Šta je novo?

Spotify - muzički servis - FAQ i pravila u prvoj poruci

Ja sam imao spotify preko turske koristeci Ininal karticu.
Od neki dan su Ininal banku zablokirali,valjda zbog pranja novca.
Jutros napravio preko egiptA

I nikome ne traži osobnu osim meni?

Jel tko probao kupiti npr. indijski kod preko driffle.com?

I nikome ne traži osobnu osim meni?

Jel tko probao kupiti npr. indijski kod preko driffle.com?
Nemoj se dzabe drndati s tim,imaš Indijski individualni za godinu dana oko 2000,i to baš na tom sajtu.i
Imam ja 2 koda ali su mi rezervisana.Nek mi potvrde @pilauda i @Zet da li hoće definitivno,ako ne da dam čoveku jedan kod da se ne cima više.😄

Ne znam da je bas pametno kupovati te kodove za godinu dana. Ako su uveli ovo pravilo da se turski account može koristiti samo u Turskoj, sasvim je logično da ce to da urade i za ostale zemlje.

Evo meni šljaka od prošlog aprila,uzeo za 3 godine kad je bio onaj bug.Samo sam zemlju prebacio na Indiju,ubacio kodove i to je to.

Da li može da se promeni adresa sa turskog na egopat? Ili moram novi? Kad otvorim pay pal

Ja kupujem giftkardove za indijski Spotify drugarima, za sad na dva naloga i evo druga godina kako radi bez problema. Dokle god je giftkard, bez payment methoda koji je na drugu zemlju od one gde je registrovan nalog, mislim da nema problema. Javljam ako se promeni.

Aktivirao sam akciju na Apple Music, 3 meseca po ceni jednog, čisto da probam, neverovatno koliko je lepša aplikacija, a nema tiktokifikacije kao na Spotify što pomenu @S03 . Razliku u zvuku preko Airpods pro 2 između A Music i Spotify ne vidim, iako sam pokušavao da čujem, ali to mi i nije toliko važno.

Ono što mene najviše nervira je dostupnost muzike, a koristeći Deezer, Spotify i sad malo Apple Music, vidim da na svakom fali nešto i da servisa gde ima svega prosto nema, osim možda YT Music, ali on mi je baš ružan.

ja sam uspeo da napravim pp egypt bez problema (prosla i ona potvrda od 1$)
Ali nema sanse da platim sada sa njim na Egipatskom Spotify?
Nudi mi samo opciju pp na individual premium (na family samo credit card i carier ), kad probam taj individual , odvede me da se logujem na pp i napise
We are not able to process your payment using your PayPal acc at this time..... Return to merchant
Help?

ja sam uspeo da napravim pp egypt bez problema (prosla i ona potvrda od 1$)
Ali nema sanse da platim sada sa njim na Egipatskom Spotify?
Nudi mi samo opciju pp na individual premium (na family samo credit card i carier ), kad probam taj individual , odvede me da se logujem na pp i napise
We are not able to process your payment using your PayPal acc at this time..... Return to merchant
Help?
Da li si promenio ručno region na Egipat u podesavanjima profila?

Ovaj link pa ides u edit profile (vpn egipatski uključen)

Da li si promenio ručno region na Egipat u podesavanjima profila?

Ovaj link pa ides u edit profile (vpn egipatski uključen)

Da, tu mi stoji Egipat
Probao na dva stara naloga. Surfshark je vpn, probao i na apple i Android telefonu.
Na applu imam i app PayPal ali svaki put dobijem da se vratim na početak
1000007963.jpg

@S03
Da nisi možda menjao nešto u podešavanjima PayPal-a?
Gledam sad piše ovo kad udjes u payment options
Subscription off

Prilozi

• IMG_8324.jpeg
    IMG_8324.jpeg
    112.1 KB · Pregleda: 49
Jel ukinulo kome preko Turske? Meni za par dana. Stalno me gnjave sa ovim pop upom.

Prilozi

• IMG_20250330_135338.jpg
    IMG_20250330_135338.jpg
    65.2 KB · Pregleda: 30
A kako ste uopšte kupili preko turske spotify? Ja pokušao fonom, pc(naravno VPN) i na xbox-u mi je nalog turski neće pa nece. Kaže nije isti region kartice i naloga...

2 godine i 2 mjeseca imam preko turskog Google Playa...

Otkazalo mi, i kliknuo obnovi. Sad čekam rasplet..

Prošla uplata!😱

Nadam se da ni neće otkazati odjednom, ali ajde neću propasti za 1,44€!

Jel ima neko jedno slobodno mesto u familiji?

Hvala

Gde ima najjeftinije da se nabave 12 mesecni kodovi? Eneba trenutno nema na stanju? G2A? Da li ima neko neki predlog?

Nazad
Vrh Dno