Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Da li neko zna kakva je razlika između TLC i MLC Sonizoon fleški?

Ipak sam uzeo malo jaci punjac
Pogledajte prilog 484303
Nznm jel ste taj bese uzimali svi po nekoj smesnoj cifri tipa 5eu ili tako nesto...
Ja imam ovaj, odlican je, sljaka kod mene na max na telefonima.
Ne greje se, poprilicno je tezak, premium izgleda(odlican materijal)...

Da li je neko uspeo da resi bug ili ban (sta je vec) sa Coinsima, popusti su mi se izgubili i nije pomogla ni reinstalacija aplikacije ni promena adrese za dostavu pa cak i sa drugog naloga kad sam se ulogovao na aplikaciju je bilo isto, popusti 2-3-5% ponesto 35% i to je to.

Ja sam na mkd, pojavi se nekad 15,20,30%, nakon čišćenja keša iz aplikacije, ponovo bude 60,80...%

Nemoj da preterujes sa pokusavanjem, tako ti flaguju nalog pa mozes privremeno i na makedonskom nalogu da imas popuste niske kao kod nas.

Reinstaliraj aplikaciju i sacekaj da se situacija resi sama od sebe, popusti svima idu gore dole stalno, Kinez se stalno igra s tim.

Na primer danas su dobri, juce onako, prekjuce nikako

Ne treba da oladis od porucivanja nego da oladis od reinstaliranja, log in log out i ciscenja data i cache u aplikaciji, to izaziva flagovanje

Ma jasno sve, nisam ja to ni uradio sto puta , mozda dva reinstala i tri brisanja kesa u poslednjih dva meseca, ali svakako nije upalilo nijednom. Nije mi jasno zasto je uopste pocelo. Svakako porucivanje sam smanjio. A jos nesto je zanimljivio, retko kad sam uopste imao popuste kolike ste vi ovde kacili, uglavnom budu ali nesto manji.

Zašto bi brisanje keša pravilo problem, kad ga sami nude?

Svako sumnjivo ponasanje na Aliju pravi problem, probao sam iz prve ruke pa znam.

Kad ti na MKD popusti postanu zuti kao kod nas onda saberes 2 i 2 vrlo lagano :)

3.5$ za bolju verziju citaca, Best Buy

I just found this on AliExpress:
US $24.48 | Baseus Card Reader USB C & USB3.0 to SD Micro SD TF Memory Card Device 104MB/s 2TB Smart Cardreader for Laptop Accessories
Da da vrh cena, mene su rebnili tipa 7eu ili tako nesto :D

3.5$ za bolju verziju citaca, Best Buy

I just found this on AliExpress:
US $24.48 | Baseus Card Reader USB C & USB3.0 to SD Micro SD TF Memory Card Device 104MB/s 2TB Smart Cardreader for Laptop Accessories
Kako da dobijem tu cenu , ne daje mi ništa ispod 8 eu ?

Stigla mi je danas ona mini baterijska lampa za privezak što je neko kačio.
Vrhunska stvar, iznenadio sam se koliko jako može da svetli.

Izgleda da je kod mene problem to što su me ubacili ili ne znam ni ja kako sam postao "bussines" nalog.
Jako malo novčića mi skida i samim tim ne mogu da dobijem tu cenu koju dobijate vi.

Jel postoji nacin sem lajkovana i ubacivanja u korpu, mozda jos neki kako "naterati" da se neki ili slicni proizvodi pojave u save now sa dobrim popustima za coins (MKD)?

Jel postoji nacin sem lajkovana i ubacivanja u korpu, mozda jos neki nacin kako "naterati" da se mozda neki ili slicni proizvodi pojave u save now sa dobrim popustima?
U Save now mislim da ne, ali mogu dobri popusti u Coins sekciji.

Nazad
Vrh Dno