmware.

@Dak78
Ne znam kako ću noćas spavati ako ti ne shvatiš da sam ja lično u poslednjem komentaru teme za koju ti je DVOJE ljudi postavilo link stavio linkove za download poslednje 2 verzije firmware. A @Gileb ti je već ovde odgovorio šta bude kad se na "modovani" Move Box instalira najnoviji firmware sa novom Move aplikacijom dodatom umesto stare l.

Ili možda treba pola foruma da dođe kod tebe ad te drži za ruku dok čitaš temu u kojoj ima sve što te zanima? Da mi pročitamo umesto tebe i napravimo ti step by step tutorijal?

I Animal Planet i Travel Channel su u osnovnom paketu.

@Dak78
Ne znam kako ću noćas spavati ako ti ne shvatiš da sam ja lično u poslednjem komentaru teme za koju ti je DVOJE ljudi postavilo link stavio linkove za download poslednje 2 verzije firmware. A @Gileb ti je već ovde odgovorio šta bude kad se na "modovani" Move Box instalira najnoviji firmware sa novom Move aplikacijom dodatom umesto stare l.

Ili možda treba pola foruma da dođe kod tebe ad te drži za ruku dok čitaš temu u kojoj ima sve što te zanima? Da mi pročitamo umesto tebe i napravimo ti step by step tutorijal?
Brate, sve je OK.. Izvini ako sam te smorio... Nemaš potrebe za "SEKIRACIJOM" sve je to ok, samo loše si me shvatio, a i ja sam malo loše razumeo ostale i eto to je to... Izvinjavam se i tebi a i ostalim koji su mi pokušali pomoći. 👋 Sportski pozdrav!! 👋️ 🙋🏻‍♂️

Posle koliko vremena oni treba da potvrde obnovu ugovora i aktiviraju isti, jer sam dobio onaj mejl da napišem da sam saglasan sa svim uslovima u subotu i jesam ali još uvek nisam nijedan odgovor dobio a prošlo je 48h?
Neće ti ništa odgovoriti.
Kada si ti njima odgovorio da si saglasan sa ugovorom koji su ti oni ponudili , od tada ti računaju UO , to možeš videti i na Moj MTS .
Faktički ti si potpisao novi ugovor sa njima , pod uslovima o kojim si se sa njima dogovorio .

Pazi pošto svi imaju te kartice to je tehnički izvodljivo, ali neće sa time da se mlate, lakše im uključi sve kanale ili isključi. Inače te kartice su njima izmišljene da bi ne platišama isključili tv. Inače to je standard DVB-C
Znas da mi ovo nije skoro palo na pamet da je moguce, ali sam razmisljao davno o tome, pre mozda 5-6 godina kako sve mogu preko kartice da isprogramiraju za svakog individualnog korisnika. Ne bi oni dozvolili da im se ne listaju kanali, ovi nebitni.
Koliko sam zapazio za ovih desetak dana od ažuriranja nema toga više,nekako sam stekao utisak da taj koji je isprogramirao novi softver baš i ne provodi mnogo vremena pred tv ekranom!
Ko je bar malo upucen zna da programeri cesto i ne znaju kako radi aplikacija, jednostavno ih ne zanima. Dobiju instrukcije sta se trazi od aplikacije i QA tim testira, i pitanje je i oni koliko to testiraju, mozda samo kazu da to radi kako je u opisu i ne trude se da osim funkcionalnih zahteva provere koliko je prakticno upotrebljiva aplikacija. A mozda je project manager takav da ga i ne zanima misljenje koje ima QA tim, jos manje korisnici usluge. Drugim recima za nas korisnike, to ti je sto ti je.

Pozdrav ekipi, ako mi može neko pomoći,
Kupio sam Tesla tv tesla 43s635 Google TV i gledam kablovsku tv, Supernova preko CAM modula i prevod ne radi na određenim programima gde se mora ručno uključiti prevod. Sve sam pokušao, prošao kroz sva podešavanja, ali ništa. Daljinski uopšte nema tipku subtitle, ali kroz podešavanja sam sve podesio ali bez rezultata.
Danas mi je došao zamjenski TV isto Tesla malo noviji model 43s645 ali ista stvar, opet prevod ne radi.
Da li je neko imao istu situaciju sa Tesla TV ili nekim drugim Google TV??
Hvala svima

Neće ti ništa odgovoriti.
Kada si ti njima odgovorio da si saglasan sa ugovorom koji su ti oni ponudili , od tada ti računaju UO , to možeš videti i na Moj MTS .
Faktički ti si potpisao novi ugovor sa njima , pod uslovima o kojim si se sa njima dogovorio .
Pa u moj mts mi idalje piše stari paket i da mi je ugovorna obaveza istekla?

