Šta je novo?

Koji VPN kupiti?

Jedan savet za nordlocker (isto važi i za nordpass) je da ne čuvate nikakve bitne podatke tamo ili bar da imate backup istih na drugom mestu. Kodovi koje ste kupili na g2a, su obično stečeni na ilegalan način poput kupovine putem ukradenih kreditnih kartica, zato i jesu tako jeftini. Postoji mogućnost da vam nord ukine nalog i da ostanete bez podataka.

Da li se i kod Vas dešava da na Desktop NordVPN često ne može da se konektuje i da do beskonačnosti vrti Finding Server.... jedina solucija je da ga više puta isključim i uključim i onda se iz 3, 4 puta konektuje...
Jutros ga kupih i reko da iskoristim ovaj "popust" na G2A za NordVPN, a imam od drugara Surfshark kome krajem aprila ističe licenca i radi kao sat!

Prilozi

• Finding server.jpg
    Finding server.jpg
    153 KB · Pregleda: 43
Poslednja izmena:
Jedan savet za nordlocker (isto važi i za nordpass) je da ne čuvate nikakve bitne podatke tamo ili bar da imate backup istih na drugom mestu. Kodovi koje ste kupili na g2a, su obično stečeni na ilegalan način poput kupovine putem ukradenih kreditnih kartica, zato i jesu tako jeftini. Postoji mogućnost da vam nord ukine nalog i da ostanete bez podataka.
E pa super onda smo bacili pare :(

E pa super onda smo bacili pare :(
Nord je sam po sebi "shady" kompanija, tako da je moguće da svesno dozvoljavaju ovakve stvari, da bi imali što više korisnika, samim tim ne mora da znači da će nalog biti obrisan.

Moj je savet bio čisto da ne pomislite da je sve legalno, počnete da koristite njihov cloud, pa u jednom momentu izgubite podatke bezveze. Viđao sam na redditu da su ljudima gasili naloge, ali pored ovih kodova, bilo je i ljudi koji su kupovali i koristili hakovane naloge.

Posle koliko vremena su vam poslali kodove?Ja sam jutros kupio i još mi nije stigao mejl,samo stigao odgovor da je porudzbina primljena.

Kod bi trebalo da dobiješ instant, pogledaj na svom nalogu na G2A da li je stigao.

Pozdrav, koliko je sigurno uzeti ovu ponudu x3, pa biti miran 6 godina? Da li je pouzdano cuvati porodicne fotografije i snimke u cloudu? Ne mislim zbog toga da ih neko vidi, nego da se ne izgube preko noci bez prethodnog upozorenja da se preuzmu? Ne bih se petljao sa harddiskovima i slicno, nekako mi lakse da sve ide na cloud. Ili mozda kupiti neki permanent storage online?

Mala napomena: Ovo je gore Complete verzija, dakle jos jace od Plus. Dakle, uz ovo sto smo pisali dobijete jos i 1 TB encrypted cloud storage. Strasan deal. Uzimajte dok nije nestalo. I ja uzeo na 6 godina za 43 dolara. A imam Surfshark 😂

E sad, ako uzmem kôd koji ima 1TB clouda, i dodam ga na nalog na koji sam uzeo kôd bez 1TB clouda, šta će se desiti. Da li ću imati nalog na 4 godine i 1TB clouda? 🤔

Ni meni ne daje opciju za kartice g2a, Google pay nemam jer sam na Apple, a ni ostalo, neki predlog?

Mislim da bilo koji Google nalog moze da ima google pay da to nije vezano za uredjaj.

Nord je sam po sebi "shady" kompanija, tako da je moguće da svesno dozvoljavaju ovakve stvari, da bi imali što više korisnika, samim tim ne mora da znači da će nalog biti obrisan.
^^ this.
Pokusavaju da dobiju dovoljno trzista pre nego im AV firme preuzmu sve (jer vise se retko prodaje AV bez VPNa).

Ima previse legalnih fora za ove kljuceve, firme recimo prodaju gomilu licencu svojih (koje su za radnike privatno uzete, sto znaci nisu business licence).

Kakav kljuc dobijate, jel' tacno 365 x 2 dana?

kome treba legalan cloud yandex.ru je vrlo povoljan, tipa 2 god 2 TB sam platio 20 eur

Logicno bi bilo da produzis sve sto imaju oba naloga na 4 god. a Cloud samo na dve godine.
Meni se pod Windowsom cudno ponasa nece da konektuje vrti itd, dok na Linuxu radi na keca i ne puca.

