Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Da, lepo ti piše. I pitao si za kredit, ne dobija se kredit nego kuponi.
Ovo za 4 besplatna predmeta, vazi ukoliko svaki dan se nesto kupi u vrednosti preko 4500din, tada nakon svake kupovine šalju po jedan predmet, počevši od najjeftinijeg, i tako u naredna 4 dana. Barem je kod mene takav slučaj.

Ovo za 4 besplatna predmeta, vazi ukoliko svaki dan se nesto kupi u vrednosti preko 4500din, tada nakon svake kupovine šalju po jedan predmet, počevši od najjeftinijeg, i tako u naredna 4 dana. Barem je kod mene takav slučaj.

Meni su dali 6 besplatnih predmeta za kupovinu od (mislim da je bilo) minimum 3400 dinara, sve jedna poružbina.

Prilozi

• Screenshot_20250309_210005_Temu.jpg
    Screenshot_20250309_210005_Temu.jpg
    59.5 KB · Pregleda: 198
Ja i dalje nikako ne uspevam da dobijem claimcredit promociju, svaki dan kucam u pretragu ali uvek mi javlja da nije aktivna promocija. Nisam nikada koristio tu promociju niti radio refund za porudzbine. Dok recimo rebate100 promocija svaki put prodje i to mogu uvek da aktiviram.

Ja i dalje nikako ne uspevam da dobijem claimcredit promociju, svaki dan kucam u pretragu ali uvek mi javlja da nije aktivna promocija. Nisam nikada koristio tu promociju niti radio refund za porudzbine. Dok recimo rebate100 promocija svaki put prodje i to mogu uvek da aktiviram.
Trenutno koristim dve i od kako sam poceo da skupljam rate za obe - nema vise tocka. Da li ce se vratiti kad sve rate legnu ne znam

Jel ima neki kod za one "free gift" od 3 ili 6 komada ako platim nesto preko 6000 din vrednosti? Nekad mi je to izbacivalo ali nisam iskoristio a sad da probam da iskoristim kad cu vec da platim preko 6k

Mislim na one njihove poklone neke gluposti koje oni daju bzvz onako da nabacim, daju 3do6 poklona ali moram da platim nesto preko 6-7k dinara
Ovako izgleda:

Prilozi

• Screenshot_20250313_234548_Chrome.jpg
    Screenshot_20250313_234548_Chrome.jpg
    92.5 KB · Pregleda: 68
Poslednja izmena:
Mislim na one njihove poklone neke gluposti koje oni daju bzvz onako da nabacim, daju 3do6 poklona ali moram da platim nesto preko 6-7k dinara
Ovako izgleda:
Meni to svaki dan izbacuje, nikakav kod nemam za to ali svaki dan kad udjem u app, meni to nudi prvo 3 poklona sad svaki dan po 6 poklona.
Glupost...

Jel ima kod vas i dalje u ponudi projektor hy320 koji smo kupovali?
Kod mene ga nema vise u ponudi.

Nema, discontinued. Koliko vidim ima samo mini verzija, koja ima slabije karakteristike.

Screenshot from 2025-03-14 09-13-29.png

Steta sto ga vise nema. Odlican projektor, za male pare.
To mi je jedna od najboljih kupovina

I ja sam uzeo i preporucio kolegama. Svi su zadovoljni, jedina mana je prasina koja se pojavljuje na senzoru, a otvaranje samog projektora zbog ciscenja je prilicno komplikovano :(

Jedna od mojih najboljih kupovina na Temu. Visok kvalitet izrade, ima automatsko pozadinsko osvetljenje, temperaturnu sondu, radi na AAA baterije. Jedino nisam navikao na ovaj raspored pipalica, ali na sve se čovek navikne.

IMG_8055.jpeg
Ko ima preporuku za dobar alat, neka javi.

Sa Uni-Tom nema greške, imam nekoliko uređaja od njih, svi su odlični.

instrumenti sa testerom za tranzistore-obavezno su smece.generalno je i unitrend los,samo za low voltage merenja

I ja sam uzeo i preporucio kolegama. Svi su zadovoljni, jedina mana je prasina koja se pojavljuje na senzoru, a otvaranje samog projektora zbog ciscenja je prilicno komplikovano :(
Ne mora da se rastura skroz. Sa strane, ispod nalepnice, su servisna vratanca. Otvoriš i očistiš nežno s obe strane onim za čišćenje ušiju. Neki vidim gruvaju kompresorom, ali to verovatno dodatno upumpava prašinu.

Jedna od mojih najboljih kupovina na Temu. Visok kvalitet izrade, ima automatsko pozadinsko osvetljenje, temperaturnu sondu, radi na AAA baterije. Jedino nisam navikao na ovaj raspored pipalica, ali na sve se čovek navikne.

Pogledajte prilog 484431
Ko ima preporuku za dobar alat, neka javi.
Preporuka i za UT61E ili slican noviji/skuplji UT61E+ kao best buy u rangu $50-60.

Paket stigo za 5 dana.Kad sam porucio vec za 2h je istampan racun u nekoj kurirskoj sluzbi M-one i nakon 4 dana je preusmereno na Dexpress.Jel to postoji neko Temu skladiste kod nas ili kako to funcionise?

Porucio sam ga, nemam konkretnu namenu sad za sad ali neka ga uz neki kredit koji sam imao i zaboravio da ga imam nisam puno doplatio. Videcemo kakav je ako ste porucivali ovaj sa dodirom napiste, i jel treba da bude na punjacu da bi radio?
1000037673.jpg

Porucio sam ga, nemam konkretnu namenu sad za sad ali neka ga uz neki kredit koji sam imao i zaboravio da ga imam nisam puno doplatio. Videcemo kakav je ako ste porucivali ovaj sa dodirom napiste, i jel treba da bude na punjacu da bi radio?
Pogledajte prilog 484550
Odlican monitor za taj novac. Dobra slika, svi potrebni kablovi uz njega.

U zavisnosti od namene ide i povezivanje. Ako se koristi uz PC onda ide hdmi na mini hdmi kabl za video, a usb na usb c za napajanje i touch. Ja ga koristim kao dodatni monitor uz laptop koji ima usb c prikljucak tako da sa jednim kablom zavrsavam sve...

Napunio sam korpu ovih dana ali sta treba da radim da mi se vrati kredit?
Do pre par dana su me bombardovali mejlovina credit back, pa neki tocak...Sad imam tocak gde mi vracaju kao 23000 pa je to narslo na 37k :D
Sta bi sam onom opcijom 30% 60% 90% vracanja kredita u zavinosti od cifre koju potrosite.

Kucaj claimcredit,a to 23000 ne vracaju parama nego dobijes popuste na odredjenu cifru kupovine.
Napunio sam korpu ovih dana ali sta treba da radim da mi se vrati kredit?
Do pre par dana su me bombardovali mejlovina credit back, pa neki tocak...Sad imam tocak gde mi vracaju kao 23000 pa je to narslo na 37k :D
Sta bi sam onom opcijom 30% 60% 90% vracanja kredita u zavinosti od cifre koju potrosite.

Dobio ali ne mogu iz korpe da biram jel tako?
Moram iz njihove ponude.

Vrh Dno