Ja imam ovaj, odlican je, sljaka kod mene na max na telefonima.Ipak sam uzeo malo jaci punjac
Pogledajte prilog 484303
Nznm jel ste taj bese uzimali svi po nekoj smesnoj cifri tipa 5eu ili tako nesto...
![]()
Toocki 67W GaN USB Charger Digital Display Quick Charge QC4.0 Type C Charger For iPhone Xiaomi Samsung Realme Smartphone Laptop - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
To vec i imamNemoj da preterujes sa pokusavanjem, tako ti flaguju nalog pa mozes privremeno i na makedonskom nalogu da imas popuste niske kao kod nas.
Da da vrh cena, mene su rebnili tipa 7eu ili tako nesto3.5$ za bolju verziju citaca, Best Buy
I just found this on AliExpress:
US $24.48 | Baseus Card Reader USB C & USB3.0 to SD Micro SD TF Memory Card Device 104MB/s 2TB Smart Cardreader for Laptop Accessories
![]()
Baseus Card Reader USB C & USB3.0 to SD Micro SD TF Memory Card Device 104MB/s 2TB Smart Cardreader for Laptop Accessories - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Kako da dobijem tu cenu , ne daje mi ništa ispod 8 eu ?3.5$ za bolju verziju citaca, Best Buy
I just found this on AliExpress:
US $24.48 | Baseus Card Reader USB C & USB3.0 to SD Micro SD TF Memory Card Device 104MB/s 2TB Smart Cardreader for Laptop Accessories
![]()
Baseus Card Reader USB C & USB3.0 to SD Micro SD TF Memory Card Device 104MB/s 2TB Smart Cardreader for Laptop Accessories - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Preko mkd novčićaKako da dobijem tu cenu , ne daje mi ništa ispod 8 eu ?
Šta si naručio?Poslali mi robu sa Prize Land ,10 centi . LA HU traking broj.
Može link?Stigla mi je danas ona mini baterijska lampa za privezak što je neko kačio.
Vrhunska stvar, iznenadio sam se koliko jako može da svetli.
U Save now mislim da ne, ali mogu dobri popusti u Coins sekciji.Jel postoji nacin sem lajkovana i ubacivanja u korpu, mozda jos neki nacin kako "naterati" da se mozda neki ili slicni proizvodi pojave u save now sa dobrim popustima?
Za tecni sapun , nego sto me pred kraj zatrpase coinima ,mozda neki bag bioŠta si naručio?
Može link?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari