Ja sam napravio egipatski paypal prije par mjeseci,i dodao karticu!I nikome ne traži osobnu osim meni?
Jel tko probao kupiti vode preko
Nemoj se dzabe drndati s tim,imaš Indijski individualni za godinu dana oko 2000,i to baš na tom sajtu.iI nikome ne traži osobnu osim meni?
Jel tko probao kupiti npr. indijski kod preko driffle.com?
Lako za vas jabukovce!😂Tako se i meni čini.
Ali ja sam svejedno već duže vreme na Apple Musicu za 0.49€, Spotify mi se nekako “srozao” i previše tiktokerizivao. Algoritam im je takodje donedavno bio super…
Pogledajte prilog 485516
Da li si promenio ručno region na Egipat u podesavanjima profila?ja sam uspeo da napravim pp egypt bez problema (prosla i ona potvrda od 1$)
Ali nema sanse da platim sada sa njim na Egipatskom Spotify?
Nudi mi samo opciju pp na individual premium (na family samo credit card i carier ), kad probam taj individual , odvede me da se logujem na pp i napise
We are not able to process your payment using your PayPal acc at this time..... Return to merchant
Help?
Da, tu mi stoji EgipatDa li si promenio ručno region na Egipat u podesavanjima profila?
Ovaj link pa ides u edit profile (vpn egipatski uključen)
Login - Spotify
www.spotify.com
Ja sam dobijao iste poruke onda sam otisao na https://play.google.com/store/account/subscriptions tamo je stajalo da je nalog canceled, kliknuo sam na dugme da obnovim pretplatu i proslo je. Za par dana je skinuto 100 TL za porodicni nalog.Jel ukinulo kome preko Turske? Meni za par dana. Stalno me gnjave sa ovim pop upom.
Ja sam zainteresovan. Ako ima još ko pa da formiramo familiju.Jel ima neko jedno slobodno mesto u familiji?
Hvala
1+ a mozda i još jednog nadjemJa sam zainteresovan. Ako ima još ko pa da formiramo familiju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari