Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

Jeste tako je. Ima još bolja opcija da ispuniš formu kontaktiraj agenta i oni te zovu.

@psihodel Možeš li se sa tim MOVE nalogom ulogovati na MOVE app na tv-u? Koliko uređaja istovremeno može koristiti taj nalog? Ovo provjeri na MOVE mobilnoj app pod Podešavanja/Nalog i zatim šta ti piše pod stavkom "mobilni uređaji" i "TV uređaji" - x/x?

Jel to znači da ako kupim
Mtel Turist 20, 20,00, EUR, dobijem tv move neograničeno?
Baš tako, ali samo za jedan mobilni uređaj i za gledanje mora da se koristi crnogorska IP adresa.
Možeš li se sa tim MOVE nalogom ulogovati na MOVE app na tv-u? Koliko uređaja istovremeno može koristiti taj nalog? Ovo provjeri na MOVE mobilnoj app pod Podešavanja/Nalog i zatim šta ti piše pod stavkom "mobilni uređaji" i "TV uređaji" - x/x?
Taj nalog ne može da se koristi za prijavljivanje na Move aplikaciju za TV. Nalog može da koristi samo jedan mobilni uređaj. U podešavanjima stoji 1 mobilni uređaj i 0 TV uređaja.

Baš tako, ali samo za jedan mobilni uređaj i za gledanje mora da se koristi crnogorska IP adresa.

Taj nalog ne može da se koristi za prijavljivanje na Move aplikaciju za TV. Nalog može da koristi samo jedan mobilni uređaj. U podešavanjima stoji 1 mobilni uređaj i 0 TV uređaja.
hvala drug. a da li nalog moze da se iskoristi na boxu(android , linux)?

Zamenjena mtel kartica za novu i telefon sada pokazuje neki drugi broj, koji je drugaciji od mog broja, inace pozivi normalno fukcionisu.
U poslovnici rekose da su se jos neki zalili na to i ako nema drugih problema da ne znaju zasto je tako.
Kako sam imao srece da kartica prestane sa radom posle dan, dva.. uzeta druga, opet isto.

Probao sam i u drugom telefonu i tamo je isto.
Tehnicka podrska kaze da je u sistemu sve u redu, da po njima nema problema.

Pa eto mozda neko ovde zna zasto je to tako?

Zamenjena mtel kartica za novu i telefon sada pokazuje neki drugi broj, koji je drugaciji od mog broja, inace pozivi normalno fukcionisu.
U poslovnici rekose da su se jos neki zalili na to i ako nema drugih problema da ne znaju zasto je tako.
Kako sam imao srece da kartica prestane sa radom posle dan, dva.. uzeta druga, opet isto.

Probao sam i u drugom telefonu i tamo je isto.
Tehnicka podrska kaze da je u sistemu sve u redu, da po njima nema problema.

Pa eto mozda neko ovde zna zasto je to tako?
Da li su ti novu karticu sa novim brojem prosto i jednostavno. Nisu umeli u poslovnici da zamene karticu i da zadrže stari broj.

Mozda nisam bio dovoljno jasan...

Zadrzao sam stari broj. Samo sam zamenio karticu. Ako me neko zove i dalje je isti, stari broj u funkciji.

A ovaj nepoznati broj se pojavljuje, npr.. u settings/about phone/phone number... (samsung telefon)
ili.. settings/connections/SIM manager/tu su sim kartice izlistane i ispod naziva kartice pise broj.
Kod mene je umesto mog broja, drugi nepoznati broj.

Mozda nisam bio dovoljno jasan...

Zadrzao sam stari broj. Samo sam zamenio karticu. Ako me neko zove i dalje je isti, stari broj u funkciji.

A ovaj nepoznati broj se pojavljuje, npr.. u settings/about phone/phone number... (samsung telefon)
ili.. settings/connections/SIM manager/tu su sim kartice izlistane i ispod naziva kartice pise broj.
Kod mene je umesto mog broja, drugi nepoznati broj.
Ovo mi lici da nisu imali sim za zamenu vec su na neki sim sa drugim brojem aktivirali kroz sistem tvoju karticu pa zato stoji tako upisano.Ako sve radi kako treba samo to ignorisi i gotovo
Pozdrav

"Od sada u Srbiji, BiH, Sjevernoj Makedoniji, Albaniji i Kosovu mozete trositi sve resurse iz svog paketa kao u Crnoj Gori. Nakon potrosnje resursa nastavljate da trosite po odgovarajucoj cijeni vaseg paketa. Vas mtel"
Stiže mi sms. Da nam ne ukinu paket majka mu stara!?

"Od sada u Srbiji, BiH, Sjevernoj Makedoniji, Albaniji i Kosovu mozete trositi sve resurse iz svog paketa kao u Crnoj Gori. Nakon potrosnje resursa nastavljate da trosite po odgovarajucoj cijeni vaseg paketa. Vas mtel"
Stiže mi sms. Da nam ne ukinu paket majka mu stara!?
Ne verujem ovo je samo poboljsanje usluge. Kao sto mts nije ukinuo mtel dodatke sto je dozvolio zapadni balkan u BiH i CG

Da li neko zna koje app(tj od kog provajdera) ne limituju kabale koji mogu da se gledaju preko mtel interneta u srbiji?
Orion TV app mi na primer izbacuje samo neki osnovni set kanala.Kad se konektujem na neki nas net onda izbaci sve kanale u fullu.
Trebalo bi mi za vikendicu danas sutra uz android tv box :)

Da li neko zna koje app(tj od kog provajdera) ne limituju kabale koji mogu da se gledaju preko mtel interneta u srbiji?
Orion TV app mi na primer izbacuje samo neki osnovni set kanala.Kad se konektujem na neki nas net onda izbaci sve kanale u fullu.
Arena Cloud radi odlicno... to je ono sto sam probao, move n go(supernova) ne radi, iris iz boksa takodje, orion radi ali limitira kanale...ostalo nisam probao, a bas me i mne to zanima

Edit
Takodje ako imas ovah turist 20 imas njihovu pristup "move" servisu..android box se tretira kao mobilni uredjaj

@War10ck_97 Kako misliš da se Android box tretira kao mobilni uređaj? Jedino ako misliš na neki kineski no name android box koji na sebi ima Android OS za mobilne uređaje a ne Android za TV?

Meni su na EON-u radili Sport klub i N1 a RTS nije. Ostale nisam testirao

Imaš standardni "VRH" prepaid paket od 15€ i imaš 2 "Turist" prepaid paketa od 15 i 20€.
Dakle, najjeftinija je 15€.
Čovječe, a ja sam običnu prepaid karticu 2018 platio 5€.

Smes naravno dok te ne cape :)

Reko, ide saobraćaj preko CG, da nije tamo drugačija situacija...

Ide ali si u "roamingu" u Srbiji :)

Da li neko ima mtel karticu ima problem da mu ne stignu SMS obaveštenja na prilikom ulaska u roaming?

Nazad
Vrh Dno