Sad gledam pretplatu koju sam uzeo i posto sam uzimao 2 komada, pa jos 1, izgleda sam drugi put uzeo neku drugu opciju (ne znam kako mi je uspelo) jer mi NordLocker vazi do 2029., a ostalo do 2031. 😅

Sad gledam pretplatu koju sam uzeo i posto sam uzimao 2 komada, pa jos 1, izgleda sam drugi put uzeo neku drugu opciju (ne znam kako mi je uspelo) jer mi NordLocker vazi do 2029., a ostalo do 2031. 😅
Do kada tacno, a kog meseca si kupio?
Jel' imate invoice u profilu? ;)

Da prenesem svoje iskustvo sa ovim paketom.
Imao sam ranije neki trial NordPass i zaboravio masterpassword.
Po automatizmu sam iskoristio taj account kad ga vec imam da ne pravim novi kad sam ovo kupovao.
Poenta je da sam kontaktirao support da mi resetuju NordPass i odradili su sve bez ikakvih problema.
Hocu da kazem da nije legalan nalog valjda bi mi odmah blokirali.
Sa izjavom da budemo oprezni sa cloudom ili NordPass se slazem jer ne verujem ni jednom provideru, uvek moze nesto da se desi i da izgubimo sve.

Pogrešno si me razumeo, legalnost naloga se ne dovodi u pitanje. Kad ljudi kupuju hakovane naloge, oni dobiju username i password od tuđih naloga, kao npr. sad da neko dospe do tvog username i password i proda trećem licu. Kod tebe je legalan nalog naravno, jer je tvoj lični.

Ono što može biti ilegalno je način na koji su kodovi koje ste kupili stečeni. Vi ih kupujete na g2a, koji je sivi market za digitalne kodove, od drugih fizičkih lica, a ne od g2a ili nekog drugog pravnog entiteta. Jedan od načina (nije naravno i jedini) kako se stiču je kupovina kodova ukradenim kreditnim karticama, zato i jeste ovakva nerealna cena koja je skoro 10x manja nego trenutna na nordvpn sajtu.

Likovi koji vama prodaju kodove znaju koje su "shady" kompanije i kod kojih ovo prolazi iz nekog razloga, bilo da je to svesno na štetu kompanije za recimo potrebe marketinga ili što reče alfa gore, procenat tržišta, zato i prodaju kodove tih kompanija. Bilo je pre na redditu ceo subreddit gde se prodaju samo ovakvi kodovi za razne kompanije, ali je banovan baš iz razloga što su kodovi često stečeni ilegalno.

Jasno onda je 99.99% skroz legal, imaju foru da kupe vouchere jako jeftino.

Da prenesem svoje iskustvo sa ovim paketom.
Imao sam ranije neki trial NordPass i zaboravio masterpassword.
Po automatizmu sam iskoristio taj account kad ga vec imam da ne pravim novi kad sam ovo kupovao.
Poenta je da sam kontaktirao support da mi resetuju NordPass i odradili su sve bez ikakvih problema.
Sa izjavom da budemo oprezni sa cloudom ili NordPass se slazem jer ne verujem ni jednom provideru, uvek moze nesto da se desi i da izgubimo sve.
Jesu li ti ostale šifre sa tog naloga nakon što su resetovali šifru? Ako jesu, onda je to veliki problem.

Neznam na koje sifre mislis ali nije ostalo nista i to su me upozorili, kad urade reset sve se brise.
Morao sam da stavim novi master pw i ostalo. Pricam samo za NordPass.

Ja koristim Bitwarden password manager godinama i veoma sam zadovoljan.
Nordpass cisto da probam.

Ja koristim Bitwarden password manager godinama i veoma sam zadovoljan.
Nordpass cisto da probam.
ja kaspersky pass manager, topppp, s tim sto sam ranije jeftinije prolazio sa kljucevima kupljenim na ebay, ove god ih nije bilo, ali nije preskupo ni preko kaspersky sajta, spasava me svaki dan program, toppp

Uspeo sam da kupim samo jedan ključ i to nakon što mi je više puta odbio transakciju (nisam u tom momentu stavio da hoću da kupim dva komada, jer sam hteo da vidim samo hoće li proći). Ta jedna je uspela nakon dodavanja nove kartice kroz Google pay. Nakon toga, međutim, neće ni da čuje.

Probao sam sa dve različite kartice iste banke (Intesa) i sa Raiffeisen. Započnem proces, stigne sms za transakciju, ali fejluje sa njihove strane tokom processinga.

Sam ključ radi super.

Ne mogu više da editujem pa neka neki mod spoji. Uspeo sam da kupim još jedan kod tako što sam ugasio Wi-Fi, ušao preko Brave browsera na telefonu u inkognito mod i izabrao Apple Pay kao način plaćanja. Ne verujem da će još neko imati sličan problem, ali eto, ako se nekome zalomi kao meni, da ima info. Sad sam miran do 2029. za manje od 30 evra.

Evo i ja sam uzeo jos jedan paket i produzio do 2029, koristio sam Gpay bez problema kao i prvi put :)
Neznam sta ce mi ali ajd kad svi :D

Nazad
Vrh Dno