boban01
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.07.2015
- Poena
- 235
Ljudi se drze svojih operatera zato sto jako mali procenat zna za ove dogovore preko agenata i popusta za nove korisnike. Da svi znaju da se svaka pretplata moze prepoloviti za 50%, stalno bi ljudi prelazili sa jednog na drugog operateraKoliko ja vidim okolo, ljudi se grčevito drže svog operatera i kao da misle da sa drugima neće imati signal malte ne. Tabela iznad ohrabruje ljudi ipak reaguju logično u proseku.
Vidiš, to verovatno zavisi i od grada / ekspoziture. Ja sam krajem februara otišao u ekspozituru (Beograd, Beo centar), pitao šta nude za prenos tj. da li mogu da 50% popusta završim kod njih ili moram agenta da cimam...rekoše sve ok, može kod njih (preneo 3 broja iz MTS-a sa Omorike S na Neo Super tarifu). A u isto neko vreme moj kolega bio u Inđiji u A1 ekspozituri i rekoše mu da zove agenta za prenos broja iz MTS-a (završio preko agenta sve bez problema).Informacija iz prve ruke. Bio malopre u ekspozituri A1, pitao sta nudite za prelazak iz MTS u A1 sa prenosom broja, odmah mi rekli 50% na bilo koji paket uz ugovor na dve godine bez telefona. Tako da mi nije bio potreban agent. Naravno meni je isteko sad ugovor u MTSu.
Na kraju su ga ipak zvali iako je potpisao ugovor. Dobio je 6 meseci po dinar i preostalih 18 po 1200 za NEO30Dok je jedan kolega uspesno izboksovao od A1 agenta 50% na pretplatu kao novi korisnik, drugi kolega koji je trazio prenos u MTS iz A1, preko agenta uz akciju od 50% na Soko max tarifu, nadao se da ce dobiti poziv od A1 da mu i oni ponude 50% da ostane ali taj poziv nije ni stigao. Cudno mi je to, da nije “propao” kroz sistem pa da ga nisu nazvali da ga pokusaju barem zadrzati, a on bi inace i ostao da je dobio tih 50% na NEO30 kao i kolega koji tek dolazi u A1
Izgleda da su zaratili A1 protiv ostala dva. Ja kada sam tražio najbolju opciju za prelazak iz yetela u mts nekoliko promotera iz mts-a mi je reklo da bi mogla mnogo bolja ponuda da prelazim iz A1.… krenuo je tihi rat cenama paketa… osnovne su i dalje preterane, sa 50% i nekako da se prihvati…
Moguće. Mts i yettel su u dilu i oko kupovine sbb-a...Izgleda da su zaratili A1 protiv ostala dva. Ja kada sam tražio najbolju opciju za prelazak iz yetela u mts nekoliko promotera iz mts-a mi je reklo da bi mogla mnogo bolja ponuda da prelazim iz A1.
Sve više dokaza da su yetel i mts "bratske" firme, odnosno pod jednim šeširom
Da li neko ima iskustva sa raskidom ugovora koji je duzi od 24 meseca sto je protivzakonito od 7. maja 2023. kada je stupio na snagu novi ZEK?
Maja 2024. sam potpisao ugovor na 29 meseci sa A1 jer prethodna ugovorna obaveza nije istekla pa me zanima da li takav ugovor može da se raskine s obzirom da je protivzakonit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari