- Učlanjen(a)
- 13.09.2009
- Poena
- 365
jel neko uspesno poslao van novcanika i prodao ?
aha sad vidim, imam 164 unverified (šta da radim sa tim?), 15 transferable i 2511 locked, vidim da mi je lockup percentage 100% a lockup duration 3 god. na koliko bi bilo najbolje da podesim?Mozes da smanjis, ja sam stavio na godinu dana. Pored svih pozitivnih signala u vezi kripto valuta od strane Trampa, stvarno bih se pojeo da prodam sada a da to posle nekog vremena bude vredelo 10 puta vise. Ako propadne neka propadne, ja cu cekati da vidim sta ce se desavati.
Kad otvorim app, imam 3 opcijeKad sam menjao tel pre godinu dana, najnormalnije se izlogovao na starom, a odmah zatim ulogovao na novom.
Sta je problem?
Da bi dobio sve novcice moraju svi sa kojima si u grupi da verufikuju nalog, verovatno neko nije pa imas tih 164 neverifikovanih. Tu prvu opciju ostavi na 100% , a vremenski stavi na koliko hoces, ja sam stavio na godinu dana pa kako bude.aha sad vidim, imam 164 unverified (šta da radim sa tim?), 15 transferable i 2511 locked, vidim da mi je lockup percentage 100% a lockup duration 3 god. na koliko bi bilo najbolje da podesim?
Vidim da cu i ja da cekam penthouseZnaci da se ne zeznem da kupim neku picu za 10000 pijeva, nego sacekam pa da menjam 1π za penthaus u Beogradu na vodi.
Spratovi ispod 17. STOP!
Ja ovo batalio ono kad se pojavila opcija za verifikaciju....pending trajao mesecima, reko cao zdravo...danas pogledam, verifikovan. Ko zna koliko je to trajalo lol.
Invite your Referral and Security Circle members to start their KYC and Mainnet Migration process. As members verify their identity (KYC) and Migrate to Mainnet, your Unverified Balance will become eligible to transfer to the Mainnet. Each Pioneer that verifies their identity speeds up the Network’s progress.
I ja to kazem, ne treba odmah prodavati iako i to ima rezona, ako su nekome pare bas potrebne jer sigurno postoji rizik da ovo propadnee, ali ako zazivi sigurno ce vredeti preko 10$ nakon nekog vremena. Naravno ako udje neki jaci igrac i pogura ovo onda cemo biti na konju. Pazite, ja koliko vidim u Aziji se masovno gura ova prica oko π i kontam da ova pocetna cena koja je sve sokirala jer su ljudi mislili da ce se ovo prodavati za par desetina centi upravo sugerise ovo sto pricam. Ne treba se zaletati i treba biti strpljiv jer je i bitkoin bio relativno bezvredan na startu. A ove price kako je π bezvredan jer se ne ulaze nista u "njegovu" proizvodju su za mene sumanute jer ima dosta kripto valuta koje su propale a morale su da se rudare ili preko procesora ili preko graficke. Fora je samo da li ce ovo da se omasovi i da li ce berze pozitivno da reaguju na π .Transfer će se desiti kada KYC igranka bude završena i kada se tačno sazna koliko coin-a ide u vetar a koliko ih je validno. Nema žurbe svakako, jer i da se desi sutra transfer, većina tih coin-a je "oročeno" odnosno lock-ovano bar na neki period. A da li će vredeti išta, ostavimo vremenu da pokaže, nije da ste rudarili u Aleksincu
Transferable ce automatski da ti se prebaci u wallet, a tih 4k ti zavisi od verifikacije referalaHajde neko ko razume ovu njihovu matermatiku nek mi objasni sta se sadrzi u sta tj sta je presek ili uniija cegaja nisam ukapirao neko pravilo. Sta mu dodje transferable? Toliko ukupno mogu da prebacim ali je svakako jos 4k nevetifikovano?
I kod mene isto. Ja sam nakupio 3500, od toga mi je prebaceno 1500 a 2000 je na cekanju. E sada pozvao sam zenu i kevu, one su najduze samnom rudarile i skoro sav bonus otpada na njih. Zenu sam registrovao i prosla je KYC , juce je presla na mainet i prwbaceno joj je 500 od 800 koje je ona imala. Ali ona nije nikoga pozvala pa me cudi to, trebalo bi da njoj prebace svih 800 ali izgleda da oni imaju neku svoju racunicu i valjda to zavisi od grupe. Ono sto se i meni desilo, kao i tebi, da i dalje imam neverifikovanih 2000 iako je zena u medjuvremenu verifikovana. Znaci da ne ide automatski.Ali u transferable ima i unverified? I kad ce to automatski da de prebaci? Vise od polovine ljudi je proslo KYC. Mnogo cudna neka racunica
Ma to je prekratak period, znace se posle godinu dve, ja sam se iznenadio pocetnom cenom, ja kontam da ce verovatno pasti na oko dolar e posle cemo da vidimo. Obzirom da nismo nista ulozili u ovo, vredi rizikovati narocito sto je π prvi kripto ove vrste. Ja sam orocio na godinu dana. Ovi sto su oricili na dve nedelje su vec prodali ja mislim , tako da ne verujem da ce ovo nwsto padati previse, hoce posle 14.03 jer ce tada biti najveci talas ovih sto orodaju.haha pa tek sam sad video da sam oročio novčiće do avgusta meseca, do tad daj bože da cena bude preko 0.1$ s obzirom koliko će ljudi otključati,prodati,itd..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari