Šta je novo?

Pi Network-Rudarenje preko vašeg mobilnog telefona!

Pre dve nedelje pokrenuo prebacivanje na main, sve bilo zeleno. Jutros trebalo da bude otkljucano na mainnetu, ali eto problema...
Citam posle kao imali su nekih security problema pa su vratili svima nazad pi u test.
Sad opet cekam samo ne znam sta, nova migracija, novo otkljucavanje,...

Prilozi

• Screenshot_20250312_062915_Pi.jpg
    Screenshot_20250312_062915_Pi.jpg
    115.6 KB · Pregleda: 94
  • Screenshot_20250312_063030_Pi Browser.jpg
    Screenshot_20250312_063030_Pi Browser.jpg
    61.7 KB · Pregleda: 46
Pre dve nedelje pokrenuo prebacivanje na main, sve bilo zeleno. Jutros trebalo da bude otkljucano na mainnetu, ali eto problema...
Citam posle kao imali su nekih security problema pa su vratili svima nazad pi u test.
I meni isto , kazu ljudi da je tako na svake 2 nedelje napred- nazad i da je zakljucano u nedogled (do nekog sledeceg "mainneta" haha) i da niko ne moze da proda..sad mi je jasno zasto cena ne pada kad niko ne moze da posalje iz walleta🤣💩💩💩💩💩

Poslednja izmena:
Reddit je besan :ROFLMAO: Ovo do sad nisam video..dakle imas wallet i imas kljuceve od tog walleta i neko moze da posalje tvoje tokene negde bez tvog znanja WTF :ROFLMAO: da ne pricamo sto non stop sve odlazu i izmisljaju neka nova pravila da ljudi ne mogu da dodju do svojih tokena. Ako nista drugo barem mi je drago sto sam tamo 2020/2021 batalio da klikcem kad sam uvideo da su ubacili reklame u aplikaciju :D

Vlasnik Bybita (y)

Screenshot_1.png

I meni isto , kazu ljudi da je tako na svake 2 nedelje napred- nazad i da je zakljucano u nedogled (do nekog sledeceg "mainneta" haha) i da niko ne moze da proda..sad mi je jasno zasto cena ne pada kad niko ne moze da posalje iz walleta🤣💩💩💩💩💩
Cena ce da padne svakako, solidan procenat ljudi ce da prodaje kada se dokopaju novcica. E sada ko hoce da rizikuje on ce da ceka. Mene iskreno zabole, ja sam orocio na godinu dana, nisam ulozio nista i idem all in.

Ja jednu stvar samo ne razume... Ako solidan ljudi prodaje to znaci da ce istu tu kolicinu novcica neko da kupi? Izvinjavam se ako sam pogresno shvatio, totalni sam laik za kripto :)

Cena ce da padne svakako, solidan procenat ljudi ce da prodaje kada se dokopaju novcica. E sada ko hoce da rizikuje on ce da ceka. Mene iskreno zabole, ja sam orocio na godinu dana, nisam ulozio nista i idem all in.
to ti mislis da si zakljucao na godinu dana 🤣 ima ljudi kojima trenutna cena odgovara.
mozda cemo moci tamo neke godine kad bude na 0.1$ i market cap ispod 100m gde mu je i mesto..
od milionski broj pratilica na mrezama i hiljade i hiljade komentara svakodnevno...ja i dalje nisam video dokaz neku fotku da je neko uspesno odradio transakciju van walleta.Nema od toga nista.

odjavljujem se

Ma i da ne bude, zabole me. Zar neko odavde nije prodavao na okx, mrzi me da vracam komentare?
I bitkoin nije vredeo nista u pocetku, ove kripto valute su nedefinisane u smislu da ti imas neku sigurnost. Sve ti je to kako vetar dune , marketing, masovnost...
Ovo lako moze da dodje na 0.1 sto ti kazes, a moze i da ode na 10$. Uglavnom ovo je prvi kripto ove vrste tako da je prica orginalna, e sada braca Azijati vidim bas napaljeni na ovo a ima ih kao kusih pasa...