Al ovo bas radi lose na starom box .Valjda ce biti jos neki update

Znas da mi ovo nije skoro palo na pamet da je moguce, ali sam razmisljao davno o tome, pre mozda 5-6 godina kako sve mogu preko kartice da isprogramiraju za svakog individualnog korisnika. Ne bi oni dozvolili da im se ne listaju kanali, ovi nebitni.

Ko je bar malo upucen zna da programeri cesto i ne znaju kako radi aplikacija, jednostavno ih ne zanima. Dobiju instrukcije sta se trazi od aplikacije i QA tim testira, i pitanje je i oni koliko to testiraju, mozda samo kazu da to radi kako je u opisu i ne trude se da osim funkcionalnih zahteva provere koliko je prakticno upotrebljiva aplikacija. A mozda je project manager takav da ga i ne zanima misljenje koje ima QA tim, jos manje korisnici usluge. Drugim recima za nas korisnike, to ti je sto ti je.
Prijatelju, prost primer i dokaz... Kako kad pale i gase HBO?!

Meni su tako aktivirali pre 2 god BX paket , a sada 2 postpejd ugovora .
Nznm sta ti se onda desava

Pozdrav ekipi, ako mi može neko pomoći,
Kupio sam Tesla tv tesla 43s635 Google TV i gledam kablovsku tv, Supernova preko CAM modula i prevod ne radi na određenim programima gde se mora ručno uključiti prevod. Sve sam pokušao, prošao kroz sva podešavanja, ali ništa. Daljinski uopšte nema tipku subtitle, ali kroz podešavanja sam sve podesio ali bez rezultata.
Danas mi je došao zamjenski TV isto Tesla malo noviji model 43s645 ali ista stvar, opet prevod ne radi.
Da li je neko imao istu situaciju sa Tesla TV ili nekim drugim Google TV??
Hvala svima
Imas li u podesavanjima u opciji za tv podesavanje kanala? Tu bi negde trebalo da ima opcija za subtitle.Tamo negde gde mozes da sortiras kanale bi trebalo da ima opcija i za subtitle.Nemam Gogle tv pa nagadjam.

I Animal Planet i Travel Channel su u osnovnom paketu.
Kad ukucam u pretrazi na supernovaoot, ne mogu da nađem animal planet.
Meni su tako aktivirali pre 2 god BX paket , a sada 2 postpejd ugovora .
Nznm sta ti se onda desava
I ja sam pre dve godine isto produžio ugovor preko maila, i odma mi stiglo da mi je ugovor obnovljen.
Do skoro nisam mogao da vidim na moj mts kad mi ističe ugovor za sn, samo za mobilni kad sam imao.

Zdravo svima, da li je neko upućen kada će korisnici početi da dobijaju naloge za novu Move(od Blicneta) aplikaciju, pošto vidim da više ne dobijaju za staru Move Smart uopšte, takođe i da su je uklonili sa playstora...

Zdravo svima, da li je neko upućen kada će korisnici početi da dobijaju naloge za novu Move(od Blicneta) aplikaciju, pošto vidim da više ne dobijaju za staru Move Smart uopšte, takođe i da su je uklonili sa playstora...
E moj brate, dobro došao u "CLUB" i nazdravlje ti bilo pitanje. 😉
Vrati malo ovu temu unazad i pročitaj. Sve već dosta o tome piše... 🙋🏻‍♂️😉

Dobro vece,citam po forumu vec 2h ako moze pomoc imam Lg smart tv web os ne mogu da aktiviram supernovu,nadjem neku aplikaciju ali pose da je za bh i kad treba da ukucam onaj aktivacioni kod kaze da ne nepostojeci. Bilo kakava pomoc dobro dosla hvala

Неко је написао да је миграција нове апликације за Лозницу 24ти, али још увек ништа. Жури ми се из јединог разлога што та апп може на хајсенс :)

Animal,Travel chanel,Food Network...Nema ih vise,jesu izbaceni sa liste kanala?

Nazad
Vrh Dno