Poslednja izmena:
Transferable balance je nestao, dosao evo 14.3, novi UI i nestali novcici :)
Takodje, sta je ova fora sa orocavanjem, orocio sam navodno do 7.marta ali i dalje imam available 0 pi. Ovo sve vise mirise na opasnu prevaru

Prilozi

• Screenshot_2025-03-14-01-18-58-067_pi.browser.jpg
    Screenshot_2025-03-14-01-18-58-067_pi.browser.jpg
    71.2 KB · Pregleda: 37
  • Screenshot_2025-03-14-01-19-23-235_pi.browser.jpg
    Screenshot_2025-03-14-01-19-23-235_pi.browser.jpg
    65.3 KB · Pregleda: 38
Mislim da je ovo oročavanje u suštini neki njihov vid da napumpaju cijenu coina u startu, tj. da ga ne bi većina prodala odmah. :) Iz istog razloga je po defaultu stavljeno da su coini oročeni na max period a kako 90% ljudi ne pročita šta klika (posebno prije dok Pi nije bio aktulen tj. bezvrijedan) sada ima masa zaključanih coina. A da je potencijalno neki scum, vjerovatno jeste mada dok god ne ulažem 1 cent u isti ne osjećam se prevareno. Jedino one KYC verifikacije, ako se ispostavi stvarno neka prevara, imaju gomilu ličnih podataka...

Btw, vidim novi UI ali meni nisu dirali coine, i dalje imam isti iznos ali zato onaj poslednji korak "Migrate to Mainet" je narandžast evo već 2 mjeseca skoro, nikako da mi prođe....

Kako moze da se prebaci ako nije verifikovano? Meni je logicnije da su prebacili transferable ali su oni umesto prebacivanja meni jednostavno obrisali.

Trikovima nikad kraja.Jednostavno ne dozvoljavaju nikome da dodje do svojih novcica i to je to.

Screenshot_2025-03-14-14-40-53-537_com.android.chrome-edit.jpg

Screenshot_2025-03-14-14-31-06-738_com.facebook.katana-edit.jpg

Screenshot_2025-03-14-14-27-14-456_com.facebook.katana-edit.jpg
evo za sve koji misle da ce odredjenog datuma da se dokopaju svojih novcica 🤣
Screenshot_2025-03-14-14-54-06-397_com.facebook.katana-edit.jpg

Cekajte, svi moraju da verifikuju iz tvog stabla da bi unverifikovani balans presao u verifikovan? Ja sam mislio da ce to da ide pojedinacno kako je ko rudario , tj ako si na racun jednog clana dobio 100pi bonusa , kada on verifikuje da ce taj bonus preci u verifikovan. Ali izgleda da svi moraju sto je nemoguce prakticno jer retko ko vise se seca sifri i sl...

Ispada da ce tako da bude. Ja konacno prebacio deo novcica koji mogu da budu spremni za prodaju :)
@DojedenLeb Ovo za forfeited ja nemam

Prilozi

• Screenshot_2025-03-14-15-39-47-011_pi.browser.jpg
    Screenshot_2025-03-14-15-39-47-011_pi.browser.jpg
    73.3 KB · Pregleda: 56
Ja ako uspem da prebacim na mainnet odmah prodajem.
Za sad mi stoji id alje da je vraćeno i da će biti prebačeno u idućoj migraciji.

Ovo u opticaju ima sacicu novcica, kad svi budu pusteni, nece da vredi ni nulu, a kamoli koji dolar. Prodajite ovo i na 0.1$, bice dobitak.

Ja sam obrnuo do sad oko 5k na okx sa Pijem. Što se mene tiče nikad bolji scam

Meni je migracija vracena (Returned) ima nekih problema, pa sada cekam.

Takodje imam jedno pitanje, kako funkcionise kada se prodaje PI valuta (naravno sacekacu da vidim kako ce se kretati pi u buducnosti), je l se naplacuje neki porez na dobit i slicno, nemam bas mnogo iskustva oko kripto valuta. Hvala unapred

Ispada da ce tako da bude. Ja konacno prebacio deo novcica koji mogu da budu spremni za prodaju :)
@DojedenLeb Ovo za forfeited ja nemam
i jel si uspesno poslao ?

Ja sam obrnuo do sad oko 5k na okx sa Pijem. Što se mene tiče nikad bolji scam
tebi su verovatno i cacijevci dobri

Meni je migracija vracena (Returned) ima nekih problema, pa sada cekam.

Takodje imam jedno pitanje, kako funkcionise kada se prodaje PI valuta (naravno sacekacu da vidim kako ce se kretati pi u buducnosti), je l se naplacuje neki porez na dobit i slicno, nemam bas mnogo iskustva oko kripto valuta. Hvala unapred
90% ljudi su zarobljeni

Gde da posaljem? Imam available u walletu, proslo je sto sam orocio. Mada ja sam to uradio jos prosle godine maja

Pojavila mi se neka količina u Transferable Balance, i dalje imam dosta u Unverified, videćemo kada će "nestati"...

Mislim da je ovo oročavanje u suštini neki njihov vid da napumpaju cijenu coina u startu, tj. da ga ne bi većina prodala odmah. :) Iz istog razloga je po defaultu stavljeno da su coini oročeni na max period a kako 90% ljudi ne pročita šta klika (posebno prije dok Pi nije bio aktulen tj. bezvrijedan) sada ima masa zaključanih coina. A da je potencijalno neki scum, vjerovatno jeste mada dok god ne ulažem 1 cent u isti ne osjećam se prevareno. Jedino one KYC verifikacije, ako se ispostavi stvarno neka prevara, imaju gomilu ličnih podataka...

Btw, vidim novi UI ali meni nisu dirali coine, i dalje imam isti iznos ali zato onaj poslednji korak "Migrate to Mainet" je narandžast evo već 2 mjeseca skoro, nikako da mi prođe....
prevaren si ti itekako burazeru

to ti mislis da si zakljucao na godinu dana 🤣 ima ljudi kojima trenutna cena odgovara.
mozda cemo moci tamo neke godine kad bude na 0.1$ i market cap ispod 100m gde mu je i mesto..
od milionski broj pratilica na mrezama i hiljade i hiljade komentara svakodnevno...ja i dalje nisam video dokaz neku fotku da je neko uspesno odradio transakciju van walleta.Nema od toga nista.

odjavljujem se
prodao sam ja 69 komada baš da probam, prebacio sa walleta na gate.io, i prodao u usdt brzo.. funkcioniše

prodao sam ja 69 komada baš da probam, prebacio sa walleta na gate.io, i prodao u usdt brzo.. funkcioniše
Ajd baci neku fotku transakcije u istoriji.To su mozda na mali broj ljudi dopustili da dodju do svojih tokena. bagra
Ovo u opticaju ima sacicu novcica, kad svi budu pusteni, nece da vredi ni nulu, a kamoli koji dolar. Prodajite ovo i na 0.1$, bice dobitak.
Vec se potapa cena,trebalo je proslu nedelju da mi bude prebaceno u available balance ,medjutim bagra je vratila nazad na ponovno cekanje ,verovatno infinity.
Ako je vec 2 meseca verovatno ce tako i da ostane kada pogledas bilo gde na netu ljudi kace fotke kako im tako stoji godinama .smesno
Meni i dalje stoji na cekanju nakon sto je bagra vratila nazad.Verovatno ce tako i da ostane.
Screenshot_2025-03-17-16-54-58-369_com.blockchainvault-edit.jpg

Ajd baci neku fotku transakcije u istoriji.To su mozda na mali broj ljudi dopustili da dodju do svojih tokena. bagra

Vec se potapa cena,trebalo je proslu nedelju da mi bude prebaceno u available balance ,medjutim bagra je vratila nazad na ponovno cekanje ,verovatno infinity.

Ako je vec 2 meseca verovatno ce tako i da ostane kada pogledas bilo gde na netu ljudi kace fotke kako im tako stoji godinama .smesno

Meni i dalje stoji na cekanju nakon sto je bagra vratila nazad.Verovatno ce tako i da ostane.
Pogledajte prilog 484771
IMG_4098.jpeg

Znaci imao si srecu da budes u 1% koji su dobili ,nadam se da si sve prodao na vreme.

Cena od 1.7$ na 1.1$ nabrzinu kao kroz sir 🤣 Samo polako da svi skontaju o cemu se ovde radi.
0.1$ ce biti prevelik iznos. Au kolko ce oni da ostanu duzni pare ljudima koji nisu mogli da prodaju kad su hteli. Samo kolektivna tuzba

Nazad
Vrh Dno